Kūpinātavas


Žāvējamais skapis Tiek izmantots arī aukstai kūpināšanai

Standarta aujsta kūpināšāna Pašlaik ir ideali laika apstakļi jo skapī jānotur +24 ° 27° un ne vairāk

Ka teicu man ir visu veidu kūpinātavas

Ceļojuma -pārnēsājamā
28.septembris 2014, 10:50 | links
 

Breksis W restē
28.septembris 2014, 10:44 | links
 
Bez malkas izmantojot gāzes degli

28.septembris 2014, 10:43 | links
 
Ķidātus asarus aizsienu ciet Būs sulīgāki
28.septembris 2014, 10:39 | links
 
Zivis kūpinot mucā vakam ir jābūt pavertam un nav nozīmes vai tas ir koka vai metāla

Beigu daļā to var aizvērt

Brekšus negriežu uz pusēm līdz 1,5 gka
liekuu uz W režģa ar vēderiem uz augšu Vēdera ieberu sāli un tas buljons izsucās breksimcauri
Mucai jābūt nosiltinātai /rudens un ziemas laikā/
28.septembris 2014, 10:38 | links
 
Vispirms ir to lietu jāmāk un jāizstudē
ņemsim par piemēru skursteni /metāla/kāpēc tas svīst -veidojas kondensāts Tāpēc ka nav nosiltināts Ne visiem ir iespējas uzmūrēt kieģeļu kūpinātavu, jo tas ir stacionars pasākums /un arī to ir jāuzsilda/ Būvētas no koka būs mazāk kaprīzas /no kondensāta/ Tagad man ir jautājums gudriniekam nakuj mucu Gribu redz kā tu nokūpināsi -20°ķieģelī un ar ieri .Nosiltināta mucā to var izdarīt bez problēmām Tātda rezumē



Viss šitais ir fufelis ?
Fufelis ir galvās -katrai lietai ir savi +un -.Man ir visu veidu kūpinātavas aukstā ,karstā muca, namiņš ,kuriņš,Mūrētā ar ieri .Nedomājiet ka kvalitatīvu reņģi nopepinasiet mucā -garām tikai namiņš
Tatad katram produktam ir sava veida kūpinātavas Universālas nav -var jau provēt bet kvalitate būs 0
Ir bezgala daudz materiāla kuru lasīt un macities Expermentējiet un mazāk klausaties jampampiņos Personigi es pats izmeģinu visus ko uzzinu un tad jau varu teikt vērts vai nav vērts to atkārtot
28.septembris 2014, 10:21 | links
 
tontons7 tos dēļus vāka vietā
28.septembris 2014, 09:22 | links
 
Šodien nokūpināju līdaku desas, jau otrreiz, bet lieta tāda, ka iekš 200l metāla mucas ar dēļu vāku, kas apsists ar skārdu, sakrājās baigs kondensāts, gan uz sienām, gan dibenā peļķīte un kvēpi arī neatpalika. Kurtuve 3m attālumā. Desas dikti ok, bet pamelnas :) Kur tas suns aprakts? Jau kādus 5 gadus kūpinu un ar katru reizi tas melnums pieņemas spēkā, pirms kūpiņa visu iztīrīju, sodrēju bij gona. Sākumā 1 krāsni izkurināja sencis, bet aizdomas, ka ar egles malku.

tontons7, 27.septembris 2014, 20:06


Šajā gadalaikā kūpinātavu riktīkgi jāizkarsē, jo vasarā ir pavisam kas cits, no tā arī rodas kondensāts...
27.septembris 2014, 23:32 | links
 
Ligo
Kur tu domā tos dēļus uzkraut?
27.septembris 2014, 23:27 | links
 
Mjā, nu mēģināšu varbūt vairāk uzkarsēt pirms kūpiņa. Zaļu malku jau nelieku, sauss ķirsis + alksnis, varbūt attālums par liels? Un man nav 1 truba, bet 4 metāla, katra diametrā ap 8-9cm. Bet bsākumā, kamēr viss bij jauns, bij dikti ok, gan ašuki zeltaini, gan speķīts caurspīdīgs sanāca. Varbūt kādus akmeņus uz trubas galiem salikt?
27.septembris 2014, 23:25 | links
 
Mūrējam no ķieģeļa, truba, kurtuve, melnalkšņa vai augļukoku malka un rezultāts nekad neizpaliks, lai labi garšo un ne asakas....
27.septembris 2014, 22:15 | links
 
tontons7 uzliec parastus dēļus lai paliek spraugas un viss būs kārtība
27.septembris 2014, 22:10 | links
 
Izmet to bleķa mucu naher. Neviena metāla kūpinātava nav tā vērta, lai šamo kurtu iekšā. Uzmūrē no ķieģelīšiem, vai uzklapē no koka un viss būs bumbās. Jebkura kūpinātava ir jāuzsilda. Tad tikai var kārt iekšā "šmoriņu". :)
27.septembris 2014, 20:17 | links
 
Šodien nokūpināju līdaku desas, jau otrreiz, bet lieta tāda, ka iekš 200l metāla mucas ar dēļu vāku, kas apsists ar skārdu, sakrājās baigs kondensāts, gan uz sienām, gan dibenā peļķīte un kvēpi arī neatpalika. Kurtuve 3m attālumā. Desas dikti ok, bet pamelnas :) Kur tas suns aprakts? Jau kādus 5 gadus kūpinu un ar katru reizi tas melnums pieņemas spēkā, pirms kūpiņa visu iztīrīju, sodrēju bij gona. Sākumā 1 krāsni izkurināja sencis, bet aizdomas, ka ar egles malku.
27.septembris 2014, 20:06 | links
 
Es vienreiz nokūpināju lielas atsaldētās reņģes. Nu nekāda vaina nebija. Vienīgais ieteikums ir to asari atlaidināt lēnām un nekādā gadījumā ar siltu/karstu ūdeni, jo tad tā zivs paliek mīksta, pļurīga.
1.augusts 2014, 15:52 | links
 
var. nekas izcils nebūs, kā jau no saldētām zivīm, bet ar ekstra alu aizies.
1.augusts 2014, 15:46 | links
 
Man ir jautājums jums? Vai var kūpināt atsaldētus jūras asarus un vai kautkas sanāks no tādiem??????
1.augusts 2014, 14:33 | links
 
paldies par padomu. Karstums pašā kastē ir labs, vienīgā problēma, ka nav dūmi. Domāju varbūt kurtuves galā pie kastes aizkrāmēt akmeņus, jo liekas ka vilkme ir pa lielu, pat ja šīberi aiztaisa skurstenim.
5.jūnijs 2014, 00:02 | links
 
Pieliec priekšā smalku metāla sietu, tas karstumu un dūmus izkliedēs
4.jūnijs 2014, 01:08 | links
 
Esmu pamanījis arī to ka liesma nedaudz iet iekšā kastē(kurtuves garums 1.2m) nevarētu būt problēma ka liesmu nav kas nobremzē?
4.jūnijs 2014, 01:00 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager