Es arī māku krutus linkus kopēt tjipa IQ auksts:
https://www.google.lv/search?gs_rn=26&gs_ri=psy-ab&cp=12&gs_id=1a&xhr=t&q=baltic+salmon&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.52288139,d.bGE&biw=1600&bih=799&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=lv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=V0I7UpGKNIfJ4wTw6oCADQ
Bet ja nopietni, ka Jūs gatavojat ziven, ja lasen ir virs 5 kg, (kotletes, cepšana sviestā vai saldajā krējumā un kūpināšana neskaitās). Zupā un svaigā veidā tik smagas zivis zaudē ir bez garšas.
https://www.google.lv/search?gs_rn=26&gs_ri=psy-ab&cp=12&gs_id=1a&xhr=t&q=baltic+salmon&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.52288139,d.bGE&biw=1600&bih=799&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=lv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=V0I7UpGKNIfJ4wTw6oCADQ
Bet ja nopietni, ka Jūs gatavojat ziven, ja lasen ir virs 5 kg, (kotletes, cepšana sviestā vai saldajā krējumā un kūpināšana neskaitās). Zupā un svaigā veidā tik smagas zivis zaudē ir bez garšas.
19.septembris 2013, 21:35 | links