Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Kredo-spole gatava pēc stundas būs Bruņiniekos
12.septembris 2012, 09:51 | links
 
Laikam ziema būs barga jo intuitīvi pārāk agri sākam spriest par ziemas lietām :DDD
12.septembris 2012, 08:23 | links
 
Ui man 115 Rapis iet uz urrāāā! Lielas zivis neķeru un ne pret vienu citu bori nemainu:)))
11.septembris 2012, 23:05 | links
 
Pa 115 mm jau kimlaks sprūst iekšā, bet Nu Peipī ja nepieķeras portfelis vai liela vēdzele, tad 115 ir ok :) ātrāk var izurbt to biezo ledu :)
11.septembris 2012, 22:52 | links
 
Čoms gribēja braukt ziemā zivīs eksperimenta pēc, bet urbja nav. Atminējos, ka šķūnī stāv tāds krietni gruntīgs pat darba kārtībā. Uztrina un urbj labi, vien diametrs 18 cm :) Jā, tur ārā dabūs dajebko, vien tā urbšana...

Aizbraucu vienreiz ciemos un aizgājām. Nu tā, sākumā entuziasms atļāva ar to monstru darboties ka prieks, bet uz beigām jau bija kā bija...
11.septembris 2012, 20:38 | links
 
tapec vajag 130 bori un nevajadzes nekadus dēlus :) tad tadu ap 1,5kg breksi var dabut cauri,ar to ari pietiek :)
11.septembris 2012, 19:53 | links
 
Ar dēlīti arī to var izdarīt/2 caurumi blakus/ bet Peipim dēlis būs vajadzīgs garāks ;DD
11.septembris 2012, 19:48 | links
 
Vajadzīga šāda galva Rapala 115
11.septembris 2012, 19:47 | links
 
Bez problēmām :))
11.septembris 2012, 19:42 | links
 
Nu cik esmu ar savu moru provejis tos divus blakus caurumus izurbt,tad nu nekadi nesanak :) Un kur nu vēl ja ledus ir ap 70cm :)
11.septembris 2012, 19:41 | links
 
Skaidrs tad tu saki,ka lidz novembrim deretu nogaidit ja?Nu bet ja jaunumu nebus tad ko tad? Ko saki pa Mora nova 130mm labs? Un ka ar asmeņu asinašanu pie tevis sim urbim?
11.septembris 2012, 19:40 | links
 
Rapala 115 pilnīgi pietiekōša technika Peipusā bez problēmām un ja uzliek galvu ar vadīklu tad 2 blakus caurumi jau sastādīs tuvu 200 mm āliņģi
Parasti ņemu līdz 115 borin uz 135 galvu Visas problēmas tiek atrisinātas
11.septembris 2012, 19:40 | links
 
Tauta runā ,ka drīz būs Salmoraps Rapala ar citu nosaukumu Iesaku nesteigties un pavērot kādi jaunumi notiks šoruden Mora aizceļoja uz Normark Varbūt tāpēc ir izskaidrojama Rapalu iegādes problēma pagajušajā sezonā Man jau viena čupa ar boriem stav stūri /no sezonas noslēguma/ laikam uz nākam nedēļas beigām ķeršos klāt .:))
11.septembris 2012, 19:35 | links
 
Degarzivs Tu man gandriz vai no mutes izņemi jautajumu,tieši ar pa dienu stradajot iešavas doma,ka vajag uz ziemu jaunu bori.Man ir moras zalais 110mm,super boris.Bet Peipim par mazu un gribas 130mm.Tad jaut.kuras firmas 130mm Bums tu ieteiktu ka labako? Cenas te neņemsim vera.Lidz ziemai vel var sakrat :)
11.septembris 2012, 19:19 | links
 
Man jau tagad ir divu veidu bļitkas .
11.septembris 2012, 07:14 | links
 
Un par Tavām bļitkām jāgriežas pie Ginta?
10.septembris 2012, 21:50 | links
 
:D Bumsi, ziema tuvojas - kādu bori pirkt? Pagājšsezon krievinieku piebeidzu - kauns jau arī bija vilkties uz ledus ar n'reizes metinātu,līku, greizu, bet koda labi - bieži vien visām morām ieliku!
10.septembris 2012, 21:49 | links
 
mjaa..nezinaaju,ka silkjes gabalinji pec marinaades janomazgaa..
10.septembris 2012, 20:55 | links
 
Šī rezepte ņemta no vienas retas krievu rezepšu grāmatas Jāmeklē tikai ko sālīt un šmorēt ;DDDD
10.septembris 2012, 20:22 | links
 
Iznāca iegādāties iepakojumu ar svaigu nesālītu siļķi Veikala sālījums man neiet pie dūšas tāpēc iesaku izmēģināt šo -būsiet apmierināti....:DD
Iesākumam nopērkat 1 kg siļķes ja iepatiksies apjomus var palielināt Sastāvdaļas rakstu ņemot no 1 kg siļķu

Siļķe (svaiga vai saldēta) – 1 kg
sāls – 3 ēdamkarotes
cukurs – 2 tējkarotes
Citronskābe – ½ tējkarotes
Melnie pipari (zirnīšos) – 3-5 gb.
Smaržīgie pipari – pēc garšas
Sinepju graudi – pēc garšas
Масло растительное – по вкусу
Uzvārīts ūdens (atdzesēts) – ½ litra
Sagatavošana:
1) Siļķe.
Protams, vajag sagatavot zivis. Ja tā ir saldēta atkausējam , zivis ķidājam nogriežam galvu asti spuras ļoti kārtīgi iztīram

2) marināde.
Atdzesētajā ūdenī beram sāli, cukuru un citronskābi .Visu ļoti cītīgi maisam līdz visi komponenti ir izšķīduši.

3) Sālīšana.
Ar marinādi aplejam sagatavotos siļķu rumpīšus un liekam ledusskapī uz diennakti
Nākošajā dienā /kad ir 24 stundas pagājušās/, ņemam siļķes rumpīšus no marinādes ārā un mazgājam zem auksta tekošā ūdens
Pēc tam griežam siļķi gabaliņos /tādos lai uzdurti uz dakšiņas der vienai zakuskas reizei/ un liekam burciņā Pēc katras kārtas liekam starp gabaliņiem abu veidu piparus.Kad tas ir izdarīts visu aplejam ar augu eļļu /es lietoju olīveļļu/
pa pirmo :DD
10.septembris 2012, 20:19 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager