Kūpinātavas

Man ir 5 kg svaiga cauradzite- jaakuupina mucaa pa karsto. Kadam ir garda recepte kaa samarineet? Palikusi paari vakardienas vistu (Buma vistu marinaade) ar etiki. Vai es to cuukas cauraudzi tai pashaa marinaadee varu gremdeet iekshaa? Vai arii etiki cuukai nevajag?
20.oktobris 2013, 22:35 | links
 
Vilnis ! Teleskopiska-no 1,5 līdz 7m......
19.oktobris 2013, 10:43 | links
 
Man ir 2,5m un nesūdzos. Gan jau to visu ietekmē vēl daudz apstākļi.
18.oktobris 2013, 23:36 | links
 
Cik maksimāli gara var būt kūpinātavas truba, lai normāli sanāktu gan aukstais, gan karstais kūpiņš?
18.oktobris 2013, 16:38 | links
 
Trusi ir jēga kūpināt vai nekas prātīgs nesanāk?
17.oktobris 2013, 11:40 | links
 
Izvraščeņecss...........
5.oktobris 2013, 22:06 | links
 
ir doma kupinat cukas meles varbut kadam ir recepte ka pareizi kupinat?
5.oktobris 2013, 19:03 | links
 
Sveiki! Man ir kūpinātava ar apmēram 1m2 no ķieģeļiem uzmūrētu kasti un truba aomēram 1,5 m gurai galā kurinu malku.... bet vistas paliek melnas ar sodrējiem. kas pa lietu?kūpinu 3-4 stundas lai būtu gatavas! varbūt trubai tai kastē jāliek akmeņī virsu vai varbūt pa stingru iguns! kūpinu ar alksni!
28.septembris 2013, 19:58 | links
 
Sveiks camus. Pa cik nesu sociālu atbildību par mūsu produktu, tad provēšu palīdzēt atrast problēmu, kapēc tā ir sanācis :)
Pēc tā Kokaru kupinātavas termometra rādījuma vistai vajag turēt temperatūru 50-60 graadi. Kūpinot šādā temperatūrā kūpināšanas ilgums ir 2,5- 3 stundas. Pēc 2,5 stundām var attaisīt kūpinātavu, iegriezt baltajā gaļā un secināt gatavības stāvokli. Tā kā domāju ka viens apdegšanas iemesls varētu but temperatūra un otrs, kas man ienāca prātā - varbūt Tu kūpinot esi aizmirsis uz tā dūmvada, kas ienāk kupināšanas telpā, uzlikt to mazo plāksnīti uz tām kājiņām, kas kalpo, kā dūmu kliedētājs, lai kūpināšanas notiktu vienmērīgi un produkti neapdegtu?
Ja, kas var droši man zvanī jebkurā brīdī, līdzēšu ar konsultāciju cik spēšu - 22555552.
30.augusts 2013, 14:57 | links
 
Gudrais mācās no citiem, muļķis no savām kļūdām. Vakar izdomāju vistas - tulīt un tagad. Iebraucu tirgū nopirku no zemnieka 2 gabalas . Pa ceļam paņēmu sausās garšvielas un Pūres adžiku. Sasmērēju , kādu stundu pastavēja un Kokara kūpinatavā iekšā. Grādi tā ap 70. Sanāca "polnijs p...s". Sieva ilgi smējās. Melnas , negaršīgas, asas. Sapratu , ka ātri var tikai zivis. Ar gaļu vajag pa nopietno

camus, 30.augusts 2013, 13:03


hmmmmmmmmmmmmmmmm
padomaaju.mjaa.naakamreiz, kad izdomaa ko gatavot, uraksti PM.;)
30.augusts 2013, 14:15 | links
 
Jā vistas pār ātro nevar, šitā pat izgāzos ar vistu kājām :)
30.augusts 2013, 14:09 | links
 
Gudrais mācās no citiem, muļķis no savām kļūdām. Vakar izdomāju vistas - tulīt un tagad. Iebraucu tirgū nopirku no zemnieka 2 gabalas . Pa ceļam paņēmu sausās garšvielas un Pūres adžiku. Sasmērēju , kādu stundu pastavēja un Kokara kūpinatavā iekšā. Grādi tā ap 70. Sanāca "polnijs p...s". Sieva ilgi smējās. Melnas , negaršīgas, asas. Sapratu , ka ātri var tikai zivis. Ar gaļu vajag pa nopietno
30.augusts 2013, 13:03 | links
 
Var sašpricēt marinādi ar šprici.
Es tā daru ar cepešiem, kad vajag "ātri".

Par marinatoru - 2-3 litru burka, vāks ar caurumu + vīna pumpis (tas, ar ko izsūknē gaisu no pudeles) var viņu veiksmīgi aizstāt :)

-d.
29.augusts 2013, 23:38 | links
 
Atliek variants ar vakuuma marinētāju.


Wiking, 29.augusts 2013, 12:41

Kvalitāte tam aparātam briesmīga(jau sačakarējās),bet funkciju veica labi-parullē padsmit minūtes un gaļa gatava.
29.augusts 2013, 19:45 | links
 
Atliek variants ar vakuuma marinētāju.
29.augusts 2013, 12:41 | links
 
Vai ir kāda vistu kūpināšanas recepte "pa ātro". Šeit visas aprakstītās ir diezgan ilgas sakarā ar ilgo marinēšanas procesu. Saprotiet dažreiz uznāk vēlme tulīt un tagad.
Attiecībā par "īstām " vistām - tirgū, bet dārgi. Viena ap 9 Ls. Bet vai ir vērts , nēsmu vēl mēģinājis. Ja cep - ir (esmu mēģinajis)
29.augusts 2013, 11:33 | links
 
Skaidrs Bums,tad labāk pašās beigās uz pēdejām 15 min. var piemest ķirsi ja? Jo kūpināšu ar ābeli.

jenots13, 28.augusts 2013, 19:33

Tieši tā Krāsa būs koši sarkana
28.augusts 2013, 19:52 | links
 
Skaidrs Bums,tad labāk pašās beigās uz pēdejām 15 min. var piemest ķirsi ja? Jo kūpināšu ar ābeli.
28.augusts 2013, 19:33 | links
 
Nevajag pārcensties ar augļu kokiem kuri veido sveķus-ķirsis plūme Tie vairāk domāti sarkanās krāsas iegūšanai kūpiņam -produktam
28.augusts 2013, 19:29 | links
 
Vēl viens jautājums speciem :)
Es te tiku pie ķirša koka.Un uz 5d vakaru paredzets kupinat vistas.Jautājums,vai visas 3 st var dūmam mest tikai zaļu ķirsi nebūs kāda riebīga piegarša.Vai ķirsi pielikt tik pēdējā stundā,pusstundā?
Pagājušo reizi kūpināju ar ābeli sanāca ļoti labi,gan krāsas,gan garšas ziņa :)

jenots13, 28.augusts 2013, 17:47


Mums jaunībā bija teiciens:,,mēs kā strazdi vienmēr ķirsī!"(šmigā)...tā kā skaties!!!:)))
28.augusts 2013, 18:43 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager