Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Es saku...paies laiks un divvāku gliemji būs normāla parādība mūsu ēdnīcu "restorānu " ēdienkartē :D tas kurš baidās,vienmēr teiks nē,tas kurš padomās un sapratīs...tam nekas nav jāsaka :) ;)
1.septembris 2012, 22:27 | links
 
Kāda tur starpība,vīngliemezis,vai gliemene...tas pats gļotainais radījums,tikai viens sauszemē,viens ēdenī....kāds vispār agrāk Latvija rubija fišku ka ingliemeži,šie ķēmi vispār ir kkur derīgi?! NĒ! Kas ir ar gliemenēm...atstāti uz saldo...arī ar laiku ieviesīsies...kad vīngliemežu aptrūksies :D Ok,labs ir,neklausīšu gudrās galvas...sekošu ārzemju padomiem kā gatavot,kā tvaicēt,kā tvaicēt aliņa marinādē...Jo tik tiešām,paskataties uz kitajoziem...viņi ēd VISU...visu kas kustas....pat to kas ir indīgs viņi umudrajutsa ēst Fugu zivi,kura nepareizi pagatavota var paralizēt cilvēku...bet viņi ēd,astoņkājus,kaķus,suņus,bruņurupučus,dzīvus kalmārus,dzīvas garneles,dzīvus tos un tos,pat uzskaitīt grūti...viņi būdami lielvalsts...uzskatāmi arī pamatīgi piesārņotā vidē atļaujās ēst svaigu barību un dzīvo cepuri kuldami :D Ikekš Lv divvāku gliemji priekš viņiem būtu kā sjemkas šolkāt :D ES piekrītu Gintsgg...tāpati mīdija!
1.septembris 2012, 22:25 | links
 
te dažš labs vīngliemezi no gliemenes nevar atšķirt, vai lasīt nemāk? :D
1.septembris 2012, 21:40 | links
 
Man pat lasot kuņģis palēcās.Bet varbūt kādam der-

http://www.receptes.lv/forums/ko-gatavot/vingliemezi-1/
1.septembris 2012, 21:31 | links
 
Fugu uz priekšu ;)

http://www.tvnet.lv/sievietem/dzive/344962-vingliemezi_uztura
1.septembris 2012, 21:20 | links
 
Neskatījos, bet, šķiet, ka tā ir sarkanajā grāmatā...
1.septembris 2012, 21:04 | links
 
Fugu, runa nebija par vīngliemežiem, bet par gliemenēm.
1.septembris 2012, 21:03 | links
 
Manuprāt tā pati midija vien ir .
1.septembris 2012, 21:00 | links
 
aizej uz ledusskapi aped desu. Nechakaree smadzenes..
1.septembris 2012, 20:35 | links
 
Gribētos konkrēti zināt...zinu kur to ir pilns...gribas tīri priekš sevi :P Ja jau visi ķīnieši utt. ēd visu kas kustas...domāju ka nekas slikts nenotiks :) Tad nu varbūt ka man paveiksies un atradīsies kāds,kurš ir gatavojis viņus un pat padalīsies ar recepti :) Pats jaunībā esmu parasto dīķa zaļo vardi dedzinājis uz uguns un ēdis...gaļa kā vistai..un te nu es esmu,rakstu...dzīvs :D Es domāju ka ir ēdami,ja loģiski pakustina pelēko šūnu,tad...vēzis ēd maitu...vēzi ēd...gliemji...arī filtrē pārtiku,pat neēd maitas,...vīngliemežus ēd...tagad baigais potenciāls uz tiem cik dzirdēju...zvejniekiem esot kur izplesties šinī pasākumā ar vīngliemžu audzēšanu!
1.septembris 2012, 20:14 | links
 
Kādreiz kaut kur lasīju ka it kā esot .
1.septembris 2012, 18:32 | links
 
Hallo! Kāds nezin,vai mūsu vietējie saldūdens divvāku gliemji ir ēdami?
1.septembris 2012, 17:39 | links
 
Par desām runājot - nav labākas kā alnis+mežaruksis pusžāvētās! Garša ir perfekta, ja vien pavārs nesairš! :D
31.augusts 2012, 21:36 | links
 
Kā tur tas SUVEREN-vai varēs kaut ko? Ja varēs,tad ņem vērā,ka man jau viņu nevajag nekam vairāk,kā gruntenei butēm
31.augusts 2012, 18:29 | links
 
Bauskai domātais būs pirmdienas vakarā gatavs
31.augusts 2012, 18:24 | links
 

Nekritneļa kungs Jūsamais aridzan gatavs
31.augusts 2012, 18:23 | links
 

šī maksts domāta kreilim
31.augusts 2012, 18:22 | links
 
Siluro abi gatavi pirmdien Bruņiniekos
31.augusts 2012, 18:21 | links
 
Vienīgais man nācās uztīt 7 cm virs lūzuma vietas bandāžu ,jo plaisa bija uzgājusi tik augstu
31.augusts 2012, 14:21 | links
 
Ņem par labu :))
31.augusts 2012, 14:16 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager