blin ku salasijām, blin kā nosipāmies tīrot, bli , kurš to visu pēc tam ēdīs:)
usis, 31.augusts 2014, 22:20
Jā pirms kādiem padsmit gadiem izgāja līdzīgi, nejēgā bij saaugušas apšubekas, tādas smukules ar koši sarkanām cepurēm un baltiem kātiem. Negausība ņēma virsroku un abi ar fāteri, lai viņam vieglas smiltis, tik griezām, un griezām... tā ka pēčāk tīrījām, smalcinājām, vārījām, cepām, marinējām, saldējām cauru nakti līdz rīta gaismai. Piebakājām pilnu ledusskapi un pieliekamo ibio. Turpmāko pusgadu jebkurš rijamais ko ielikām ledusskapī piesūcās ar salkanu sēņu aromātu, īpaši saldējums. Uz pavasara pusi tas piegriezās galīgi un lielāko daļu izsviedām. Kopš tā laika sēnes izvēlos vairāk bildēt nekā griezt :) Ar mēru kungi un dāmas šai trakajā sēņu laikā, ne tārpu!
31.augusts 2014, 23:03 | links