Aukstā gaļa no bebra astes
Viss ir līdz stulbumam vienkārši :D
1.Noņemam no astes ādu
2.Visu sagriežam nelielos gabaliņos
3. Visu liekam verdošā ūdenī Vŗam 3-4 stundas Vēl labāk ja 5 :DD
4. Stundu pirms finiša pipari ,lauru lapas, Sīpolu (veselu galvu), burkānu grieztu (riņķīšos).
5. Visu izņemam no buljona, gaļu smalki sadalam/ar 2 dakšiņām Gatavo masu saliekam bļodiņās
6. Liekam klāt ķiploku /buljonam/.
7. Visam jāatdziest un pēc tam bļodiņas ledusskapī iekšā
Viss ir līdz stulbumam vienkārši :D
1.Noņemam no astes ādu
2.Visu sagriežam nelielos gabaliņos
3. Visu liekam verdošā ūdenī Vŗam 3-4 stundas Vēl labāk ja 5 :DD
4. Stundu pirms finiša pipari ,lauru lapas, Sīpolu (veselu galvu), burkānu grieztu (riņķīšos).
5. Visu izņemam no buljona, gaļu smalki sadalam/ar 2 dakšiņām Gatavo masu saliekam bļodiņās
6. Liekam klāt ķiploku /buljonam/.
7. Visam jāatdziest un pēc tam bļodiņas ledusskapī iekšā
27.maijs 2013, 19:06 | links