Es nevarētu piekrist ,ka mazās ir garšīgākas .cept var būt,bet Usmā 2kg un vairāk ir ļoti feinas ,gaļa tīra ,balta ar perlamutra nokrāsu filējot nost no ādas parādās skaist tumši sarkani lāsumi ,bez nekādas nepatīkamas piegašas,špundētā iznāk vispār super .Atklāti runājot ģimenē pārtikā litojam tikai Usmas zivis
Uzreiz atvainojos pārējo udenstilpņu matadoriem ,katrs kurkulis savu purvu slavē.Vēl garšas ziņā eleganti bija Peipusa un pērnavas līča asari.Zem katras kritikas ir janvāri ķerti Kaņiera asari.Aizvakar tīriju Lielupes līdaku ,ķertu Kaiģu rajonā ,gaļa pelēka ar īpatnu zmaržu kaķis neēda ,atdevu kaimiņam
7.oktobris 2008, 19:42 |
links