Laivu visjēdzīgāk iepeldināt Bukdangās, tur grimstošā platforma(pats saorganizēju atjaunošanu,jo vecā zem manas laivas svara atņirdzās). Zvaniet Atim, tel. 29256487
3.oktobris 2013, 08:18 | links
Sodien breksi - 27 kg. Uz slieku.
Dzelzis, 7.septembris 2013, 21:31
Un pie kuras grupas skaitās laša vai foreles apsālīšana un notiesāšana?
jankar, 6.septembris 2013, 23:05
Vai tik tas omuļu ''dušoks'' nav jāneitralizē ar šņabi lai neatšautu pedāļus pret sauli pēc šīs delikateses lietošanas...
wimba, 6.septembris 2013, 12:05
90-tajos gados atvedu no krievijas ziemeļiem bunduli ar sālītu rjapušku (laikam jau to pašu repsi). Tumši sarkans, garšīgs un izmērā ta ap 300-400 gramiem. Nu varbūt drusku pārsālīts bija.
Omuļus viņi tur arī ķēra, bet tikai ar tīkliem. Teica, ka ne uz kādu makšķeri neķeroties. Pats nepagaršoju, bet zinātāji teica, ka garša esot ''specifiska''.
Kurš Usmā pēdējo reizi ir redzējis repsi un cik lielu?
Omulis,, s duškom,,labākā manta smaržo pareizāk smird pēc iepujušas zivs :DD Apskaties kādu no vecajiem EZ raidījumiem Tur bija parādīti rēpši
wimba, 5.septembris 2013, 18:25