Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
vlDream - un kā? Ir labs tas Sharpener, vai tāds pats kā citi asināmie? A to man arī rokas līkas ....
8.septembris 2012, 13:17 | links
 
Tas pats Lozmeteja kalna rajons. Viss Klaciem masivs. (man kas viss tuvak)
8.septembris 2012, 04:08 | links
 
Robchiks

Pa 20 km uz visām pusēm var atrast sēņu vietas,nevajag pat 70 km. Tik dažas labas "cūkas" uz divām kājām izrakušas visas sēņu vietas.
7.septembris 2012, 18:49 | links
 
 
Nu bļin ko ākstās +- 70 km ap rīgu nav nekāds norm nostuuriitis, kur vecenes izp.... ,paelpot gaisu un bekas saraut?
7.septembris 2012, 13:54 | links
 
Robchik,pretī Spicei ir forša birzīte,milzīgs jeņķu karogs,precīzāk nevajag,nevar nepamanīt...tur baigie apšukungi!!!:)))
7.septembris 2012, 13:23 | links
 
Robchik,Āgenskalna priedes nav mežs?:))
7.septembris 2012, 11:11 | links
 
man arī tā ir liela problēma uzasināt nazi ar galodu ((( būs tik ass ka plikā pēcpusē nevarēs iegriezt tad nolēmu iegādāties šo
AccuSharp Knife and Tool Sharpener



un tagad ar šo varu eleganti uzasināt)))



pirku maksķernieku bodē pa 10 Ls...
7.septembris 2012, 10:59 | links
 
Tuvākais Mārupes virziens :)
7.septembris 2012, 10:30 | links
 
Veči Help.
Esmu Pārdaugavā, iesakiet kādu virzienu(jo precīzāk jo protams labāk) kur aizbraukt sēnes palasīt ala pastaigāt pa mežu.Iepriekš liels paldies!!!
7.septembris 2012, 08:10 | links
 
 
Augstāka cena – vislabākais veids kā kļūt par labu produktu pircēju acīs
Intresants apgalvojums.
6.septembris 2012, 01:35 | links
 
šāberis ir uzasināts trīsstūra vīle ar kuras aso šķautni nogriež nost pārasmeni
5.septembris 2012, 22:46 | links
 
iegādājies musatu un patrenējies,gan jau pēc kāda laika sapratīsi kā ar to jārīkojas un tad jau arī sapratīsi,ka ir patiešām ass nazis
5.septembris 2012, 22:45 | links
 
Nekad labus nažus uz aparātiem kuri griežas vai vibrē neasini tikai ar rokām un galodiņu Ir viens veids kā to dara mehanizēti ,bet dari vien ar rokām
5.septembris 2012, 22:44 | links
 
Bums, kas ir šāberis ? :D tas ir takā pavāri lieto to cilindrveidīko ar rieviņām ?
5.septembris 2012, 22:44 | links
 
Lūk Sviestmaize ielika linku-lasi buries mēģini Neviens Tev neieskaidros var vienīgi parādīt Priekš tam ir jutubis
5.septembris 2012, 22:42 | links
 
Galodām parasti, man vel tā riņkveida galoda elektriskā, kura griežas, bet viņai pārāk lieli apgriezieni, tapēc viņu parasti nelietoju labajiem nažiem, jo tērauds nozilē un zaudē savu molekulāro struktūru pie noteiktajien grādiem...
Parasti ar 200,400,800,2000(papīrs). Bet zinu, ka asinot kaltu mums amatenē teica, ka jāpagaida kamēr tā atskabarga nokrīt, bet kaltam tā virsma ļoti maza, bet nazim ir daudz jāasina, lai atskabarga nokristu... Es gribētu zināt kā parasti dara lai uzasinātu nazi. (žiletasu) jo man tā arī nav sanācis, tikai uz kaltu ir sanācis, varbūt nepareizi kaut ko daru, ja kādam ir pieredze būtu ļoti pateicīgs ja viņš padalītos :)
5.septembris 2012, 22:42 | links
 
Pārasmens nedrīkst būt nekad To likvidē izvēloties pareizu asināšanas leņķi un asināmos štrumus galodas u.t.t Ir asmeņi kuriem pārasmeņus noņem ar šāberi ,bet tie ir jau izkapts veidīgi ;DD
5.septembris 2012, 22:40 | links
 
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager