Bums
Par kupinasanas guru gramatu ari pateiktos ja vari padaliities
Iveta.antonova@inbox.lv
Ivisivis, 1.janvāris 2015, 22:43
Nolādē pats
http://failiem.lv/u/wieonwm
1.janvāris 2015, 23:19 | links
Bums
Par kupinasanas guru gramatu ari pateiktos ja vari padaliities
Iveta.antonova@inbox.lv
Ivisivis, 1.janvāris 2015, 22:43
Par garšvielām zivij.Mans un vienīgi mans subjektīvs viedoklis.
Tik sāls un vienīgi sāls. Jo tikai tā var izbaudīt katras fišiņas īsteno smeķi.
BrunoL, 29.septembris 2014, 09:54
Izmet to bleķa mucu naher. Neviena metāla kūpinātava nav tā vērta, lai šamo kurtu iekšā. Uzmūrē no ķieģelīšiem, vai uzklapē no koka un viss būs bumbās. Jebkura kūpinātava ir jāuzsilda. Tad tikai var kārt iekšā "šmoriņu". :)
urmaas, 27.septembris 2014, 20:17
paldies Bums! ;) Met info arī šeit :)) es jau vobliņas pēc tavas receptes esmu gatavojis un dikti garšoja! paldies..
Maximā es pirku breksi.. Un garšo pēc voblas, bet ir ar kūpiņu.. Zin kā tas ir panākts? Kolosāli garšo, jo nav sausa, bet gan sulīga un nav tik sāļa kā tradicionāli :)))
mjuniors, 28.septembris 2014, 22:56
Bums? par to šprici un špricēšanu lūdzu ko vairāk :)) sals daudzumus utt.. paldies ;)
mjuniors, 28.septembris 2014, 22:38
Bums
Tev tas arsenāls ir diezgan plašs un spēcīgs, un naf ko piebilst, vienīgi pamācīties, mēģināšu, gan sākumā iekurt vairāk, gan drusku iesiltināt. Bet kāpēc ar katru gadu tas kondensāts un apkvēpšana paliek spēcīgāka? Tagad lietoju tik sausu malku. Varbūt tāpēc, ka iekš mucas bij smuki 4 palieli luņķi?
tontons7, 28.septembris 2014, 22:14