Liellops sutināts brūkleņu mērcē
sastāvs: brūklenes — 1,5–2 glāzes; liellops — 0.5 kg ; sīpols/galva/ — 250 gr; tomātu pasta — 1,5 ēdamkarotes; milti — 1 ēdamkarote; sāls; pipari; lauru lapa — viss pēc garšas.
Gatavojam: liellopu griežam nelielos gabalos apcepam liekam klāt sagrieztu sīpolu , tomātu pastu un cepam vēl 10 min . Cepšanas beigās liekam klāt miltus. Pēc tam liekam applaucētas brūklenes , sāli, piparus, lauru lapas, visu pārlejam ar buljonu vai ūdeni un sutinam līdz pilnīgai gatavība. Tā var taisīt jebkuru medījuma gaļu ,zosi ,pīli da vis ko Brūklene dos neatkārtojamu ieskābenu smeķi
12.septembris 2012, 21:56 |
links