Kūpinātavas

Varbūt kādam interesē priekš kūpinātavas metāla kaste gatava, tikai bez durvīm. Kaste metāla, biezums kādi pāris milimetri, (biezāka krietni par parastajiem bleķa skapjiem) izmēri:140x60x80 cm.
Kādreiz ir bijis elektrības skapis. Durvis oriģinālās nav, tās būs jātaisa pašam, plaukti tāpat. Tādas vēl ir atlikušas 4 gab. Visas vienādas. Svars tādai kastei ap 100 kg. Cena 25 ls.
Bildes patreiz vēl nav bet rīt uztaisīšu un kam interese ir varēšu individuāli nosūtīt.
Ir vēl dažādas nelielas krāsniņas (visādas,lietotas bet vēl dzīvotspējīgas), kuras var piekombinēt kā kurtuves un iznamntot āras apstākļos ēdienu gatavošanai. Tas tiem entuziastiem, kuriem rokas aug pareizā vietā un nav problēmu iedarbināt iztēli.
23.novembris 2012, 01:32 | links
 
pardodu nerusejosa metāla mucu
mucas lielumi :garums 1.05m ,diametrs 65 cm ,biezums 1mm tilpums ap 300l mucai ir iestradatas divas caurules
cena 50ls
bildes
http://foto.inbox.lv/eemmiillss/03-11-2012

Tālr. 22474405 vai pm!
19.novembris 2012, 14:39 | links
 
kūpināts nēģis ir baigā manta! :) es šos lieku guļus uz restēm.

Gatavs viņš ir diezgan ātri - par 1/3 laika ātrāk nekā "parasta zivs", t.i. ja lasim, butei vajag stundu, tad nēģis būs gatavs pēc 40 min.

Ja nepievaktē, tad sanāk sauss.
12.novembris 2012, 11:12 | links
 
Bums - nafig zosis, čūskulēni rullē :)

Par to gatavību - kad astes paliek sausas, tad toč ir gatavs, vairāk gan pēc izjūtām vados, bet čūskulēns toč nav sarežģītākais kūpināmais, tāpat kā lasi - grūti sačakarēt... ja nu uzspridzināt ar T, bet grādus uzrakstīju, pie 80-90 nekas nesprāgst, tik par sausu vai par jēlu var sanākt.
9.novembris 2012, 20:51 | links
 
Bums- patīkami klausīties prātīga valodā! :D
9.novembris 2012, 19:49 | links
 
Mārtiņ -Zosi -zosi davai nevis čūskulēnus :DDD
9.novembris 2012, 19:46 | links
 
Nēģis ir gatavs kad aste paliek kraukšķīga. Sutinātus, grillētus nēģus es neēdu bet kūpināti iet iekšā viens pēc otra :D
9.novembris 2012, 19:39 | links
 
V.S.O.P.- Tu nepateici pašu galveno: kad tad ir tas agregātstāvoklis- GATAVS!
Mēģināšu es- tad, kad nēģis sāk šaut! :D
Ja māki to pazīmi aprakstīt precīzāk, palabo. Neapvainošos! :D
9.novembris 2012, 19:24 | links
 
Patur sālī, notīra gļotu, ver uz drāts un kūpina 80-90 grādos kamēr gatavs. Vienkāršākais, ko esmu kūpinājis, bet garša... baidos iet uz virtuvi ... atkal nagi stiepsies uz ēšanu...
9.novembris 2012, 18:12 | links
 
V.S.O.P., padalies-kā to pareizi darīt, jo es mēģināju reiz un sanāca štruntīgi. bet esmu Pāvilostā ēdis kūpinātus nēģus-tad jāsaka, ka garša ir vienreizēja!!!!
9.novembris 2012, 18:08 | links
 
Tikko pabeidzu nēģus kūpināt svētku galdam... Ja kāds nav mēģinājis to darīt - REKOMENDĒJU!! Tur ir iekšā :)
9.novembris 2012, 17:46 | links
 
Es kupinu lidakas ta ka parejas zivis. Kiploks, burkans,garsvielas. Tik griez pa muguru lai tiek cauri. Sieva saka baigi labi un visi kas meigina ir stara jo pats zivis needu :) buma muca rullee! Jau vairak ka gadu darbojas un viss cikinieka.
9.novembris 2012, 08:25 | links
 
No tās EILS nerūsējoša tērauda mucas sanāktu smuka kūpinātava :) Tādu varētu likt kā virsējo mucu, būtu mūžīga. Ko spečuki par to saka? Arī ir doma meklēt ko līdzīgu.
8.novembris 2012, 22:53 | links
 
Piedāvā Bumam, tam uz ziemu metāldeficīts:))
3.novembris 2012, 16:06 | links
 
pardodu nerusejošā tērauda armijas ēdiena katlu metala biezums ~1mm jauns nelietots,
nerusējoša tērauda muca bezvaka300l (bija domats udens uzglabašanai)

http://foto.inbox.lv/eemmiillss/03-11-2012

Tālr. 22474405 vai pm!
3.novembris 2012, 15:49 | links
 
skaidrs,paldies!
19.septembris 2012, 18:30 | links
 
kūpini kā breksi, neko nevajag izgudrot...
19.septembris 2012, 18:28 | links
 
tas jau man priece,a to man sievai ceptas lidakas ir piegriezusas,bet kad atnaku no copes un si prasa kur lidakas,es saku ka peld talak!tikai sodien iedomajos ka varetu meginat kadu nokupinat?pirms kupinasanas ka labak vinu sagatavot?lidakas no 1.200 un uz augsu!
19.septembris 2012, 18:27 | links
 
kūpināta 2kg līdaka ir labāka par kūpinātu 2 kg zandartu :), bet sliktāka par 2 kg breksi, asari, līni... kaut kā tā...
19.septembris 2012, 18:12 | links
 
Kas sanak,ja nokupina lidaku?Varbut kads var padalities ar recepti,ka to sagatavot kupinasanai?ieprieks paldies!
19.septembris 2012, 18:09 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager