Kūpinātavas

tr222 cāļi ir mazi (līdz 1.5 kg parasti veikalos) un neizauguši jeb precīzāk pēc kūpināšanas neturās kopā.
28.augusts 2013, 18:20 | links
 
Vēl viens jautājums speciem :)
Es te tiku pie ķirša koka.Un uz 5d vakaru paredzets kupinat vistas.Jautājums,vai visas 3 st var dūmam mest tikai zaļu ķirsi nebūs kāda riebīga piegarša.Vai ķirsi pielikt tik pēdējā stundā,pusstundā?
Pagājušo reizi kūpināju ar ābeli sanāca ļoti labi,gan krāsas,gan garšas ziņa :)
28.augusts 2013, 17:47 | links
 
Nu es te pedejas reizes esmu pircis Rimi.Bauskas broilerus tādus ap 1,7kg un iznāca ļoti labi.
28.augusts 2013, 17:44 | links
 
paskaidrojiet, kur ir atšķirība kūpināšanai cālim no vistas ???
28.augusts 2013, 14:05 | links
 
Padalieties ar informāciju kur pašlaik var dabūt "lielās" vistas kūpināšanai nevis cāļus, kuri ir visos veikalos?
28.augusts 2013, 10:58 | links
 
Skaista jau ir tā kokara kūpinātava, nu bet cena
:( :( ja kādam interesē varu piedāvāt tādu kā man profilā, cena 99 Ls :)
28.augusts 2013, 09:09 | links
 
Kaut kad pasen atpakaļ solīju, ka ziņošu par mūsu ideju, kā ar Kokara kūpinātavu var kūpināt arī auksti. Tad lūk neliels ieskats :) atvainojiet par video kvalitāti - aparatūra un prasmes nav tās labākās :)
27.augusts 2013, 20:30 | links
 
27.augusts 2013, 20:29 | links
 
Kāds var apgaismot mani :) ieliku tagad marineties vistas,un 6d pa dienu kūpināšu.Uzsildot kūpinātavu vistas ar vajag apžāvēt kā zivis,vai ver vāku uzreiz ciet un neko tur nežavē :)
Ar ko labāk slapju ābeli,vai slapju alksni?Un vai vajag kūpinātavai ik pa laikam piepacelt vāku nelielā šķirbiņā, lai neveidojas kondensāts?Vai var mierīgi atstāt vāku ciet lai dūmojas un aci uzmest pēc kādas 1,5st tik.
Vistas kūpināšu pirmo reiz tapēc tādi jaut.
Būšu pateicīgs,ja ko ieteiksiet.Paldies.

jenots13, 15.augusts 2013, 21:42


Es citreiz meklētājā ,,tupi" ierakstu kaut kādu tekstu un tur izmet info!Pamēģini ierakstīt (vistu žāvēšana bums)!

P.s.Pirms rakstīju šo,biju to tekstu ierakstījis...izmeta entos tekstus par tēmu!Lai veicas!!!
15.augusts 2013, 21:58 | links
 
Kāds var apgaismot mani :) ieliku tagad marineties vistas,un 6d pa dienu kūpināšu.Uzsildot kūpinātavu vistas ar vajag apžāvēt kā zivis,vai ver vāku uzreiz ciet un neko tur nežavē :)
Ar ko labāk slapju ābeli,vai slapju alksni?Un vai vajag kūpinātavai ik pa laikam piepacelt vāku nelielā šķirbiņā, lai neveidojas kondensāts?Vai var mierīgi atstāt vāku ciet lai dūmojas un aci uzmest pēc kādas 1,5st tik.
Vistas kūpināšu pirmo reiz tapēc tādi jaut.
Būšu pateicīgs,ja ko ieteiksiet.Paldies.
15.augusts 2013, 21:42 | links
 
Paskatieties ar 7:50min.,kā Ahtubā kūpina zivis!
4.augusts 2013, 11:51 | links
 
vēl par rūgtumu, iespējams ka pie vainas ir dilles kas karstumā piecepjoties iedod rūgtumiņi.
30.jūlijs 2013, 11:24 | links
 
Paskatieties manu albumu"Pēc copes Ķīšezerā ",zem vāka kūpinātavai divās kārtās brezents,procesa laikā divreiz-trīsreiz vēdinu un izpurinu brezentu,lai izžūst,uz zivīm nekas nepil,mitrums ir brezentā un mazliet uz vāka...Arī mucai zem vāka vajag ielikt brezentu vai linu maisu,tad zudīs problēmas ar kondensātu..Tam, ka kūpinātava melna,ir savs šarms,pa laikam ar drāšu birsti papucē,iekšu gan jāiztīra katru reizi...
24.jūlijs 2013, 21:34 | links
 
Leonids
Tā kaste dzīvoklī uz gāzes plīts neapkvēp, a uz ugunskura mella pēc vella, estētiskais skats zūd pēc tam, a mazgāt un berzt ta negribās, garša jau protams nemainās.

tontons7, 24.jūlijs 2013, 21:10


Estētikai pirms likšanas virs ugunskura var aptīt ar foliju!Tagad modē gāzes grili...!Par šito man paziņa stāstīja gadījumu iz dzīves...Anglijā esot šis kopā ar angļiem aizbraucis uz pikniku...angļi uzstellē grilu,šķiļ uguni,bet nekā...teikuši,ka jābrauc mājās, jo gāze beigusies!Paziņa daudz nedomājot vietējos krūmos salasījis malķeli un uzkurinājis guni,uz kuru ar desiņas uzcepuši...angļi izbrīnīti bijuši par tādu attapību!:)
24.jūlijs 2013, 21:29 | links
 
Leonids
Tā kaste dzīvoklī uz gāzes plīts neapkvēp, a uz ugunskura mella pēc vella, estētiskais skats zūd pēc tam, a mazgāt un berzt ta negribās, garša jau protams nemainās.
24.jūlijs 2013, 21:10 | links
 
Lai cik laba šķiet tā uzparikte,dzīvoklis ne tikai cepeškrāsns pievilksies ar specifisku smaku,kura ar laiku izvēdināsies.Pad.laikos bija pārdošanā neliela skārda kaste ar resti,kuru varēja likt uz plīts,labāk nebūtu to darījis.Laukā uz grila,vai parasta ugunskura tā lieta būs patīkamāka.

leonids, 24.jūlijs 2013, 16:27


Tai kastei vienīgi vajadzēja ietaisīt mazu skurstenīti...man bija no ričuka riepas ventilis iemontēts.Citādi tas kondensāts deva to rūgtumu.
24.jūlijs 2013, 16:43 | links
 
Lai cik laba šķiet tā uzparikte,dzīvoklis ne tikai cepeškrāsns pievilksies ar specifisku smaku,kura ar laiku izvēdināsies.Pad.laikos bija pārdošanā neliela skārda kaste ar resti,kuru varēja likt uz plīts,labāk nebūtu to darījis.Laukā uz grila,vai parasta ugunskura tā lieta būs patīkamāka.
24.jūlijs 2013, 16:27 | links
 
Nez tāpēc jautāju. Laikam tas dzīvokļa variants izpaliks.
24.jūlijs 2013, 15:08 | links
 
Man te jautājums par kūpināšanu cepeškrāsnī, vakar noskatījos raidījumu kurā teica, ka var kūpināt arī cepeškrāsnī, kurā ir ventilators. Alkšķu skaidas liek metāla pannā nedaudz samitrina, tad uz 100° kūpina.

Tā kā dzīvoklī ir laba cepeškrāsns, domāju pakonsultēties, lai nenodedzinu dzīvokli... :D

esteem, 24.jūlijs 2013, 14:48


Nedaudz laika un fantāzijas un viss kaut ko jau var izštukot...bet...bet kā pēc tam ar tām plātsmaizēm un tortēm būs...putukrējuma torte ar dūmu piegaršu...!!!:)))
24.jūlijs 2013, 15:00 | links
 
Man te jautājums par kūpināšanu cepeškrāsnī, vakar noskatījos raidījumu kurā teica, ka var kūpināt arī cepeškrāsnī, kurā ir ventilators. Alkšķu skaidas liek metāla pannā nedaudz samitrina, tad uz 100° kūpina.

Tā kā dzīvoklī ir laba cepeškrāsns, domāju pakonsultēties, lai nenodedzinu dzīvokli... :D
24.jūlijs 2013, 14:48 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager