Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
to bums. Paldies par recepti. Šitas tiks noprovēts jau tuvākajā laikā.
3.septembris 2012, 22:22 | links
 

pagaidām uz šo momentu uzskatu ,ka tas ir labākais ko var par saprātīgu cenu iegādāties
3.septembris 2012, 22:19 | links
 
Esot parādījies Trešdien braukšu pie viņiem Būtu jau rīt iebraucis ,bet ieplānots cits maršruts Tikko kā savākšu došu ziņu
3.septembris 2012, 22:16 | links
 

asmeņi ir šādi
3.septembris 2012, 22:14 | links
 
Bum,frēzētājs parādījās?
3.septembris 2012, 22:13 | links
 
šamajam nazim es tikai uzbūvēju spalu un ieģērbu makstī :DD No Laplander95 metāla asmens pilnībā noklomplektēts /ar maksti/cena ir 45 ls Asmens 25ls +spals un inkrustācija 10 ls +maksts 10 ls /to es nešuju bet pasūtu/ Tātad rezumē =45 ls
3.septembris 2012, 22:11 | links
 
Ko ?
3.septembris 2012, 22:06 | links
 
Bum?
3.septembris 2012, 21:51 | links
 
Bums
Tas nazis Līnim ir nu kā lai saka, teiksim kā te raksta +10, dīrāšanai super. Kādās naudiņās?
3.septembris 2012, 20:27 | links
 
Bum..
šito recepti vistām es taisu bez krustnagliņām.... man labāk patīk, bet par gaumi nestrīdās....
3.septembris 2012, 20:14 | links
 

Gatavs Līnis var sajemt ;DD
saliktā veidā
3.septembris 2012, 20:03 | links
 
Tas kaut kas cits
3.septembris 2012, 19:49 | links
 
Pirmā daļa
3.septembris 2012, 19:47 | links
 
Lai pieliktu treknu punktu daunrīgeim ielieku video Viņš visu labi izskaidro un parāda
3.septembris 2012, 19:45 | links
 
Tā rezepte tev parādās ik pa laidienam ;DD
Sastāvdaļas
• Vistas 10-11
• Sāls 500g
• Cukurs 150g
• Esence 0,2l
• Ūdens 5l
• Pipari 25g
• Smaržīgie pipari 6-7gb
• Krustnagliņas 4-6gb
• Lauru lapas 6-8 gb
• Ķiploki 800g
Pagatavošana: 180 min.
Vistas pērkam lielas (vēlams virs 1700g), Ķekavas cāļi nekam neder. Galvenā sastāvdaļa ir kūpinātava.
Ielejam katlā 5l ūdens, pievienojam esenci 0,2l garšojam, etiķūdenim jābūt nedaudz stiprākam nekā pašam patīk.
Liekam klāt pārējos komponentus.
Sāls 500g (ne mazāk)
Cukurs 150g (lai marināde labāk ievelkās)
Pipari 20g (pēc vēlēšnās)
Smaržīgie pipari 6-7gb (pēc vēlēšanās)
Krustnagliņas 4-6gb (pēc vēlēšanās)
Lauru lapas 6-8 gb (pēc vēlēšanās)
Visu vāram, kad sācis vārīies nogriežam mazu liesmu un vāram 8-10 min. Ļaujam atdzist ar vāku virsū.
Marināde stāv līdz nākamajai dienai, ievelkās un atdziest.
Ceturtdiena. Pērkam vistas.
Vakarā sagriežam vistas pārgriežot krūtis. Sagriežam ķiplokus daiviņās ar aprēķinu sauja uz vistu. Liekam vistas spainī ar mugurām uz leju. Pārkaisam katrai vistai pa saujai ķiploku. Pārlejam ar marinādi. Uzliekam slogu. Glabājam istabas t°Nakamās dienas rīts, noņemam slogu atstajam virsū vāku.
Sestdienas rīts, sakurinam kūpinātavu, lai iesilst. Izliekam vistas uz restēm ar mugurām uz leju, pārkaisam ķiplokus no marinādes. Ap 9:00 sākam kūpināt uzturam 80-90 c°
Nevirinam kūpinātavu.
Pēc 3 h var atvērt iebāzt pirkstu vistā, ja tas iet viegli cauri gaļai, paplēšam stilbu paskatamies, vai nav asiņu. Ja tās ir turpinam kūpināt kādas 30-40 min parbaudam vēlreiz, tikai citai vistai.
Kad vairāk nav asiņu un apsārtuma pie kauliem, vistas gatavas, ja patīk var vēl laiciņu pakūpināt pēc gaumes (būs sausākas).
Noņemot no restēm neizlaistam taukus, kas sakrājušies. Leikam tanī pašā spainī (izmazgātā). Atdziestot vistas būs pārklātas ar želeju, ja paspēs atdzist neapēstas.
Ledusskapī var glabāties 10 dienas.
Lai labāk veiktos:
Ideāli marinēšanai der plastmasas spaiņi, uz 10-11 vistām tikai 5 l ūdens. Ja lietosiet bļodas vai katlus marinādes var vajadzēt vairāk, galvenais ievērot sāls proporciju 1:10 un etiķi nedaudz stiprāku kā patīk. (ja marināde paliek pāri var glabāt nenoteiktu laiku)
Leikot vistas uz restēm, spārniņus iesaku atlocīt lai neapdeg gali.
Kūpinot ar sausu alksni (melnalskni) un pieliekot zaļus zarus var labi uzturēt t° garša būs klasiska.
Kūpinot ar ābeli gaļa būs tumša un daudz garšīgāka.
Ja ir ķirsis ar ko kūpināt tad tā jau ir izvirtība!!!
Ja nav neviena eksotiska koka 40 min pirms beigām kurinam ar kadiķi, ne tik daudz skujas bet pašu koksni, gaļai būs laba smarža.
3.septembris 2012, 19:43 | links
 
to gintsgg. Varbūt nometīsi Buma recepti vistai? :D Jeb tas ir noslēpums? :D
3.septembris 2012, 18:06 | links
 
Gint vista fantastiska tas tiesa un tuvākajās dienās būs japamēģina nokūpināt Buma gaļas recepte, kas bija dažas lapas atpakaļ. Šodien tiek solīta svaigi kauta cūkgaļa un tad tik jāmarinē......
3.septembris 2012, 16:59 | links
 
Gint, netaiss reklāmu :p Un nekārdini izsalkušu ļaužu! Un vispār, negaršīgi vajag mācēt nokūpināt :p
3.septembris 2012, 16:39 | links
 
Štrunts ar Gagarinu un viņa pārgriezto ģīmi , es šodien nokūpināju vistu pēc Buma receptes , vo tā tik ir manta , fantastiska garša , nekad tik garšīgu vistu vēl nebiju ēdis .
3.septembris 2012, 16:31 | links
 
:DDDD Tā top anekdotes :DDD
3.septembris 2012, 15:45 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager