Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Daudzās lašu un taimiņu apdzīvotās latvijas upes....
Izskatās,ka šis gads pumpu zivīm ir bijis ideāls nārstam un arī pēcnārsta izmukšanai no copmaņu vizuļiem-oktobrī-novembrī šos glāba lielie ūdeņi,tagad-inspektori un ziema...
11.decembris 2012, 09:47 | links
 
tev taisnība
6.decembris 2012, 14:00 | links
 
jurist - Varbūt vērts paskatīties, kam tās zivis, kas peld pa jūru, pa upi un ezeru pieder. Tad kad noķersi, tad arī varēsi vaidēt par " zināmu tiesību apjomu, - īpašumu", bet savādāk vispār nekādas daļas gar to zivi Tev nav. Tiesību teoriju palasi varbūt kompetentāks paliksi...........
6.decembris 2012, 12:07 | links
 
par Sprūdžu neesmu pārbaudījis, varētu būt tā, ka Sprūdža ministrija virzīja, VALDIS parakstīja kā nekā MK noteikumi . aizliegums stājās spēkā kaut kad vasarā, nepaslinko paskaties likumi.lv, par Forsmažoru - tas laikam ir tāds jaunievedums par kuru zin tikai ieviesēji
6.decembris 2012, 11:21 | links
 
jurists
Lidz kuram datumam bija jānopērk MK lai varētu ar inspektoriem strīdēties par tiesību apjomu-īpašumu.
6.decembris 2012, 10:36 | links
 
jurist - ja jau esi tik gudrs, tad Tev būtu jāzina, ka jaunpieņemtiem tiesību aktiem ir Force majeure status un nevajag bočkas kaķīt uz Sprūdžu vai vēl uz kādām personām, ir aizliegums un pilnīgi pie vienas vietas ko kāds savā juridiskajā galviņā ir sadomājies.......
6.decembris 2012, 10:00 | links
 
interesanta pieeja, tikai - vai ta Sprūdžs tur bij pie šprices?
6.decembris 2012, 09:45 | links
 
... tiem, kuri tomēr nav noturējušies un iet pamētāt - gadījumam, ja tik tiešām noķer.
uzskatu, ka pērkot karti makšķernieks nopērk zināmu tiesību apjomu, - īpašumu. Sprūdžs šī īpašuma vērtību ir samazinājis, nosakot mazāku tiesību apjomu nekā pirkuma brīdī. Likumam nav atpakaļejoša spēka, tādēļ samazinājums ir daļēji nelikumīgs un aizliegto darbību var uzskatīt par aizliegtu tikai attiecībā uz to makšķerēšanas karšu īpašniekiem, kuri kartes iegādājušies pēc aizlieguma spēkā stāšanās.
6.decembris 2012, 09:38 | links
 
liegums spiningot pēc 1. decembra jau nav domāts zivīm, bet inspektoriem - lai ir iespēja pierādīt dienesta darbošanos un ietirgot pie reizes. esmu pārliecināts, ka tie, kas šo sadaļu vispār apmeklē, šo noteikumu ignorē.
5.decembris 2012, 09:07 | links
 
Klau TU tīklu licēju aizstāvi, piegriezies esi ar savām pilnmēness pērlēm. Uztaisi Alt+F4. ok?
3.decembris 2012, 18:12 | links
 
Vajag bargākus naudas sodus 50% noķērājam un lieta darīta :D Nav ko naudu tērēt kaut kādām grāmatiņām lai nāk un lasa CL pa brīvo. Pa 8k var ielaist 8k palielu foreļu.
3.decembris 2012, 17:28 | links
 
Naziss - labi, klausīšu Tavam padomam un pameklēšu pats informāciju par tiem sabiedrisko 12%, tāpat, kā tajā pasakā "Aizej tur, nezin kur! Atnes to, nezin ko…"
Nezin kāpēc, bet par to Tavu rakstīšanu ĪSTAJĀM VP nodaļām man nāk prātā viena anekdote:

Čukča izdomājis kļūt par rakstnieku un nolēma stāties skolā, kur māca rakstniekus. Iestājeksāmenos čukčam jautā:
-Čukča Raini esi lasījis ?
Čukča atbild: - Nē,
-Čukča Blaumani esi lasījis ?
Čukča atbild: - Nē,
-Čukča Upīti esi lasījis ?
Čukča atbild: - Čukča nebūs lasītājs, čukča būs rakstītājs.
3.decembris 2012, 17:26 | links
 
Kilka- bija doma grāmatiņu ispiest ar VZF atbalstu, bet projektu jau noraidija ar pamatojumu "Kādā veidā mēs izplatīsim", caur lielajiem makšķerēšanas piederumu izplatītājiem nepatika. Projektam bija nepieciešami 8000Ls vai tuvu tam, neatceros. Elektroniskā veidā ir sagatavots un gatavs iespiešanai. :) kad iespiedīsim es tev aizsūtīšu. Bet tagad gatavojamies vasaras nometnēm ;)
3.decembris 2012, 17:17 | links
 
Naziss
ja pareizi atceros, kādreiz bija runa, ka tu vai tavi domubiedri izdevuši grāmatiņu/brošūriņu jaunajiem makšķerniekiem.
Ja tā ir taisnība, vai grāmatiņa ir kaut kur nopērkama/dabūjama? Mani dikti interesētu to redzēt.
Padod, lūdzu, ziņu, kaut uz PM.
3.decembris 2012, 16:39 | links
 
micuks- vo vellos nebiju iedomājies!!!!! Jāpaprasa tētim vai tā drīkst darīt! ;)
imitētāj- pameklē pats informāciju pats, avotu ir daudz un dažādi. Tu jau mums drīz būsi rakstnieks!
3.decembris 2012, 16:02 | links
 
Naziss - ko nozīmē 12% no visu protokolu skaita, tas ir no visiem APK protokoliem valstī, no visiem APK protokoliem, ko saraksta VVD un sabiedriskie inspektori vai no visiem APK par 80. pantu.
Ja var tad precizē, jo īsti nav skaidrs, no kā tie 12% veidojas. Mazums atkal parādās visādas mistiskas VP nodaļas un protokolu apjomi, rakstītājs Tu mūsu.
3.decembris 2012, 13:43 | links
 
Interesanti kāpēc inspektori negrib guldīt naudiņu ceļā, ja, piemēram, Gaujas krasti ir pilni ar spininigotājiem. Dažam labam kabatā ir n tie simti latu un laši tiek ķerti uz nebēdu. Par kaut kādu atlaišanu neviens nemaz nedomā, visus stiepj uz mašīnu. Inspektoriem arī sanāk tīri labs mazais biznes, gluži kā RS kontrolieriem.
3.decembris 2012, 12:47 | links
 
snipiens- neķeru es to kreņķi, tagad kreņķis ir Ziemassvētku laiks! :) Jāpērk kāda čupa ar dāvanām.
3.decembris 2012, 12:14 | links
 
Da labi Nazi..neķer kreņķi...es tik hohmu dzenu,jo reāli apzinos dzīves situāciju...!Tā ir bijis,tā ir un tā būs,jo cīņa ar vējdzirnavām ir velti nosists laiks,bet tas ir mans viedoklis,ko nevienam neuzspiežu!Nākošpavasar atkal būs cepiens par Vorkaļu cemmerētājiem...un tie būs,nākošruden atkal cepsies par lašiem...un atkal tos kāds legāli vai nē tirgos un ķers...!!!:)))
3.decembris 2012, 10:52 | links
 
snipiens- kontrolieriem ir labi apmaksāts biznesiņš, no kra visi tie barojās. ar sabiedrisko transportu brauca, brauks un šie cilvēciņi ir ieinteresēti lai visi maksā. ar copi ir tā ka neviens jau negrib no Rīgas braukt uz Valmieru baudīt. Neviens jau negrib to naudiņu guldīt ceļā.
Imitētāj- skaisti runā, kā politikas pārstāvis mētājies ar kautkādiem nepārbaudāmiem cipariem. Zinu ka ir bijuši gadi ka sabiedriskie saraksta 12% administratīvos protokolus no kopējās skaita. tad sanāk ka sabiedriskie strādā labāk par valstiniekiem.
3.decembris 2012, 10:44 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager