Usmas ezers

Laivu visjēdzīgāk iepeldināt Bukdangās, tur grimstošā platforma(pats saorganizēju atjaunošanu,jo vecā zem manas laivas svara atņirdzās). Zvaniet Atim, tel. 29256487
3.oktobris 2013, 08:18 | links
 
Tieši tā puse arī interesē.Kamēr paziņam laiva pie udens stāvēja un pasam bija piepusamā laiva,tikmēr nebija problēmu.Tagad ar pricepu japiedomā kur ielaisties.Burtniekā tadā zinā malači ka uztaisija vietu makšķerniekiem kur ielaisties.Varetu ari citas pasvaldibas sanemties tādas vietas ierikot ja reiz licenzes jāpērk.
3.oktobris 2013, 06:15 | links
 
Muižnieki,no Rendas gala 10km,tel.22001442,2Ls par auto
2.oktobris 2013, 23:11 | links
 
Padalaties,kur Usmā varētu ielaist laivu uz piekabes.Kā arī pārlaist nakti autiņā tā lai nav diži jāmaksā pa kautkādām ekstrām,kuras man nav vajadzīgas.Kādas naudinas iedošu ja tas ir privātīpašums.
2.oktobris 2013, 16:29 | links
 
Atgriežoties no nelielas prombūtnes... Visu rudeni forumā ziņu tikpat kā nebija, jau likās aizdomīgi. Svētdien ezerā redzēju vien divas laivas un trīs tīklus. Pat tie pazuduši. Laikam, nav jēgas mērcēt. Pusi dienas nomētāju, pusi nodudināju ar velci. Ne piesitiena. Še tev, bagātā Miķeļdiena.
30.septembris 2013, 13:23 | links
 
Tīklu gan daudz.
26.septembris 2013, 14:02 | links
 
Šorīt 7 līdakas. 5 laivā. Uz bleķi gar zālēm.
26.septembris 2013, 14:01 | links
 
Man arī kaut kas līdzīgs DS līdaka 2 brekši un 6 mēra asari /bezmēra asari pabriesmīgi daudz/
8.septembris 2013, 21:54 | links
 
Šodien visu dienu pa Dižsēkļa galu. No rīta bija pamatīga migla un tikai ar eholotu, bez GPS kordinātēm un vizuāliem orientieriem sagādāja mazliet raizes. Kad migla izklīda, arī sēkļa kantis atradās, tikai pats agrais rīta cēliens jau bija nopukšķināts pa ezeru lēnā garā velcējot un gaidot sēkļa kants parādīšanos vai kāda cita makšķernieka laivu prjamo pa kursu. Šīs dienas mērķis asari ar MJ, diemžēl bija tikai mazie asarīši, vai ļoti mazie asarīši ar MJ. Kopā jau kaut ko ar kolēģi savācām, ja būtu izmērs tad loms būtu mērāms kilogramos. Kolēģis pamanījās pat pāris mazas līdaciņas dabūt ar MJ. Inspektors arī braukāja, pie dažiem arī piebrauca pārbaudīt. Pie mums diemžēl nē, bet mēs duraciņi visa zemmēra līdaciņas izmetām pār bortu.. Veči tas gan ir joks, zemmērus neņemam.
Diena kopā forša.
8.septembris 2013, 20:34 | links
 
Kurš Usmā pēdējo reizi ir redzējis repsi un cik lielu?

wimba, 5.septembris 2013, 18:25[/quote]

3 gadus atpakaļ man viens uzķērās, lielums - ap 200g. Sākumā nesapratu, kas tas par hibrīdu ir...
7.septembris 2013, 22:15 | links
 
Tas rīta cēlienā. 5arpus stundās. Tagad vēders plīst pušu no kūpinātiem brekšiem un alus....
7.septembris 2013, 22:13 | links
 
Jā. Štrauss arī piebrauca pārbaudīt licences - ieraudzīja, kas sčokā un acis iepleta.... Prieks, ka inspektors strādā.
7.septembris 2013, 22:10 | links
 
Sodien breksi - 27 kg. Uz slieku.

Dzelzis, 7.septembris 2013, 21:31

Tur pat ?
7.septembris 2013, 21:37 | links
 
Sodien breksi - 27 kg. Uz slieku.
7.septembris 2013, 21:31 | links
 
Nu tā kā vecmodīgs cilvēks bez moderna skata uz dzīvi. Tā ir SVAIGĒŠANA - modes kliedziens nu jau dažus gadus :)
6.septembris 2013, 23:38 | links
 
Un pie kuras grupas skaitās laša vai foreles apsālīšana un notiesāšana?

jankar, 6.septembris 2013, 23:05

Tas ir pie jēlēšanas ;DD
6.septembris 2013, 23:18 | links
 
Un pie kuras grupas skaitās laša vai foreles apsālīšana un notiesāšana?
6.septembris 2013, 23:05 | links
 
Vai tik tas omuļu ''dušoks'' nav jāneitralizē ar šņabi lai neatšautu pedāļus pret sauli pēc šīs delikateses lietošanas...

wimba, 6.septembris 2013, 12:05

Produktu sagatavošana -tieši zivju ir
1.Cepšana
2.vītināšana
3. kaltēšana
4.vārīšana
5. pūdēšana/piem siļķi ,omuli
6.kūpināšana /auksti un karsti/
7 marinēšana
Tā ka kulinārās izvirtības nepavisam nebeidzās ar manis nosauktajiem gatavošanas veidiem :DDD
6.septembris 2013, 14:25 | links
 
Vai tik tas omuļu ''dušoks'' nav jāneitralizē ar šņabi lai neatšautu pedāļus pret sauli pēc šīs delikateses lietošanas...
6.septembris 2013, 12:05 | links
 
90-tajos gados atvedu no krievijas ziemeļiem bunduli ar sālītu rjapušku (laikam jau to pašu repsi). Tumši sarkans, garšīgs un izmērā ta ap 300-400 gramiem. Nu varbūt drusku pārsālīts bija.
Omuļus viņi tur arī ķēra, bet tikai ar tīkliem. Teica, ka ne uz kādu makšķeri neķeroties. Pats nepagaršoju, bet zinātāji teica, ka garša esot ''specifiska''.
Kurš Usmā pēdējo reizi ir redzējis repsi un cik lielu?
Omulis,, s duškom,,labākā manta smaržo pareizāk smird pēc iepujušas zivs :DD Apskaties kādu no vecajiem EZ raidījumiem Tur bija parādīti rēpši
wimba, 5.septembris 2013, 18:25
5.septembris 2013, 19:21 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager