Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
"Taj kurai ir kāda koka detaļa kur to verķi pieskruvēt Beņķis u.t.t "
Nu vispār krievu laiku motorenēm tāda tipa bija, tikai ne tik primitīvi...
18.jūnijs 2012, 21:35 | links
 
Senci paka aizceļoja 16:22 pēc Latvijas laika no Spices pasta nodaļas :DD
18.jūnijs 2012, 21:07 | links
 
Taj kurai ir kāda koka detaļa kur to verķi pieskruvēt Beņķis u.t.t
18.jūnijs 2012, 20:57 | links
 
nu ja, tas jau jebkurai labai laivai ir klāt likts...
18.jūnijs 2012, 20:46 | links
 

Tiem kuriem ir problkēmas ar enkura striķa nostiprināšanu lai netītu ap beņķi vai kāju -jau daudzus gadus izmantoju šādu iņķēnu
18.jūnijs 2012, 20:27 | links
 
Praktiski man aiziet 10 stundas Tāda vēsa aliņojoša kūpināšana :DD
18.jūnijs 2012, 20:25 | links
 
Tas tāds zeltains, ar sarkanu aci. Vairāk pēc ruduļa izskatās.
18.jūnijs 2012, 19:15 | links
 
Meistars ieveda dažas cmukās raudiņas , savu pēdējo gara darbu

http://www.copeslietas.lv/site/sarunas/topic/806/?sort=desc&p=5#fpost248655

un pavadiņas no ģitāras stigas .
18.jūnijs 2012, 17:57 | links
 
Bums
Cik ilgi jātur vēsos dūmos?
18.jūnijs 2012, 16:47 | links
 
Kad zivs ir novītināta to iekar namiņā un ar ķirša dūmu apvējo temperatūra nedrīkst būt karstāka par āra temperatūru tas ir ap 30 grādiem Savādāk nokaltēto zivi vēl izcepsi un tad tas viss darbs vējā.Šo operāciju taisu tikai ar vītinātiem brekšiem kuru svars ir ap un virs kilograma Iegūstu labu aromātu un skaistu sarkanīgu nokrāsu.
18.jūnijs 2012, 13:52 | links
 
Tas ir niedru pļaujamais lai attīrītu vilkšanas koridoru gan iebarojamo vietu
18.jūnijs 2012, 13:41 | links
 
Par ūdenszāļu izkaptīm runājot. Varbūt kāds ir redzējis rūpnieciski ražotu izkapts vai sirpja galvu ar vītni? Tādu, ko var skrūvēt pie uztvērējtīkliņa kāta (kam ir vītne)?
18.jūnijs 2012, 13:41 | links
 
Bums
Kā pareizi jāgatavo vobla ar dūmiņa smaržu?
18.jūnijs 2012, 12:55 | links
 
Kas tas par enkuru?
18.jūnijs 2012, 12:46 | links
 
Pagājušo sezon biju uztaisījis 20 gb nu vairs naf nevienas :)) Būs jābūvē akan
18.jūnijs 2012, 11:15 | links
 
Nesen pasūtiju sev šādu te lietiņu ko ieraudziju vienā no NG raidījumiem! Godīgi sakot forša un noderīga lieta. Tikai problēma tāda ka grūti pie tādas tikt.

Bums varbūt tev pamēģināt šādu lietiņas "uzcept" :)

adult upload image
18.jūnijs 2012, 10:51 | links
 
Sencim-viss ienāca tūlīt dodos uz pastu Paciņu jau sabūvēju vakar :))
Ne asakas :))
18.jūnijs 2012, 10:24 | links
 
Iesaku laba rezepte

Nepieciešams
1.1-2 kg zandartu fileja sagriezta 3 -4 cm gabaliņos
2.Olas 2-3 gb /tās sakuļam/
4. vidēja lieluma sīpoli 2 gb
5.Lauru lapas
6.etiķis 3-ēdamkarotes vai esence 1 tējkarote
7.pipari
8.sāls
9.Soy soce 2 ēdamkarotes/sojas mērce/
10 Milti /zivs gabaliņu apvārtīšanai
Tad kad zandarts ir sadalīts filejas gabaliņos sagatavojam to cepšanai .Sakuļam olas ieberot nedaudz sāli.Gabaliņus apvārtam miltos ,iemēcam olā un uz karstas pannas virsū /cepšanai es lietoju olīv ēļlu paredzēto cepšanai.
Kad viss ir izcepts saucu pie galda ēst gribētājus ....Ja traukā vēl ir kaut kas palicis -tā teikt ,iesprūda,tad gatavoju marinadi.:DD
Uzvāru 1 l ūdeni pieleju etķi 2 tējkarotes sāls tējkaroti cukura piparus lauru lapas ,sojas mērci.Ļauju visam brūvējumam atdzist Sagriežu sīpolu riņķīšos .Atlikušos zandarta gabaliņus kārtoju traukā pa vidu liekot griezto sīpolu Tad visu pārlej ar atdzesēto marinādi.
Brokasīs arī šādi sagatavotais zandarts tiek nolikvidēts ļoti ātri :DD
Šādu rezepti varu atļauties ,jo zandartus ķeru daudz Tiem kuriem tas trāpās nejauši un nav mērķa zivs iesaku to sālīt kā lasi
18.jūnijs 2012, 08:31 | links
 
Kačājiet uz veselību DJVU programmu var ielādēt no neta -bezmaksas Šajā formātā ir vismaz 80% no netā atrodamajām grāmatām
Veiksmi un ne asakas
17.jūnijs 2012, 22:50 | links
 
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager