Kūpinātavas

Var kūpināt. Tik nebūs tik garšīgi kā svaigi.
8.augusts 2012, 13:17 | links
 
man saldētavā stāv čupa ar Ālandu asariem. Kaut kur esmu dzirdējis, ka atkausētas zivis kūpināt nevar... Tā ir vai droši var provēt???
8.augusts 2012, 13:08 | links
 
veikala mālus jauc ar sijātu granti un ūdeni,ja pats roc mālus,tad jālašķē(ieber baļļā,aplaj ar ūdeni un maisi,labāk ar kājām mīci,kamēr biezs kā krējums),tad jauc ar granti.par cementu aizmirsti vispār.un konsistencei jābūt(māli+grants+ūdens) tādai,ka paņem ar diviem pirkstiem saspiežot nelīp pie pirkstiem,ja līp piešau granti,no ķelles jāslīd nost,nevar lipt,tad plaisās.tikai uzreiz nekurini,lai apžūst.
3.augusts 2012, 18:56 | links
 
Labāk jau javai liec mālu klāt(pulverveidīgais, celtniecības veikalos),2 reizes vairāk kā pie javas liek cementu.
Brīvā dabā sacietē, kāt tad to māla pulveri savādāk iedūst?
3.augusts 2012, 18:02 | links
 
Labadiena! Klau, vai kūpinātavas kurtuvi no šamota ķieģeļiem labāk mūrēt ar speciālajiem krāsns mūrēšanas māliem vai grīdu betonu (der āra darbiem)? Tie māli brīvā dabā sacietē ar?
3.augusts 2012, 16:32 | links
 
Tikai pirms liec zivi izkarsē kūpinātavu un minūtes 15 -20 kūpini ar pavērtu mucas vāku -lai apžūst
25.jūlijs 2012, 20:46 | links
 
Paldies!!Apmēram skaidrs, ganjau būs smeķīgs.
25.jūlijs 2012, 20:37 | links
 
Sāls:cukurs 2:1, apkaisa bik vairāk kā kaisītu ar pliku sāli, saspiests ķiploks, uz 2 kg karpu apmēram 3 daiviņas, zem sloga 2-3 stundas un var kūpināt.
Liels specs par karpu kūpināšanu ir Kazimirs, pajautā viņam ar :D
25.jūlijs 2012, 19:01 | links
 
Sveiki spečuki. Beidzot taisos Buma mucā likt karpas.Jautājums ir par to kā sagatavot to zivi pirms žāvēšanas.Par tīrīšanu un atgriezšanu viss skaidrs.
25.jūlijs 2012, 18:25 | links
 
Tu cenu ieliec un tauta sāks domāt, bet bilde to domāšanu vēl paātrinātu.
21.jūlijs 2012, 23:43 | links
 
varbut kads velas to mucu nopirkt? augsa valeja
21.jūlijs 2012, 23:33 | links
 
eils, nu taisi Buma mucu, atsauksnes ir ļoti labas.Arī es tādu izmantoju.Piemetini mucai apakšā pusi no 200l mucas, ierīko durtiņas , kur malku iebāzt un piemetini skursteni, kur dūmiem iziet. D.ūmi no krasniņas kūpinātavā netiek. Arī kūpinātavai apakšējā daļā vajag durtiņas, kur iebērt alkšņu skaidas,kadiķīšus, ābeļu skaidas. Saurb lielajai mucai sānos caurumus, kuros ievieto štirus,uz kuriem liec sietus Tai lielajai mucai, ja gals ir slēgts, tad griez ar fleksi nost.Nosedz ar koka vāku . Ierīko termometru unlaid vaļa. Paskaties unpalasi kūpinātavu 53 lpp.
21.jūlijs 2012, 22:28 | links
 
svieki ir doma meistarot kupinatavu izmantot ap 3mm biezu 300l mucu nerusejosa metala mucu bet nevaru izstukot par kurtuvi ,kads var ko ieteikt???
21.jūlijs 2012, 19:59 | links
 
Urmaas, par rādžiņu ir oficiālā versija. Bet ir dzirdētas baumas, ka gribēja zvejot, nevis mūziku baudīt :)
20.jūlijs 2012, 00:18 | links
 
Usi , es esmu gatavs dalīties savā priekā - ņem labi daudz zivis , brenguļu alu , un brauc šurp - nokūpināsim .
18.jūlijs 2012, 22:29 | links
 
Āmen!
18.jūlijs 2012, 20:30 | links
 
lai nem pa taisno no 20kv linijas.nav ko kepaties ar transformatoriem utt.atri un vienkarsi:D:D:D
6.jūlijs 2012, 14:45 | links

rexis...labāk ar šito nejoko!!!
Kāds jauns censonis var pārprast!!!!
Pēc tam to sadegušo dvēseli nedabūsi ne ar ko no savas sirdsapziņas....
6.jūlijs 2012, 22:05 | links

Maija vidū Skrundas karjeros,viens jaunēklis(dz.1995g) nolēma paklausīties rādžiņu.Lai to "izdarītu" ,šamais uzmeta vadu uz 20kv līnijas.Uzminiet,vai šamais rādžiņu dzirdēja?
p.s.
Idiotu šai valstī,un ne tikai,pietiek!
18.jūlijs 2012, 15:28 | links
 
Gint, labāk būtu baklažānus un cukīni uzgrillējis, nevis taukainos brekšus :D :P
18.jūlijs 2012, 12:05 | links
 
Gint
Ieliec bildi ar nelaimīgiem, sāpēs pārgrieztiem, izmisušiem, kūpinātiem brekšiem :D
18.jūlijs 2012, 11:33 | links
 
gint, dalīta bēda 1/2 bēda, dalīts prieks dubultnieks:)
18.jūlijs 2012, 10:31 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager