Burtnieks

Vakar bijam Burtniekā. Kopā ap 13h tur nodzivojām. Katram ap 20 lidakām. Vislabak ņema lepeņu zonā. Katrā ziņā pavilkam smuki un cope paliks atmiņā. Vislabak stradāja mazi volberiši kas iet lidz 50 cm+/-, profersors, rots, šupiņš un viss gar kantim lepeņu zonā :)
25.maijs 2013, 10:25 | links
 
Burtniekā esot baigie viļņi!
25.maijs 2013, 09:25 | links
 
Vells.Vecatē 5ls par diennakts licenzi+1ls par auto.ps pats nesen no turienes.Piecus mērus saķert nav problēmu.Lielākā ap 3kg ,13 no47 līdz56 cm peld tālāk,visas uz zāļenieku,bleķi kapara krāsā...
25.maijs 2013, 00:54 | links
 
Burtniekā drīkst braukt ar 10hp motorīti? Nav ierobežojums līdz 5hp?
Cik šogad licenzes maksā?
24.maijs 2013, 14:29 | links
 
25-26.05. Burtniekā LČ spiningošanā no laivas-atkal ūdens būs sakults... Būsot diezgan daudz laivu ar 100 un vairāk h/p motoriem...
22.maijs 2013, 19:43 | links
 
ok, paskaidroju, fīderēju salacā, spiningoju salacā un burtniekā :)
20.maijs 2013, 14:27 | links
 
Breksis99, vai tiešām no manis rakstītā Tu varēji izsecināt, ka fīderēju no laivas? Lol.. Bet atbilde ir nē, es fīderēju no krasta. Uz āķa baltais tārps un slieka, iebarojamais: brekšiem domātais+ kukurūza.

Interesanti pavērot, ka pēc iebarošanas sāka ņemt labs izmērs, tad pēc laika apsīka lielais izmers.. tad atkal iebarojām un atkal mazos nomainīja lielāki brekši.. sālīti jau ir, bet nu tā iebarošana tiešām šoreiz baigi nostrādāja.
20.maijs 2013, 14:21 | links
 
sigi.Ar fideri no laivas vai kā???
20.maijs 2013, 12:35 | links
 
sigi.Ar fideri no laivas vai kā???
20.maijs 2013, 12:35 | links
 
Biju nedēļas nogalē.. tiešām Burtnieks ir makšķernieku paradīze.. zivju ļoti daudz. Kas nedaudz pārsteidza, līdakas bija ļoti spēcīgas, tik daudz "sveču" nebiju redzējis.. velkot zemmēru likās, ka velku 3nieci :D
Brekšu arī ļoti daudz, nekad vēl nebiju tos tik intensīvi vilcis ar fīderi.. Nedēļas nogale pilnībā izdevusies.
20.maijs 2013, 11:56 | links
 
To latvians88

gaišā maile ir absolūtā Burtnieka klasika
20.maijs 2013, 08:37 | links
 
Labrīt!

Īsa atskaite no sestdienas. Iebraucu ezerā ap kādiem plkst. 6.20. līdakas ņēma kā trakas - lielas i mazas, galu galā varēja izvēlēties sev nepieciešamo izmēru.

Paņēmu kopumā trīs, visi labi virsmēri. Dabūta viena trijniece, un divas pusotrnieces. Cik atlaidu, neatceros.

Interesantākais tas, ka diena bija nenormāli karsta, bet copes no tā nesamazinājās. Ejošākie produkti gumija un plastmasas šūpiņš.

Ap kādiem pusdiviem dienā metu mieru, jo uz ūdens sāka tā cepināt, ka nebija vairs izturams.

Šonedēļ un nākamnedēļ diemžēl nesanāk ezeru art. Būt jābrauc tad jau tikai pēc 1.jūnija uz zandartu atklāšanu.
20.maijs 2013, 08:36 | links
 
pirmo reizi burtniekā uz dullo jeb uz čuju :D 16 gab 4 zemmēra lielākā 2,5kg! gaišā maile vobleris! a kā tiem velcētājiem iet? 3 laivas redzēju velcējam!
17.maijs 2013, 23:08 | links
 
No personīgās pieredzes, labāk nežāvē, dari ko citu cep veselu cepeškrāsnī uz pannas, zupā vai kotletēs tikai nežāvē.

graivis, 16.maijs 2013, 18:50


Ok paldies,man jau ar liekas ka līdaka nav ta ko var kūpināt :)



mortelis, 16.maijs 2013, 18:55


Ņemu vārdus atpakal savus:) !!! super līdaka kūpināta,mmmm ja vel pietrā'da pie garnējuma tad noteikti vispār labais..... parastais kūpinājums,ar alksnīti 2 h,un bauda super....
17.maijs 2013, 20:24 | links
 
Atkal "razdača" bijusi?!
16.maijs 2013, 22:48 | links
 
atskaite par 16.05.13.uz ezera bijam ap pl 5:15. cope gandriz uz katru piekto metienu . es keru uz bleka karotes, coms uz Meps rotina, tresa nummura.
pirmajas 15 min laiva jau 4 lidakas no 1kg-1,5kg.keram aptuveni 100m no zales linijas,lai gan tada izpludusi. pirmaja stunda norma abiem salasita. velak ap pl.8-10 cope pierimas. atsakas ap pl. 11.00 no bleka saka ateikties un izteikti saka nemt uz rotinu,tapec ari es pargaju uz rotinu. copejam lidz kadiem pl. 13.00. rezultata 27 mera, paturetas katram pa 5 no 1-1,5kg. principa visas ka nomeritas no 1-1,1,5 kg, tikai kadas tris zemmera un viena aizcemmerata.zel ka nebija dazadiba izmera, bet kopuma savu porciju adrenalina dabujam!
laiks super un nodegusi ka vezi:)
ne asakas, veci!!!
16.maijs 2013, 22:41 | links
 
es vienkarsi.sals saspiesti kiploki un pa virsu siera majonezi.majonezi noklaju ta lai visa virsa butu pilniba noklata.tas lai saglabatu suligumu.neparzavet.man tada garso labak neka smoretas uttt...
16.maijs 2013, 22:25 | links
 
Žāvēju blakus karpai. Izstāsti savu pieredzi!
16.maijs 2013, 21:57 | links
 
No personīgās pieredzes, labāk nežāvē, dari ko citu cep veselu cepeškrāsnī uz pannas, zupā vai kotletēs tikai nežāvē.

graivis, 16.maijs 2013, 18:50


sudiga tev pieredze vai pavars :D
16.maijs 2013, 21:19 | links
 
ja pareizi nokūpina tad arī līdaka ir laba
16.maijs 2013, 20:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager