Stintes

gurķīšu zivis!
Un kas tad viņām ir tai pūslī? Baigi preperējis neesmu, bet tīrot neko aizdomīgu nemanīju. Katrā ziņā vārot eļļā tur viss sacepās un iekšas tāpat jau ņem laukā.
Bet ceptas uz pannas liekās garšīgākas!
17.marts 2013, 22:28 | links
 
nogriez (gandrīz) galvi un izvelc iekšas, paliek iekšā tikai ikri vai pieņi un peldpuslis (nesaplisis), ņammm!
17.marts 2013, 22:26 | links
 
var cept netiritas,nau problemas.
17.marts 2013, 22:23 | links
 
Iztīri, apviļā miltis un uz sakarsētas pannas virsū.
17.marts 2013, 21:59 | links
 
Ja grib cept ar visām iekšām paņem vienu izķidā, apskaties kas stintei peldpūslī un veselas vairs cept negribēsies. Labu ēstgribu!
17.marts 2013, 21:57 | links
 
4bz-
Cep ar visām iekšām. Vienkāršāku zivju pagatavošanas veidu būs grūti atrast :D
17.marts 2013, 21:56 | links
 
Cept!
17.marts 2013, 21:54 | links
 
aakkis ieliktajā video viņš tās stintes veselas cepj?
Tobiš pirms cepšanas jāizķidā vai ar visām iekšām?

Šodien pirmo reizi ķēru stintes, tagad meklēju kādu vieglu variantu kā pagatavot, neesmu nekāds lielais kulinārs.
Varbūt kāds kam nav grūti var ielikt kādu vienkāršu un ātru metodi bez marinādēm utt.!?

Paldies! :)
17.marts 2013, 21:51 | links
 
Komentāri arī labie....
11.marts 2013, 17:25 | links
 
aakji, aga. tā pat ir barojošāk - papildus protoplazmai, kas ir pūslī, domājams ir augsta enerģētiskā vērtība un smalkas garšas nianses :)
9.marts 2013, 01:36 | links
 
Ak kungs cik garšīgi ,bet kur lai dabū...
8.marts 2013, 20:14 | links
 
Tā kungi....pavisam vienkārši!
8.marts 2013, 19:39 | links
 
kaa sodien uzvaraa?kaa pie Mols?doma riit aizbraukt.
4.marts 2013, 13:25 | links
 
Ehh, vakar nolēmu aizčāpot čalim līdzu uz Uzvaru stintēs, laiks jau nenormāli riebīgs, gājām no Bolderājas puses, Lielupē ļadus nju vietām 3-4 cm biezumā, ieurbāmies pačolēt, aizgājām līdz Uzvarai, vīri saka "riba v čas", daļa gāja lēnām prom, tas ap 11.30, tālāk kolhoza bariņš ap 30 personām, bet īsti neviens nevicināja rokas. Nju mums arī bija "riba v čas" , laiks laikam pretīgāks nevar būt, i vēl dabūju āķi pirkstā, kā v russkoj ribalke, pilns komplekts.
Rezultata līdz puspieciem 5 gurķuzivis, uz diviem gan.
4.marts 2013, 10:13 | links
 
 
Šodien Uzvarā. No 13.45-18.00, 127 gab.
2.marts 2013, 22:18 | links
 
uz ziemelīša :D
1.marts 2013, 21:27 | links
 
Kāds varētu dalīties ar info par Liepājas kanālu? Dzirdēju, ka veču paliekot vairāk.

copermans, 27.februāris 2013, 22:47

kanalaa nekkeras, veccu arii maz un ledus nedrosh, tiesa, uz ziemeliissa veel shad tad labi pavelku :)
1.marts 2013, 18:12 | links
 
Te jau nav kas uzraksta, visi sēž un velk....
28.februāris 2013, 14:58 | links
 
Kāds varētu dalīties ar info par Liepājas kanālu? Dzirdēju, ka veču paliekot vairāk.
27.februāris 2013, 22:47 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager