Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas

Tāds viņš izskatās no apakšas Apmēram 2,5 metros ir istiprināti šķērskoli uz kuriem uzkar gaļu un desas Tā viņas tur lēnu garu čučina
29.augusts 2012, 23:56 | links
 
Usmā dažās mājās vēl ir saglabājušies manteļ skursteņi Tajos ziemas svētku desas/servelādes tipa/ sāks likt iekšā mēnesi pirms ziemas svētkiem ;DD Mājās visu krāsņu cukas saiet vienā skursteni tur tad arī iekar desas un šķinķus Iznāk tāds pa pusei kūpināts pa pusei vītināts Gards gan
29.augusts 2012, 23:52 | links
 
Apmēam tā
29.augusts 2012, 23:47 | links
 
Nē mucā plūmi nedrīkst To var tikai pie aukstās kūpināšanas -kūpinātava ar ieri Man tā garums ir 3 m dūms atdziest Kūpināšanas temperatūra 30-40 grādi bez liekas cukas uzdošanas Muca ir karstā tur visas desas sasprāgs lupat lēveros ;DD
29.augusts 2012, 23:46 | links
 
Bums, kjirsis&pluume - svekji vai ta tur nav? nedos plastmasaas garshu, biju kautkaa iesviedis pluumi, beigaas sanaaca biku ar galoshas piegarshu, vai tik taa sagadiishanaas ar kaadu paarkarseeshanu...
29.augusts 2012, 23:12 | links
 
Ok,gan jau vēl braukšu uz Rīgu,tāpat brīvlaiks cauri,šperiņš būs jāskrūvē pašam(un arī jābrauc pašam),bet recepte liekas laba-būs jānoprovē
Tā aukstā kūpināšana-tai pašā spec.Buma mucā?
29.augusts 2012, 23:10 | links
 
jankar šodien biju aizskrējis uz cehu Slīpētājs ir visu uzbūvējis ,bet būs darbā tikai pirmdien ātrāk nevaru savākt
29.augusts 2012, 23:03 | links
 
Desu būves rezepte :))
10 kg cūkgaļas (lāpstiņa, krūtiņa), sāls, 5 ķiploka galviņas, 5 tējkarotes piparu, 10-15 karotes malti sarkanie pipari-paprika
Gaļu tikai svaigu no tirgus vai mājās kautu,neder saldēta.Gaļu gabalojam vai maļam caur rupjo gaļmašīnu sietam jābūt ar 8 mm caurumiem /ne mazāk/ Liesās un treknās gaļas attiecībai jābūt proporcijā 7:3 Gatavo malumu, nokaisam ar daļu no specijām un samaisām, pagaršojam, ja ir vajadzība liekam klāt vēl sāli Pēc pareizās garšas un aromāta iegūšanas masu samaisam pilnīgi .
Ar gatavo gaļas masu pildam sagatavotās zarnas . Es pildu desas ar gaļas mašinas palīdzību caur speciāli šim gadījumam izgatavotu uzgali. Iepildītās desas uzkaru uz diennakti vēdināmā telpā
Nākošā dienā kurinu auksto kūpinātavu un lieku desas iekšā Kūpinu ar ābeli Process iklgst diennakti Ar karstumu neforsēju. Var izmantot ķirsi un plūmi -desas būs sārtas un smeķīgas
P.S ja desas taisu vasarā faršam pieleju klāt nedaudz spirta -tas aiztur skābšanas procesub Vēsā laikā tas vairs nav vajadzīgs
29.augusts 2012, 23:02 | links
 
Labprāt redzētu tās receptes!!!!!!!!!
29.augusts 2012, 22:49 | links
 
Ja grib izvairīties no gaļas melnināšanas ,tā ir jāietin marlē
29.augusts 2012, 22:41 | links
 
Ir rezepte desu kūpināšanai Tikai vispirms vajg rezepti desu izgatavošanai ;DDD
29.augusts 2012, 22:35 | links
 
Rezepte gaļas kūpināšanai/karstai/Der krūtiņa kakla karbonāde šķiņķis
Vienādās daļās samaisām kečupu, medu, olīveļļu, balto vīnu. Nedaudz sausās sinepes , sasmalcinām ķiplokus, sāli un maltus melnos piparus . Visas sastāvdaļas cītīgi samaisām un aplejam gaļu, gaļai jābūt bļodā vai uz paplātes. Kad marināde notek no gaļas ,ar karoti lejam pa jaunu virsū . Jāmarinē vidēji 8 stundas Personīgi es iejaucu marinādi tik daudz lai tā katliņā nosegtu gaļu-negribu čakarēties ar to laistīšanu
29.augusts 2012, 22:27 | links
 
Vienīgais par to ādas biezumu būs kreņķis ,jo nevaru atļauties,ka maksts izmaksās dārgāk par nazi :DD
29.augusts 2012, 08:35 | links
 
Bildē redzamajā variantā , tieši pie jostas liekamā cilpa satur visu naža maksti . Ar piebildi , ka pati cilpa izšūta no biezas ādas .
Konkrētai biezums 0.35mm.
29.augusts 2012, 08:20 | links
 
Paldies Izprintēju attēlu Būs ko viņam parādīt Par to fiksāciju spala vidusdaļā arī domāju ,lai sabalansētu smaguma centru /Siluro tiešai par to minēja/ ,jo asmens pret spalu ir nedaudz vieglāks ,ja to neizdara,smaguma centrs iet uz augšu un nazim ir tendence griezties otrādi ar spalu uz leju
29.augusts 2012, 08:14 | links
 
Bums , ieskaties e-pastā... :).
29.augusts 2012, 07:32 | links
 
sapratu Tas viss rīt jāietamborē ādminim ;DD
28.augusts 2012, 23:35 | links
 
naža makstij nav ne vainas, būtiski, klipsim jābūt tik augstu, lai rokturis neveidotu pārsvaru, jo tad nazis visu laiku centīsies nostāties otrādi, ar rokturi uz leju un būs kā apgrūtinājums pie siksnas . Ceru, ka saprati, par ko ir runa??????
28.augusts 2012, 22:56 | links
 
Pats personīgi nazi nēsāju pie siksnas un makstij ir klipsis, lai to nenozaudētu! Tomēr vis interesantāko stiprinājumu redzēju vienam jēgeram, kurš dzinējmedībās strādā ar suņiem un savus 60-70% "čemodāniņu", kad suņi noturējuši, piedur. Viņam nazis bija stiprināts uz kājas virs ceļa. Formulēja šo stiprinājuma veidu ar to, ka tā visērtāk momentāni izņemt.
28.augusts 2012, 22:06 | links
 

šeit konstrukcija redzama labāk Vai būtu kādi iebildumi vai piedāvājumi/par konstrukciju ?
28.augusts 2012, 20:38 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager