Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Daudzās lašu un taimiņu apdzīvotās latvijas upes....
Nu ja ka legāli,un zinātniskos nolūkos svaigi pagatavojis populācijas pavairošanai!))))
2.decembris 2012, 19:00 | links
 
Džeks legāli saķēris :), LABA cena!
2.decembris 2012, 18:12 | links
 
ĒĒĒ Nazi,
tagad zini adresi kur jābrauc pēc lašu ikriem?..:)))
2.decembris 2012, 13:17 | links
 
Vot šitais ir labs!!!DDD
www.ss.lv/msg/lv/agriculture/foodstuffs/fish-and-seafoods/bjmxm.html
2.decembris 2012, 12:45 | links
 
Nu bet tas taču pašsaprotami - ja darbs saistīts ar zivju resursu atjaunošanu un krājumu pētīšanu tad rudenī varēs pacopēt. Olte pats vienā CL raidījumā teica, ka rudeņos iepērkot taimiņus, kas tur slikts? Katrā darbā savas priekšrocības.
1.decembris 2012, 13:14 | links
 
Var piekrist. Arī salacas krastos ir daži izredzētie, kas lašus rudenī varēja ķert. te nu rodas jautājums - kas ar šādu rīcību tiek pateikta pārējiem makšķerniekiem, kuriem laši jāķer pavasarī?
29.novembris 2012, 13:15 | links
 
A par ko tad lielais cepiens?Drīzāk jau par to ka Daži Lautiņi mums ir neaizskarami?Nu gluži kā Indijā svētās govis!Par to ka nevar kā agrāk izredzēto kompanī ķert pumpainos kā patīkās!Nu piemēram gaujā!Tjipa bijām pieci,seši veči,nu saradās visādi,salika stulbus liegumus!Zem hesiem arī bija viss kā nākās par piečuku inspektoram varēja martā ,aprīlī spiningot līdakas,zandartus!A par vienu otru svēto,runa gāja par kāla ezeru,kur pasākums izskatījās nevis pēc pāliju dzīves apsekošanas,bet pazvejošanas!Patīklojām,savācām līņus,brekšus un aizbraucām!
29.novembris 2012, 13:05 | links
 
Nu re cik skaisti,ir policija arī pavadzīme ar nokavēšanos atrodas,nav policijas katrs vāras kā māk.:)
Vēl pirms tam 4. novembra vakarpusē Salacgrīvā policisti apturēja kādu auto, kurā konstatēja 3 lašus. To īpašnieks nevarēja uzrādīt pavadzīmi par zivju iegādi. Tomēr pēc laiciņa to atveda lašu pārdevējs. Tas izrādījies Valdis Celmiņš, kuram ir līgums ar Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātnisko institūtu Bior, kas arī lieguma laikā ļauj ķert lašus zinātniskiem nolūkiem, tāpat vaislai.
29.novembris 2012, 11:16 | links
 
http://www.ss.lv/msg/lv/agriculture/foodstuffs/fish-and-seafoods/bjmxm.html

Domā, ko gribi, tā sakot.
29.novembris 2012, 10:49 | links
 
Limbažu laikraksts Auseklis:
Piejūrā šoruden neviena upe bez «maliķiem»
Pievienots: 2012. gada 23. novembris
Valsts vides dienesta Jūras kontroles daļas Rīgas sektora vecākais inspektors Jānis Brants atzīst, ka diemžēl visās piejūras upēs un upītēs špruden noķerts pa kādam nelikumīgam zvejniekam, dažā pat vairākiem. Detektīvstāstam līdzinās vides inspektoru un Vidzemes zvejnieku biedrības biedru reidi pagājušās nedēļas nogalē, kad viņi no trim Salacgrīvas novadā esošām upēm izņēma 14 nelikumīgi ievietotus nēģu murdus un aizturēja arī vienu maluzvejnieku. Viņš izdarītajā atzinies.
19. novembrī Valsts policijas patruļdienests apturēja auto, kurā pārvietojās divi Salacgrīvas novada iedzīvotāji. Mašīnā konstatēja 86 nēģus, zvejas rīkus to ķeršanai, rācijas, svarus, brienamos tērpus, vārdsakot, pilns komplekts nelikumīgai zvejai. Uzsākta administratīvā lietvedība. Vēl pirms tam 4. novembra vakarpusē Salacgrīvā policisti apturēja kādu auto, kurā konstatēja 3 lašus. To īpašnieks nevarēja uzrādīt pavadzīmi par zivju iegādi. Tomēr pēc laiciņa to atveda lašu pārdevējs. Tas izrādījies Valdis Celmiņš, kuram ir līgums ar Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātnisko institūtu Bior, kas arī lieguma laikā ļauj ķert lašus zinātniskiem nolūkiem, tāpat vaislai.
29.novembris 2012, 09:36 | links
 
drīkst pajautāt, kāpēc tad tu turpini dot idiotiskus mājienus jau pāris dienas? :DD
29.novembris 2012, 09:19 | links
 
Raih!
Ir pagājusi diena, tātad cilvēkam, ja šī tēma interesētu un būtu infa, bija gana laika papildināt publiski vai privāti.

Tātad, jāsecina, ka taisnība būs bijusi Tev.

Problēma tikai tā, ka Tu secinājumu veici uzreiz. Apkārt ir dažāda kalibra pūtīšu spiedēji, kas Tavus vārdus izmantos un teiks "man bija infa, bet mani nolamāja".

Un. Ņemot vērā, ka par MO parādās vairāki "deži" vienlaikus, iespējams, notiek neliela kampaņa. Tā kā man nav ne jausmas, kāpēc, atturēšos no idiotiskiem mājieniem.
29.novembris 2012, 08:54 | links
 
Reihs,Tev taču ieteica iet ķert lašus(nomierināt nervus),dari lūdzu tā,citādāk vēl nonāksi līdz incestam.Tava fantāzija ir varen auglīga.Kur Tu redzi infu par kaut kādu lašu pirkšanu?Edgara tekstā ir daudz vairāk infas nekā Tu gribi vai spēj uztvert.Laikam labāk uzklausi Akmens Viesis padomus:)))
28.novembris 2012, 22:23 | links
 
Par kādu puišeli, kas grib nostučīt ģimenes tēvu ir runa. Viens tāds Pavļiks Morozovs bija arī mīlēja stučīt.
Ko atkal var cepies vai nav vienalga vai kāds ņēma to zivi vai neņēma no tīkliniekiem, kas dzīvē no tā mainās. Gadījumā visi nav sviestā sagājušu ar savu pareizību.
Kas no jums ir bez grēka, tas lai pirmais arī raksta, kas ir pareizi un kas ir nepareizi!
28.novembris 2012, 15:00 | links
 
Perpendikul,tu nespēj pat saprast,par ko un kāpēc šeit tika runāts? Šajā gadījumā,lai kaut ko tādu pateiktu MO,ir jābūt pierādījumiem.Tu nemani atšķirību starp to,ka puišelis grib nostučīt ģimenes tēvu,kas svētdienā uzmētā bleķi pēc 1.10,un to,ka cilvēkam tiek pārmesta lašu pirkšana no tīkliniekiem???Comōōōn...
28.novembris 2012, 11:44 | links
 
Raih, tu "opreģeļis" - no vienas puses nodirs visus, kas grib paziņot par maliķiem, kas ķer lašveidīgos lieguma laikā un no otras puses tagad prasi, lai pienes tev infu!

Runājot par Olti - manuprāt viņam vajadzētu uzcelt pieminekli un izņēmuma kārtā piešķirt ekskluzīvu licenci ar tiesībām copēt sarkano zivi jebkurā laikā un jebkurā vietā. Viņš to ir pelnījis!
28.novembris 2012, 11:01 | links
 
Ja runā par Zvejas raidijumu tad tas raidijums ir tas kurā esu redzējis ka makšķerniekus maldina par noteikumiem. Teiksim raidijums bija par Krievijas tautiešu ciemošanos, tur reāli gatavoja vēžus un runāja par signālvēžiem, teica ka šos jāķer. Bet kā ar noteikumiem kas tur teikts.???
28.novembris 2012, 10:31 | links
 
Steidzies pēc laša, secinājumiem jānobriest pamazām :)
28.novembris 2012, 10:16 | links
 
Tieši tā-"ja" var sagādāt...Bet vai tiešām Tu domā,ka var? Nevar! Prasta *iršana !
28.novembris 2012, 10:09 | links
 
Nē, Raih. Redzi, MO šobrīd atrodas filmēšanā, par kuru jau vakar sacēlās neliela brēka.

Ja Edgars var sagādāt vairāk informācijas vai norādīt tās avotus (var arī diskrēti PM), tad viņš ir vienkārši ziņnesis, cilvēks, kurš uzzinājis / dzirdējis ko tādu, ko grib pastāstīt citiem.

Taču tikpat labi abi notikumi ir saistīti un uzbrukums MO nav nejaušs.
28.novembris 2012, 10:05 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager