Kā gāja copē (atskaites)?

Šodien mērķtiecīgi pārķemmēju bedres bakus zālēm un zāļu laukos. Četras copes - viena garām, viens zemmērs un divi mēri. Laimīgie vizuļi - J.S. šūpiņš un yo zuri crystal minnow.
9.oktobris 2013, 20:21 | links
 
CopesLietas.lv
9.oktobris 2013, 12:24 | links
 
9.oktobris 2013, 12:23 | links
 
Otrais mēģinājums ievietot bildi.

9.oktobris 2013, 12:22 | links
 
Vakar mazliet pasportojám ar lídakám!Saudzígi atbrívojamo nebija,bet rúpígi piestrádájot pie voblera vadí'sanas pannai sakasíjám,plus vél da'zas amnestijas!Vél par siltu,jo mammels nekust!
9.oktobris 2013, 11:55 | links
 
Šī nav lielīšanās, bet es vienkārši mācos forumā pievienot bildi ar zemgales ālandiem no tā trakā maivaboļu laika. Vidējais svars nedaudz zem 2 kg..

9.oktobris 2013, 10:36 | links
 
Vakar ap 18:30 Gauja ap/pie Lejasciema.
Divas līdakas uz rotiņa- 48 un 62 cm. Mazā bija alkatīgi ierijusi rotiņu līdz žaunām, bet lielā knapi lūpas kaktiņā. Pirms abiem ņēmieniem bij sajūta, ka rotiņš noiet itkā pa zālēm un tikai pēc pāris sekundēm ņēmiens. Rotiņam(SPARK COL MAPSO 3) spārniņš pielocīts, uz āķa oranžs dzijas pušķis un ļoti lēna tīšana.
.
8.oktobris 2013, 11:27 | links
 
Šodien ar čomu pa dīķiem upēm ar mikrobu! Dikti švaki! Kādus 35 ašukus līdz 180hr pielasījām! Lielākā daļa "sēdās virsū", visi ņēma kūtri un uz mazu lēnu dribliņu! Tik kādi 2-3 smuki ierija visu Tiogu!
7.oktobris 2013, 21:44 | links
 
Kārtējā vakara inspekcija,kuras laikā līdaka veiksmīgi slēpās. Vienīgā cope 2h laikā bija mēra līdaka, kura pieķērās 1m dziļā bedrē, blakus zāļu laukam.
Nevienu citu līdaku neredzēju, klusums uz ezera.
7.oktobris 2013, 21:40 | links
 
Šodien biju Babītē.Ūdens zems un dzidris.Līdaka ļoti švaki ņēma, viens zemērs un vina kartīga līdaka aptuveni 2kg svarā un garums 72cm. Vienu brīdi likās ka laivu vairāk nekā zivju ezerā.
6.oktobris 2013, 20:24 | links
 
Pastaigāju pa Gaujas attekām (Valmiera), līdakas ķerās , no 7ņām divas ņemamas viena zem kg. otra 1.200kg.laikā no 13:30-16:00. Džigs.
6.oktobris 2013, 20:14 | links
 
Šodien iepēros savā lauku ezeriņā un reabilitēties par Zebrus, kur bija totāls zero. Gribēju parbaudīt teoriju kā ņem asaris, kad list un braucu ar tādu domu ka maukšu pa lietu. Tieši kad braucu iekšā lija labi un pirmajos metienos asarus cope uz džiga. Pec britņa jau divi bija uzsēdušies un paris nerealizētas copes. Pabraucu citur un lietus parstāja un arī parstaja asari ņemt. Tagad točna zinu ka lietus laikā asars ņem, vismaz šajā ezerā. Tā nu lidz nu 6h izcēlu kadus 6 zemmera lidakas, 1 mers, un 7 ašuki brauc majās. Izmērs ašukiem gan nepriecē, lidz 150 grami.
6.oktobris 2013, 19:52 | links
 
Šodien Pečora ezerā švaki .Uz spini neņēma , bet uz dzīvo ar karūsiņu pa diviem četras mēra un vienu zemmēra atlaidām uz gadiem 2-3 ,kamēr nāk pie prāta
6.oktobris 2013, 17:52 | links
 
Nu ko sodien gan savilku ritigi daudz asari un lidakas. Juglas ezera tautas gan bija mereni visi ko mekleja izskatijas ka samajiem nekeras.:)
5.oktobris 2013, 19:08 | links
 
Pabiju šodien Lilastes ez. Izmērs šodien nepriecē, (350gr lielākais) bija diezgan daudz mazo asarēnu .Ar baigo mānīšanu un mikro gumijām ,tā teikt garlaicīgi nebija. lielākā daļa tiks noķerta nākamgad ,laidu paaugties. 9ņus smukākos paņēmu(2,100kg) .
3.oktobris 2013, 20:24 | links
 
tiem kuri zina kur biju:),uz diviem konkreeta galjenieku norma ar asariem videjais izmeers kurs atbrauca majaas 500 gr.bija arii kungi kuriem uz 3 cilveekiem 1 asaris....:)
3.oktobris 2013, 16:50 | links
 
Piedāvāju paŗcelties uz topiku "Zivju pagatavošanas receptes"

Tur mans nākamais jautājums.
3.oktobris 2013, 15:50 | links
 
Pēdīgā laikā kaut kā tāpat cepta līdaka neiet mājniekiem pie dūšas. Kaut pilnībā atbalstu viedokli par vienkārši miltos apviļātu, nesamuhļītu zivi. Mājās iet kotletes parastā receptē vienīgi ap 1/2 no speķa (kopumā speķi lieku daudz - ap 1/4 no kopmasas) lieku apkūpinātu.
Vēl neslikti, ja neaiziet ceptā fileja-pulka un nevar notiesāt, tad paņem uz pannas apcep sīpolus, rīvētus burkānus, var, ja savi tomāti (rudens veikala labāk nē). Kad burkāni paliek jau pamīksti liek zivtiņ', tomātu pastu, cukuru, etiķi (nepārspīlēt), sāļa, garšvielas (laurs, piperi, karijs pēc garšas. Vēl nianse, ka man pašam patīk, ja lieto nerafinēto saulpuķu eļļu. Bet tas pēc vēlēšanās (citam atkal extra virgin olīv - būs kā reize). Šitā parikte ledusskapī var stāvēt kaut nedēļu. Kaut parasti otrā dienā pazūd neatkarīgi no daudzuma, jo vajag pastāvēt un ēd aukstu, kā zacene ideāla.
Labu apetīti!
3.oktobris 2013, 15:33 | links
 
Viss "valdiszarins" teiktais ir ok. Klāt jāsaka, ka zivs jāliek uz labi sakarsētas pannas, lai strauji apcepās sākuma fāzē. Veidojās tāda kā aizsarggaroziņa, kas neļauj šķidrumam iztecēt. Un zivi cep negrozot : apbrūninājums, virsmas gatavība un tad apgriež, nevis griež šurputurpu.
3.oktobris 2013, 08:28 | links
 
Nu re kada veseliga tema panesas!Un galvenais bez uzbraucieniem un apdd!Ar forsam receptem unlabiem padomiem!Eh ja vien to big fishu butu vairak,un udenos laistu paaugusas zivis nevis kapuru,un visu nokerto nebaztu maisa,bez vajadzibas,tad......,bet vienalga lielu specigu,veseligu zivi atlaist ir lielaks kaifs,neka nosist un nofilet,bet tas ir man divainitim,jo to zivi neviens man neatnems,ta jau ir mana,un ir patikami pec kada laika satikt vinu atkal!P.s bakstamdatori nogalina!)))))))
3.oktobris 2013, 06:58 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager