Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Atlikušas 2 :DD
18.septembris 2012, 17:28 | links
 
Divu spoļu jau nav atlikušas 3 :DDD
18.septembris 2012, 17:25 | links
 
Sudrabotas melhiora bultas Ar fīču :DD



3 reiz var minēt kā veidojot padziļinājumu vidū ir saglabāts musturis Štancējot slīpējot frēzējot tas izzustu
18.septembris 2012, 17:25 | links
 



Ir 5 jaunas 6 gultņu spoles cena 9 ls par katru
Visas bija ar rūpnīcas defektu Salabotas Pieteikties ātri
18.septembris 2012, 17:21 | links
 
Rams , kātus var dabūt pie manis .
18.septembris 2012, 17:05 | links
 
Kur tos katus var dabūt? 2gb gribu..:)
18.septembris 2012, 15:24 | links
 
Vēl ir, bet iesaku ņemt ātrāk ,jo haļavas vairs nebūs Tigonim nojuka cipari iepirkums izrādās esot bijis 30 ls Bet te par 15 āprāc Bet ko darīt?? vilciens aizgājis ;DDDD
18.septembris 2012, 15:17 | links
 
Sveiks!
Bušu kāti ir vēl dabonami?
18.septembris 2012, 11:16 | links
 
Bumsi,
man jau tavējās labāk patīk....,
koo, -'slabo'?
18.septembris 2012, 10:26 | links
 
Toni tikko Jazups riktīgu pāļa rezepti ielika pie zivju rezeptēm :DD
18.septembris 2012, 09:30 | links
 
To Tonis
Šajā receptē bez garšvielām obligāti jābūt klāt ZEMEI!
18.septembris 2012, 08:50 | links
 
Bumsi,
iedod ,lūdzu,kādu recepti "zivis ceptas pālī"...
17.septembris 2012, 22:52 | links
 
Bumsi ,atvaino,bet šonnedēļ caur Gintu nodošu urbi uz apgreidingu ! :)))
par apgreidingu uzrakstīšu privāti !
17.septembris 2012, 21:49 | links
 
šitie šatli gan labi izskatās ,laikam planē pa pus ezeru ! :))
17.septembris 2012, 21:46 | links
 

pirmā partija būs rīt pie Ginta Bļitka domāta Peipja dziļumiem Vietējiem ūdeņiem būs uz trešdienu
17.septembris 2012, 16:56 | links
 
Luzdu:DD gatavojat veseli un pelnat sievu acīs bonusus :DD Pēcpusdien pie Ginta ievedīšu Nepisļaikas Pa ceļam jau aplaupīja ,bet kaut kas jau palika
17.septembris 2012, 11:24 | links
 
Liels Paldies Bumsim par Receptēm!!! ;)
17.septembris 2012, 11:06 | links
 
forma ir pareizā bet īsa un apaļa :) strādā perfekti :)
17.septembris 2012, 08:40 | links
 
Vasarā līdzīgi taisīju karūsu.Pasen redzēju jašķikā,kur rādīja pārraidi par gatavošanu un kuru vadīja Makarevič no ,,Mašina vremeņi",kā viņš apbēra ar sāli zandartu un duhovkā iekšā.Palika atmiņā un noprovēju,tikai sālī iecilāju sakultu olas baltumu.Sanāca ņammīgi!
16.septembris 2012, 21:12 | links
 
Zivs cepta sāli
Ekselents paēdiens un ja vēl negribās mocīties ar stāvēšanu pie pannas ;DD - Rezepte vienkārša bet ļoti garšīgi! Kur fīča?: sāls uzņem mitrumu un kļūst par čaulu zivs gatavošanai savā sulā, tā savukārt veido vidū vakumu un saglabā visus zivs aromātus un sulu. Pie tam zivs nekad par sāļu nebūs
Produkti (5 porcijām)
Zivs vēlams jūras ,bet ja nav der upes (asaris zandarts breksis u.t.t.) no 1-2 kg
Sāls – 1,3 kg
Olas baltums no 4 olām
Timiāns – ½ buntīte
Citons-½
Pētersiļi – ½ buntīte
Lauru lapas – 4 gb.
Liekamies klāt gatavošanai:DD
1. Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 230*C. Zivi notīram nomazgājam nosusinām salvetē

2. Lielākā bļodā sajaucam sāli, olu baltumus un un timiana lapas. Tad izklāt masu uz paplātes dibena 1,5 cm biezā slānī

3. Izklājam grieztas citrona šķēlītes , timiāna lapiņas, pētersiļus un lauru lapas. Pārpalikumus droši varat sastumt zivs vēderā

4. Liekam zivi virsū uz izliktajiem našķiem un apberam ar atlikušo sāls un olas baltuma maisījumu. Zivs ir jānosedz pilnībā -asti var atstāt nenosegtu

5. Zivs gatavojas 30-45 minūtes (15 minūtes uz katriem 450 gramiem zivs svara).

6. Izņemiet paplāti ar gatavo zivi un dodat tai atdzist 5 min. Akurāti bet stingri sasitat čaulu un ar karoti noņemat lieko sāli nost no zivs. Pārliekam zivi uz koka dēlīti.

7. Sākot no astes ar otru roku pieturot zivi noņemam zivs ādu nost, centieties nesamaitāt zivs gaļu. Es parasti gaļu noņemu no kauliem un tad saucu mājiniekus uz sliņķu zaceni :DD
16.septembris 2012, 19:07 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager