te laikam cilvēks dzīvo vēl pagājošā gadsimta piecdesmitajos, kad leduskapjus nevarēja dabūt un cilvēki par tādām lietām kā vakuumpakotājs vēl nebija dzirdējuši:)
Un par gaļas/zivju uzturvērtību zudumu to apstrādi augstās temperatūrās ne mazākā sajēga!
Tikai neveiksmīgs makšķernieks nevar tikt pie svaigas zivs, bet taisīt konservus, kuru vietā var paņemt svaigus/saldētus produktus gatavojot veselīgu maltīti.
Karbīti- phe...
Un par gaļas/zivju uzturvērtību zudumu to apstrādi augstās temperatūrās ne mazākā sajēga!
Tikai neveiksmīgs makšķernieks nevar tikt pie svaigas zivs, bet taisīt konservus, kuru vietā var paņemt svaigus/saldētus produktus gatavojot veselīgu maltīti.
Karbīti- phe...
4.augusts 2012, 23:25 | links