Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
copespro...
...spriežot pēc nika -pašam bija jāzin ,nevis jāuzdod stulbi jautājumi...:D.
Tonis ...-par to kapakmeni man ar patika ,..,tāds labs kalambūrs ...
14.septembris 2012, 22:46 | links
 
Bums
tu tads gudraks cilveks.
Vai tu nezini lidz cik gradiems jaatdziest udenim lai saktos lidaku barosanas ziemai?
14.septembris 2012, 22:29 | links
 
Toni, gandrīz kā dzejā! :))
14.septembris 2012, 22:19 | links
 
Gint, ņaa ,-pie tevīm bīstami ,-ar bulamoru sadzirdīsi,stobru pieliksi,naudiņu atņamsi , tur pat dārzā apraksi un kapakmeni bez uzraksta uzliksi...:)
14.septembris 2012, 22:15 | links
 
Toni , nopērc lielu kasti , jo lielāku , jo labāk un brauc tik šurp , piekraušu to ar lielu kaudzi .
14.septembris 2012, 22:02 | links
 
Recepte kabačiem vai gurķiem.

5 litru kastrolī sagriež gurķīšus vai kabačus

1 glāze eļļas[200g]
1 glāze galda etiķa
1 glāze cukura
100gr sāls
1,5-2 galvas ķiploku
3-5 burkānus
3 pākstis čilī piparus

visu sajauc un 8st zem sloga, gatavs lietošanai.
Ja ziemai-tad burkās un pasterizēt.
Labu apetīti.
14.septembris 2012, 20:52 | links
 
Viņš tagad reti parādās kompis nomarazmatējies :DD
14.septembris 2012, 20:48 | links
 
Brauc pie Ginta Pie viņa ir mailes Baltās -melhiora ievedīšu pirmdien :DD
14.septembris 2012, 20:46 | links
 
Bumsi,
Tu te beidz par lavašiem un speķiem trīslitru burkās,...labāk kniedē 'mailes',man te nesen šaize sanāca,-nogrima visa kaste ar pričendāļiem...:)
14.septembris 2012, 20:32 | links
 
es turu uz balkona grīdas Par palodzi tas tā iluzoriski ;DD
14.septembris 2012, 20:03 | links
 

Nesen sieva atnesa no bodes lavašu /Armēņu neraudzētas mīklas pantoki-tā mēs viņus saucam/
Domājām sabūvēt laša rollus ,bet nesanāca.Lai pantoks neaizietu bojā netā atradu rezepti ,kā viņu izmantot savādāk.Rezepte ...
200 gr vistu sirdis
200 gr kuņģīši
150 gr cietais siers
6 iepakojumi lavaša
2 olas
Dilles
loki
Saulespuķu vai nrapšu eļļa
maltie pipari
sāls tie pēc garšas
Sirdis un kuņģišus izvāram līdz gatavībai, maļam vai blenderējam.Dilles un lokus sasmalcinam un liekam klāt
Sieru rīvējam uz smalkās rīves, liekam klāt masai, iesitam olu dzeltenumus, sālam, piparojam un labu izmaisam.
Lavašu griežam trīssturos vai kvadrātos: uz nogrieztā lavaša maliņas liekam izveidoto masu.Visu sarullējam cigārveidīgi un uzziežam virsū pāri palikušo olu baltumu
Pannu ar eļļu nokarsējam , liekam virsū sarullētos cigārus un cepam līdz zeltītai virsmai, kad gatavs ņemam nost un liekam uz salvetes lai tā nosūktu lieko eļļu.Sanāca cmuki un garšīgi
14.septembris 2012, 20:01 | links
 
bumsi, tu tiešām turi saulē?
14.septembris 2012, 19:49 | links
 
Šodien sagribējās sālītu speķīti -nāk aukstumi labākā zacene
Vispirms tirgū nopirksim svaigi kautas cūkās krūtiņu Es parasti ņemu lai speķis būtu vismaz 8 cm . Der cauraudzīte . Griežam gaļu gabalos 10x10 cm. Pēc tam katru no gabaliem apviļājam rupjajā sālī . Sāli nežēlojam. Jāatceras ,ka arī ādas puse ir jāapviļā.
Kad tas ir izdarītsи, liekam cieši gabalus burkā . Es izmantoju 4,5 litru burku ar lielo vāku.Burku noliekam uz palodzes Es vēl klāt pielieku ķiploka galviņu. Speķis būs gatavs pēc 2 dienām.
14.septembris 2012, 19:36 | links
 

Tagad būs jāpiefiksē kāda atceļos uz apkopi paša lielākā no spolēm Apakšā ABU 501/salīdzinājumam/Protams ka šādiem zvēriem smērvielu patēriņš ir vismaz 4x lielāks :DDDD
14.septembris 2012, 13:37 | links
 
:DDDDDDD Puvumus izgriez ārā
13.septembris 2012, 21:59 | links
 
skatoties receptes sastaavdaljas - driizaak sanaak - recepte tiem, kam siltumniicaa veel naff sapuvushi tomaati:)
13.septembris 2012, 21:56 | links
 
Šodien Lielupē nikā prātīga -vienīgais bonuss ,ka čomaks izvilka manam brālenam zudušo kapara Wilīti Nepaspēju uzkalt viņam citu kad atradās zudušais /laimīgais/ Prieka bez gala :DDDD
13.septembris 2012, 21:32 | links
 
Rezepte tiem kuriem ar kabačiem pilns dārzs

Sastāvdaļas. Kabači – 3 kg; Tomāti – 7 kg ; ķiploki – 100 gr; Ašie pipari – 2 gb/pākstis/; Saldie pipari – 4 gb; Augu eļļa – tējas glāze.
Etiķis ,sāls cukurs /pēc smeķa/

Kā to visu brūvēt :DD
Kabačus nomazgājam, noņemam mizu. Pēc tam griežam kabačus kubikos . Pēc tam maļam vai blenderējam tomātus , malšanas procesā klāt liekam abu veidu piparus un ķiplokus . Samaltai masai klāt liekam kabaču kubikus , pēc tam lejam klāt augu eļļu , cukuru un sāli pēc garšas, Pielejam etiķi/es lieku esenci/ un vāram 30 min no vārīšanas momenta. Kad viss gatavs -ņemam tīras sausas burciņas un liekam masu tajās. Liekam virsū vāciņus . Papildus sterilizācija nav nepieciešama.
13.septembris 2012, 21:21 | links
 
ir jaabuut pashapzinjai,un,kaa anglji saka-safety and health pirmajaa vietaa-droshiiba un veseliiba.
12.septembris 2012, 22:55 | links
 
bums,
teorētiski,tā kā visās ūdenstilpnēs ir atļautas zemūdens medības un tātad iespējami peldētāji sodīt par ātruma pārsniegšanu 5 km st var visur.
Apstrīdot sodu,pierādi,ka tur apakšā tobrīd neviens nepeldēja.;)
26.5. vadīt kuģošanas līdzekli ar ātrumu, kas pārsniedz 5 km/h, tuvāk par 30 metriem no peldētājiem;
12.septembris 2012, 22:48 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager