Vējenes!!

maijs
Riit ir doma braukt,bet sola lietu un braazminjaa 6m/s taakaa gabals liels braucams,drusku nevar izlemt,braukt vai nee
25.maijs 2013, 14:32 | links
 
Vai veejaa un lietuu no krasta kjerot izredzes ir tuvu nullei?

Ruu, 25.maijs 2013, 13:58

Ne vienmēr ,labāk tomēr patīk saule, vilnītis ja nav liels un neduļķo ūdeni neiespaido.
25.maijs 2013, 14:20 | links
 
Vai veejaa un lietuu no krasta kjerot izredzes ir tuvu nullei?
25.maijs 2013, 13:58 | links
 
Paldies visiem par Info! :)
Ir jauki palasīt kādu atskaiti un papriecāties.

Ne asakas! ;)
25.maijs 2013, 07:25 | links
 
nupat kā no Liepājas Z mola.vējenes nevienas un naredzēju ka arī kādam citam būtu.bulīšus spaini pielasīju, aptuveni pa kādām 10 st.
24.maijs 2013, 18:01 | links
 
Vakar Uzavas akmens kraavumos.mails mainiigs no super lidz metriigam vilnim in dubakam.Zivis ir in daudz bet apetiite ljooti shvaka. Uz spini pashvaki, maz copes ljooti daudz shodu, garnele daudz produktiivaaka bet taapat miljons tukshu copju , rezumee-viss veel priekshaa pasudigs tik Laiks bet kas gaidiis labu var visu palaist gaRAAM.
24.maijs 2013, 15:44 | links
 
Cien.dzhi,es braucu ar ričuku pa liedagu,skatos jūru,kad manu kādu kustību,brienu iekšā,mētāju.Tas bija pagājušo gadu.Mūsu pusē vējenes tikai tagad parādās stāvvados,mazā koncentrācijā.Tikko dabūšu zināt par to esamību,tā mēģināšu.Man nav citas iespējas,kā tikai iebrienot,jo katrs sargā savu kuģīti,vai tas koka,vai plastikāta,vai gumijas.Par kūpināšanu runājot,nogriež galvu,asti,iekšas izrauj ar raušanu,vēderu nepārgriežot,izskalo,lieku pepināties uz bedres,sālu gatavās kad noņemtas.Sanāk gana sulīgas,nav domātas ilgstošai uzglabāšnai.Mācos pats dažādus knifus ,mēģinu padalīties.Ne asakas!
23.maijs 2013, 17:07 | links
 
Jautājums Viesmīlīgajiem Kurzemniekiem no chestera !

Kā ar tikšanu Akmeņragā līdz optimālam atālumam no ūdens ar piekabi un laivu , stūrejot 4x2 automobili ?

Vai labāk plostot no Pāvilostas uz turieni ?
23.maijs 2013, 15:59 | links
 
Kas notiek Ventspilī?Adr2 saki kādu vārdu!=)
22.maijs 2013, 22:20 | links
 
Kāds var pastāstīt kas notiek ar tām vējenēm Ventiņu pusē, gribētos aiz;laist uz brivdienām, braukšu no Rīgas, bet varbūt ir pat tuvāka kāda vieta kur tās var ķert, nekad neesmu ķēris, tikai butēs braukāju, gribas vienreiz pamēģināt.viņas jāķer no mola? un kur venti'ņos ir kāda vieta.
22.maijs 2013, 22:00 | links
 
Sālītu speķu strēmeles vajag ielikt vēderā, tad arī sulīgāka, bet vislabāk etiķu marinādē ar sīpoliem burciņās saliek,var ēst ilgu laiku.Zacene super.
22.maijs 2013, 20:59 | links
 
Nokūpināju un sanāca gardi!slavēdami visi ēd, mmm, un aliņu aukstu klāt, ir baigi ok!
22.maijs 2013, 20:11 | links
 
Arī taisnība! Es arī varu notiesāt vienu, vai divas, bet man ir daudz draugu un visas tiek realizētas pāris dienu laikā... Vējene nekad nebūs rudens bute!
22.maijs 2013, 20:00 | links
 
Kuupinaatas veejenes, sagriež gabaliņos+ aplej ar ellju , bundžās iekšā!
Max 2 varu svaigi pepinatas apeest-nu nav taaas gardaakaas zivis, nu nav.Bet kas pa copi, kaatu noliek mierā, ka prieks!!!
22.maijs 2013, 19:36 | links
 
Fishmens. Man tāds pat variants, tikai vēl termometru ielieku augšā, lai nesadedzinu. Sālu gan pēc, kāmēr karstas. Jāizlieto pēc iespējas ātrāk, ja turēsi nedēļām ilgi, tad, protams, paliks sausas un nebaudāmas. Mana kundze tikko vienu nolocija un vēl slavēdama atstrēba no mana miestiņa kausa labu daļu, kautgan alkoholu ciest nevar. Šīrīta kūpiņš.
22.maijs 2013, 19:08 | links
 
Robčik,Ventspils pusē šovakar sola "mazu BOOOM",tad jau visas žuves mauks uz Liepājas un Kolkas pusi! :DDD
22.maijs 2013, 19:03 | links
 
Liepaajas molaa veel pashvaki, ir ja bet pa kaadai ,pa kaadai...V-pils pusee viss notiek, uudens kuljas zuves veljas..tikai lavas nav-buus jaabrien.
22.maijs 2013, 19:01 | links
 
Vējenēm pats galvenais ir nepārturēt, tobish par ilgu nekūpināt, temperatūra! Par sālīšanu nez, es iesālu jau pirms kūpiņa un nekādu problēmu. Man nav tādas gruntīgas kūpinātavas, kūpinu 200l mucā, kurai apakšā izkurinu līdz oglēm, tad alkšņu zarus pa virsu un tad uz režgjiem lieku virsū zivi, un pa virsu vāks. 20-25 min un zive gatava. Un sulīga, un ļoooti garšīga!!!
22.maijs 2013, 15:22 | links
 
Karsto kūpiņu sāla pēc žāvēšanas, tb kamēr vēl karsta pārkaisi ar sāli. Varbūt tad nebūs tik sausa...
22.maijs 2013, 10:16 | links
 
Iesakiet kā iesālīt vējeni, sagatavot priekš kūpināšanas!Paldies!
22.maijs 2013, 09:55 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager