Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Meistars tikko ieveda dažas nezacepļaikas , tie kas man zvanīja par viņam var pašreiz dabūt .
9.augusts 2012, 14:54 | links
 
Bumsis jau visu aprakstīja! Vienīgais receptes priekšnoteikums gaļai ir tāds, ka tā jānogatavina no 1 līdz 3 grādiem paturot vismaz divas nedēļas! Pārējais jau pēc garšas!
9.augusts 2012, 14:43 | links
 
... būs vējā, tiešā vārda nozīmē! :)
9.augusts 2012, 12:04 | links
 
Vairi nēsmu mednieks -tā ka nezinu tos laikus
Autoklāvu ,kad process ir beidzies ,vienkārši izslēdz gāzi ārā un atstāj līdz nākamai dienai lai dziest Lai spiedieni izlīdzinās .Kad manometrs būs uz 0 tad nekas nekur neuzsprāgs /burciņas /Lai procesu paatrinātu autoklāvam jābūt 2 ventīļiem drošibas vārsts un automobīļa riteņa ventīlis caur kuru iedzenam uzreiz 2 atm spiedienu /ar kompresoru vai pumpi/Caur to arī no rīta ,kad viss ir atdzisis notravijam atlikušo spiedienu .Ja atvērsietautoklāvu pirms laika viss darbs un materiāls būs vējā :DD
9.augusts 2012, 11:41 | links
 
Bumsi, medības sākas 15.08 (govis, teļi), bet tas jau ir sīkums
9.augusts 2012, 09:36 | links
 
bums
Tu domāji stikla burkas, vai bleķenes?
Kā tur ir ar izņemšanu no tā aparāta. Kaut kur redzēju, ka dažam saturs no burkām bija izšāvis ārā.
9.augusts 2012, 09:30 | links
 
Kamēr vēl medību sezona nav sākusies /brieži/ 400 gramīgās dzelzs konserv bundžas var nopirkt Salacgrīva Vāciņi arī ir ar roku atraujamie.Vienīgais šaj gadījumā ir vajadzīga aizvākojamā mašīna Tādu var uzbūvēt tikai ar noteikumu ,ka valcējamiem ruļļiem jābūt no orģinālās vākojamās mašīnas .
9.augusts 2012, 09:02 | links
 
ES lietoju klasiskās valcējamās Burciņām jābūt ar ūdeni pilnīgi nosegtām 2-3 cm
9.augusts 2012, 08:58 | links
 
degarzivs
Padalies pieredzē, kādas burkas lieto - ar griežamiem vāciņiem, vai klasiskās valcējamās? Vai ūdenim ir jānosedzvisas burkas? Cik ilgi jātur 0.5l (gaļiņa). Varbūt kādu recepti. Vari iemest pastā, lai šeit nepiesārņotu. Paldies!
9.augusts 2012, 08:46 | links
 
Šodien meistars izsniedza 4 rotiņus no melhiora un tampaksa .
8.augusts 2012, 23:50 | links
 
Autoklāvam vislabākais gāzes plīts - vienmērīga liesma, vienmērīga temperatūra, līdz ar to vienmērīgs spiediens, kā visa rezultātā gaļiņa/zivtiņa vai nu kas cits garšos labi un arī glabāsies gadiem! Pēc savas pieredzes zinu ka vienmērīga t ir vissvarīgākais! Un stikla burciņās kaut kā tas viss ir garšīgāk nekā konservenēs! Tikai vāciņi kvalitatīvi jāiepērk!
8.augusts 2012, 22:21 | links
 
nu pec vairaku stundu copes locitava rokas to loti jut-sap un tas nozime ka nav pareizs izsvarojums!vieglaju spoli vajad bet uzliku citu un tas pats itka spole mazaka bet tas pats izsvarojums!
8.augusts 2012, 22:14 | links
 
bums
uz atru roku foceju tapec ir tada bilde ka ir!centrs ir ka jau var redzet focene un ka jau tu teici ka jabut 5-7cm uz prieksu!bet ta nav!ko tur varetu dari?
8.augusts 2012, 22:12 | links
 

Neredzu tavās bildēs šausmīgu disbalansu :))
8.augusts 2012, 21:58 | links
 
hmm,attela taa kaa salmon diamond spole..
8.augusts 2012, 21:56 | links
 

kas tevi uztrauc ? Too Antons
8.augusts 2012, 21:55 | links
 
To,ka negribās-var saprast,bet kāpēc nevar???
8.augusts 2012, 21:53 | links
 
dergazivs, ja autoklāvs ir izgatavots no gāzes balona, ko varētu izmantot par sildelementu...? Virtuvē uz malkas plīti, ,jeb kautkur dārzā uzstādīt vai uzmūrēt kādu krāsniņu ?
8.augusts 2012, 21:53 | links
 
nu labi,Aivar,palikshu gribot...laikam man taa Usma paliks ka jaunava necimperleeta...:))))))))))))0
8.augusts 2012, 21:53 | links
 
gulbis37 Kādi skati ?Te jau nevienu bildi likt iekšā vairs nevar un negribās ;DDD
8.augusts 2012, 21:50 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager