Kola -zivis ir jāglabā mantelī Notīri izfilē un saldētavā iekšā nākoššā rīa izņem no saldētavas un zivi uz 5 min iemērc aukstā ūdenī pēc tam atpakaļ saldētavā.Zivij apkārt izveidojas ledus garoziņa kura arī to pasargā no izžūšanas.
2.Paņem izlietotas tetra pakas vai ko līdzīgu -zivis filejas saliec pakās un pārlej ar ūdeni Pēc tam visu saldētavā.Tikai šajā gadījumā jāliek visu porcijās ,jo pēc atkausēšanas zivs ir jāgatavo -otreizējā saldēšana nav pieļaujama.
2.Paņem izlietotas tetra pakas vai ko līdzīgu -zivis filejas saliec pakās un pārlej ar ūdeni Pēc tam visu saldētavā.Tikai šajā gadījumā jāliek visu porcijās ,jo pēc atkausēšanas zivs ir jāgatavo -otreizējā saldēšana nav pieļaujama.
22.maijs 2012, 08:01 | links