Usmas ezers

zacep: prezidents tev atbildēs apmēram tā: čaļi, pa galvu vajag, ja? Ilgi neesat sisti! :)))
27.novembris 2013, 23:07 | links
 
Zaceps, Lemberga nopelni Puzes atkopšanās sakarā nekādi. Viņam vienaldzīgi kā brakari ar tīkliem, tā cope tai ezerā.
27.novembris 2013, 22:50 | links
 
Brontozavr,nu tak nevajag tā uzreiz satraukties,ka pat slimnīcā jāiet:)bet doma nav slikta.Tos tīklus jau kkā mēģina ierobežot,precīzi nepateikšu no kura līdz kuram datumam nav ļauts ar viņiem darboties brīvdienās,tas precīzāk jajautā Bumam.Redz,Puzē arī jau vairākus gadus neviens ar tīkliem neņemās,ja nu vienīgi brakari pa kluso,kurus Aivars nepaspēj iztrenkāt,bet tajā ezerā jau cits stāsts,tur Lembergs krastā dzīvo.Rīt būšu novada domē,uzjautāšu ko un kā varētu uzsākt par tīklu aizliegumu Usmā,jautāt un interesēties vietējai varai jau drīkst,neviens jau pa pari uzreiz nedos,pat mūsu prezidentam var jautāt,tikai vai atbildēs:)
27.novembris 2013, 19:35 | links
 
Nu OK kas tos parakstus vāks un kur?Ko tālāk kad paraksti tiks savākti tīklinieki paraudās ka tā jau nav ko ēst un tos parakstus izmetīs miskastē!Tavi priekšlikumi kā tu to visu redzi??
25.novembris 2013, 20:44 | citēt | links
Nau jau pieredze šitadas lietas. Domaju, ar logisku domašanu mūsu makšķerniekos organizesim vajadzigā limenī šo pasakumu.
Vākt parakstus vāres katrs. Jaizveido anketas lapiņu(vai kā viņu sauc) ar atbilstošu tekstu virsrakstā, zem kurā nāks paraksti. Ievietot viņu kaut tepat forumā. Tagad katrs aktivais makšķernieks var isprintet šo veidlapu un vākt parakstus.
Tagad vajadzigs koordinators (Generals). Popularaks un cienijamaks cilveks, kuram cilveki tic un gatavi palidzet viņam, ja paprasis. Cik nojaušu, tads cilveks ir "Bums" Ja tikai viņš pats gatavs atteikties no saviem tikliņem. Palugsim viņu !
Viņam savedisim visus salasitus parakstus.
Kā nodrošinaties? Var nofotografet visus parakstus, ielikt internetā. Pašvaldibai iesniegt vismāz trijatā, lai butu liecinieki. Tas tik manas domas. Noteikti kādam bus labas idejas.

PS. Kadas divas nedeļas būšu slimnicā, netikšu pie internetā. Atbildešu velāk.
27.novembris 2013, 11:03 | links
 
TINKA. Tavs Čērčila citāts ir ideāli piemeklēts attiecībā uz Usmu. Gadās arī man, ka copē ir pa nullēm, bet vai tad tāpēc atteikties no fantastiskas atpūtas? Necopes reizē vismaz mājās nav jāsmērē rokas tīrot zivis. Katram melnam mākonim ir zelta maliņa.
26.novembris 2013, 15:40 | links
 
Alūksnē visi laimīgi pēc tīklu aizliegšanas. Kurzemē izskatās, ka tā tīklenieku sērga ir dziļi asinīs. Usma, Engure kā tīklenieku privātīpašums. Nopērkot makšķerēšanas karti vajadzētu tur paredzēt, ka vienu tīkla iznīcināšana dod atlaidi nākošās kartes iegādei.
26.novembris 2013, 00:10 | links
 
piemērs: Babītes ezers... nekādu tīklu vairs....
25.novembris 2013, 22:11 | links
 
Visu varu Padomēm..,
un Bumsi par Padomes vadītāju...:)
25.novembris 2013, 21:32 | links
 
Būtu jau labi ja tos tīklus aizliegtu tad varbūt arī būtu labāki lomi varbūt!
25.novembris 2013, 20:45 | links
 
iesacejs50, Tu mani nesaprati. Kapec jātic kadiem solijumiem? Tad jau Tu pats nostajes lūdzeju lomā! Vajag salasit atbalstitaju parakstus un PIEPRASIT mainit saimniekošanu Usmā pec Tautas gribas !

Brondtozavr, 25.novembris 2013, 19:41


Nu OK kas tos parakstus vāks un kur?Ko tālāk kad paraksti tiks savākti tīklinieki paraudās ka tā jau nav ko ēst un tos parakstus izmetīs miskastē!Tavi priekšlikumi kā tu to visu redzi??
25.novembris 2013, 20:44 | links
 
iesacejs50, Tu mani nesaprati. Kapec jātic kadiem solijumiem? Tad jau Tu pats nostajes lūdzeju lomā! Vajag salasit atbalstitaju parakstus un PIEPRASIT mainit saimniekošanu Usmā pec Tautas gribas !
25.novembris 2013, 19:41 | links
 
Drīz jau tikliņos ar nebus nauda. Pazistamie zveinieki sudzas,kā tiklos tik pāris zivteles. Daudz lielaku naudu dabus no turistiem, ja bus bagats ezers. Tas ieredņiem jākāš tagad, jo uz nakošo gādu viņu vietā bus cits.

Brondtozavr, 25.novembris 2013, 19:15

Atnāks citi un tas pats būs!Pirms vēlēšanām sasolīs un viss neko pa solīšanu tālāk nenotiks!Nu un ja visi akli tic viņu solījumiem tad malači!
25.novembris 2013, 19:21 | links
 
Drīz jau tikliņos ar nebus nauda. Pazistamie zveinieki sudzas,kā tiklos tik pāris zivteles. Daudz lielaku naudu dabus no turistiem, ja bus bagats ezers. Tas ieredņiem jākāš tagad, jo uz nakošo gādu viņu vietā bus cits.
25.novembris 2013, 19:15 | links
 
Latvijā ir vienkārša politika kam ir nauda tam ir vara!Ja nevar likumīgi iesmērē kukuli un ir jau likumīgi!!!:DDDDDDDDD
25.novembris 2013, 19:07 | links
 
17novembrī ar znotu bijam makšķeret mazā mežā ezeriņā. 10 lidakas! Viena noravas no kukana, viena kriminala. Palika 8, bet Kādas ! Mazaka-1.5 kg, divnieces, 4kg, 3kg. Tiklus tur nekad nav redzeis. Makšķernieki reizem ir. Lidakas apaļas, treknas! Tas pie tā,ka mazā ezeriņā zivim grutak izdzivot.
Usmā man daudz labāk patik- plašums, dažadiba, dziļumi... bet ! Uz vienu mēra zivi 10 zemmērā! Ari ņemamie knap ka sasniedz atļauto izmeru. Kartiga lidaka- baigais retums. Tapat ar zandartiem. Kur vaina? Manuprāt- tikli. Kilometrigie! Un DAUDZ! Kas izlien caur tiklā acī- tas paliek makšķerniekiem. Kas vainigs ? Galvenokart paši cilveki, kas pieļavuši tadu situaciju un samierinajušies,kā ieredņi uzkundzejušies un tik kāš visus. Un dābu.
Kā man riebjas šitā dziesma:" Tagad klusums. Tagad man Usma tāpat kā Latvija. Skaista, mīlēta un nepieciešama, lai kādi laiki un valdība :)"
13.novembris 2013, 10:39 | links
Kad beigsim kungiem klanities? Kad sapratisim, kā jebkura valdiba izveleta tautai un paredzeta kalpot tautai, ne vis otradi?
Kas trauce salasit parakstus pa tiklu aizliegšanu Usmā? Pasaukt paligā presi? Internetu ? Televiziju? Uzvares tikai tas, kas cinas! Bet bez ciņas neviena vāra neatdos savas pozicijas. Kas nekaiš vākt tik naudu pa tikliem, licenzem, biletem? Un neko nedot pretī ne cilvekiem, ne Dabai. Jo rezultats saimniecibā pa Usmu visiem redzams. Domaju, ka manu viedokli atbalstis pat tie zveinieki, kas šodien liek tos tiklus, jo visiem gribas bagatu ar zivim ezeru!
25.novembris 2013, 18:41 | links
 
Man, tajā pat dienā, knapmēriņš zandartiņš uz velci. Niedru malā, pat provējot Dzelža garenvilkšanu, ne piesitiena. Biju no pusdienas līdz vakaram.
25.novembris 2013, 13:29 | links
 
Šorīt līdaka 1,2 kg + 1 nerealizēta cope. Un viss. Pie šodienas ideālajiem laika apstākļiem švaki.
23.novembris 2013, 18:06 | links
 
Man pie vienas vietas, kur rakstīt:DDD

Pārmērīgs zivju daudzums Burtniekā aizaudzē Salacu.
Motori ūdeni ar skābekli nebagātina, sajauc augšējo slāni ar apakšējo.
Tīkli tikai traucē putnu ligzdošanai.
20.novembris 2013, 20:51 | links
 
Kāpēc gan nē? Lielās pirms/pēc nārsta tikai atrodas seklumā ,kur arī tās iespējams piemānīt...Ūdeņiem uzsilstot ,tās bīdās uz dziļumiem, kur copē javeic attiecīgas korekcijas...
20.novembris 2013, 20:43 | links
 
Līdaku speči, domāju, piekritīs un arī paša pieredze liecina - lielās līdakas nelien seklumā, vai niedrēs, bet dodas dziļumā. Neesmu liels spiningotājs, bet copējot ''uz dzīvo'' pēc auklas virziena var spriest, būs nopietna cīņa, vai nē.
20.novembris 2013, 20:30 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager