Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Krēslā jau sen, pirmā Lota arī pieteicās, knapā mērā.
Blakus ar viens ieradās, ar piecām pīckām, pārtikas programmu pildīs!
12.decembris 2012, 16:58 | links
 
Dabū kādreiz galā ko lielāku par kārtīga nakteņa izmēra žurkulēnu un tad saki, ka pacīnīties gribas.
12.decembris 2012, 16:52 | links
 
vitenahemots-no krasta esmu atvilcies :)))
Gribas kādu jaunu izaicinājumu ;D
Ar grunteni izvelc un visss ,a uz ledus mosh paciiniiities var un tā...;D
12.decembris 2012, 16:47 | links
 
Zem HES vižņu nav.
12.decembris 2012, 16:36 | links
 
Ķegums, sametu pīckas un gaidu krēslu ar Lotām, būs cope došu ziņu!

vitenahemots, 12.decembris 2012, 15:01


Vai Daugavā vižņi netraucē???Pēdējo reizi kad biju aplauzos...
12.decembris 2012, 16:23 | links
 
Tad, kādēļ nevar no krasta vilkt?
12.decembris 2012, 16:15 | links
 
Vai zināt kādu ezeriņu netālu no cēsīm kur varētu lotas no ledus dbūt?? :)
Vnk shaubos ka Gauja shogad aizsals ;/
12.decembris 2012, 15:37 | links
 
Ķegums, sametu pīckas un gaidu krēslu ar Lotām, būs cope došu ziņu!
12.decembris 2012, 15:01 | links
 
Tikko no vēdzelēm!
Daugavā baigie vižņi 2 vietās mēģināju,bet tukšā!Pa ceļam izdomāju pamēģināt Aiviekstē,vietu atradu kur daudzmaz netraucē vižņi,bet šize....udens līmenis strauji cēlās atkal necops!
Karoče jāgaida vai nu atkušņi,vai kad daudzmaz upe aizsals....
Padoties netaisos,medīšu lielo ĻURBU:D:D:D:D
Ne asakas Kungi un Dāmas!
10.decembris 2012, 22:13 | links
 
nelietigais
Vai tavā galā, vēl no krasta ar gunteni tiek, Lielupē, pie Rīgas krast jau ciet!
Gaidīšu atskaiti!
Mēģināšu nedēļas vidū uz Ķegumu izrauties, tur, ja tiek līdz krastam, cauru ziemu ar grunteni var strādāt, ka tik cope būtu!
10.decembris 2012, 20:19 | links
 
Biju uz pēdējo rudens (ar gruntenēm) copi. Lotas klusēja, pieteicās tikai viena paprāva rauda - ūdens jau paliels un krasti sala ciet. Tik vien kā bauda baltā tumsā pasēdēt. Domāju, ka neesmu atklājis vēl pareizās vietas un tehniku. Mūsā ļurbu pamaz, ķeram ar laikam tuvējā apkārtnē vienīgie (cik zināms). Mēģināšu arī ziemā kādu piemānīt - tik nezinu īsti uz ko ķert. Ar bļitku (šķērseni) esmu redzējis tik video. Kā ar to pašu gruntenīti (ziemas) un zivs filejiņu? Esmu dzirdējis, ka jāklapējot pa grunti - kādi komentāri???
Viens spečuks ieminējās, ka šīs uzturās vietās, kas raksturīgas vimbām.
10.decembris 2012, 19:35 | links
 
nelietiigais, brauc un paarbaudi-pats, ka bija iespeeja paseedeet pie veedzeleem netiku tikai naarsta laikaa, bet liidz -12 seedeets uz vinjaam ar viizhnjiem, ledus gabaliem utt. un jem arriii vinjas, kaa saac oktobrii, taa liidz apriilim ar paartraukumiem darbojies. tikai naarsts, trakie palu uudenji vai veel kaadi kataklizmi var patrauceet tikt pie savas glumaas;)

lai veicas

Copmann, 10.decembris 2012, 12:58


Ok,jau makšķeres krāmēju mašīnā!Mana Sulīte arī brauks līdzi:D:D:D:D
Tad jau atskaiti ielikšu....!
10.decembris 2012, 13:56 | links
 
nelietiigais, brauc un paarbaudi-pats, ka bija iespeeja paseedeet pie veedzeleem netiku tikai naarsta laikaa, bet liidz -12 seedeets uz vinjaam ar viizhnjiem, ledus gabaliem utt. un jem arriii vinjas, kaa saac oktobrii, taa liidz apriilim ar paartraukumiem darbojies. tikai naarsts, trakie palu uudenji vai veel kaadi kataklizmi var patrauceet tikt pie savas glumaas;)

lai veicas
10.decembris 2012, 12:58 | links
 
Kas notiek ar vēdzelēm?Domāju,varbūt aizlaist vakarā līdz Daugavai!Laiciņš normāls,nedaudz snieg,putina....-7
10.decembris 2012, 11:33 | links
 
Paldies, kungi! :) Zivs jau daļēji vēderā! :) ..un tiešām aknas bija gardas :)
10.decembris 2012, 00:05 | links
 
Cien.ZipBait,es,precīzāk sakot ,sieva vēdzeli apcep liek katliņā un sautē ,sāls un garšvielas pēc patikšanas un saprašanas.Neizmet aknas,obligāti noņem žultspūsli.Apmēram stundas laikā zivs būs gatava.Tādā pašā veidā var pagatavot lielas līdakas,visas zivis,kuru miesa šķiet sausa.Lai izdodas!
9.decembris 2012, 20:23 | links
 
ok, milti un ola? Un viss? :)
9.decembris 2012, 18:35 | links
 
Uzcep pa vienkāršo nebūs ne vainas,ja jau pilns ezers, tad paspēsi citus gatavošanas veidus:))
9.decembris 2012, 18:20 | links
 
Hej, tautieši!
Kā var vienkārši un garšīgi uztaisīt vedzeli? Man te ir 1,5kg zivs un zinu, ka skaitas garda, bet nav ne mazākās nojēgas, kā gatavot.. Vai var vienkārši uzcept un būs garšīga, jeb obligāti ir kaut kas jadara trīs stundu garumā? :) Būšu pateicīgs, jo tiešām neesmu saskāries ar šo zivi agrāk :) Un uz ko viņas vis labak ķert? Vietas neatņemšu, jo ka parasti copēju tikai pie sevis SWE :) Zinu, ka kaimiņam aizvakar tīklā bija virs 5kg :) Neticami, bet šis saka, ka pilns ezers ar tādam :) Tapēc gribu recepti kādu, jo ceru arī tādu piemanīt :)
9.decembris 2012, 18:11 | links
 
Gaujā, Siguldas posmā nav ko darīt! Vižņi iet un dafiga!
9.decembris 2012, 16:43 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager