Viena no tām
Vajadzīgi produkti:
* 2 kg. jēra gaļas
* 2 ēdamkarotes sinepju
* 4 ēdamkarotes majonēze
* svaigi malts pipars
* 4-5 sīpoli
* 1 citrons
* lauru lapas
* garšvielu maisījums -jēra gaļai
* sāls
Tagad viss ir vienkārši, 6-8 stundas līdz cepšanai , gaļa ir jāmarinē. Gaļu sagriežam viuenādos kubikos 4x4 cm /aptuveni/ un liekam traukā kur visu marinēsim. Gaļu liekam slāņos to noteikti samīcot ar malto piparu garšvielām, liekam klāt majonēzi, sinepes, lauru lapas un starpā liekam sīpolu sagrieztu riņķos. Visu aplejam ar izspiesto citrona sulu. To visu turam stundu Tad visu pa jaunu samaisam Liekam vēsā vietā uz 5-7 stundām, lai ievelkas
Pirms mangala iekuršanas vēlreiz visu samaisam un pieberam sāli, . Tad nu tas būtu viss .Liekam pareizi uzbūvētā mangāla un cepam Šo recepti var arī izmantot cūkas kakla karbonādei
17.jūnijs 2012, 20:44 |
links