Sveiks camus. Pa cik nesu sociālu atbildību par mūsu produktu, tad provēšu palīdzēt atrast problēmu, kapēc tā ir sanācis :)
Pēc tā Kokaru kupinātavas termometra rādījuma vistai vajag turēt temperatūru 50-60 graadi. Kūpinot šādā temperatūrā kūpināšanas ilgums ir 2,5- 3 stundas. Pēc 2,5 stundām var attaisīt kūpinātavu, iegriezt baltajā gaļā un secināt gatavības stāvokli. Tā kā domāju ka viens apdegšanas iemesls varētu but temperatūra un otrs, kas man ienāca prātā - varbūt Tu kūpinot esi aizmirsis uz tā dūmvada, kas ienāk kupināšanas telpā, uzlikt to mazo plāksnīti uz tām kājiņām, kas kalpo, kā dūmu kliedētājs, lai kūpināšanas notiktu vienmērīgi un produkti neapdegtu?
Ja, kas var droši man zvanī jebkurā brīdī, līdzēšu ar konsultāciju cik spēšu - 22555552.
30.augusts 2013, 14:57 |
links