Brekši

Zuja,
Tā jau ir, ja pateici "A", tad esi tik labs un pasaki arī "B", padalies ar večiem!
17.marts 2009, 13:14 | links
 
to zuja
Nu padalies pieredzē - brekšu pietiks visiem.....
17.marts 2009, 12:51 | links
 
zuja
pastāsti precīzāk par to recepti(vari atsūtīt vēstuli)
17.marts 2009, 11:51 | links
 
Mani viens vecs onkulītis samācija visādas gudrības brekšu ķeršanā .Sākumā domāju -blefs,bet kad sākām vilkt vienu pēc otra un pārējiem nekā,tad viss bija skaidrs. Nākošajā sestdienā aizbraucām atkal,bet tajā vietā nebija kur pie upes pieiet,plecs pie pleca sēdēja makšķernieki,acīmredzot domādami,ka visa štelle ir tajā vietā pie upes.Tad mēs aizbbraucām uz otru krastu un rezultāti stipri līdzīgi.Piecēs stundās 18 brekši,pārsvarā ap 1,2-2,2 kg .Tacu īstos noslēpumus sāka atklāt apmēram pēc gada,kad kopā bijām copējuši,bet tāpat ne visus ir izstāstijis,jo putras vienmēr vārija viņš. Dažas smaržvielas,kas liekas prātam neticami,ka breksis vispār varētu tuvoties(dažas smaržoja pēc pretīgām sieviešu smaržām),darbojās vienkārši fantastiski,man liekas viņi juka prātā.
17.marts 2009, 11:42 | links
 
Es cenšos breksi+an.atraktoru! Liekas ka norm.
16.marts 2009, 22:01 | links
 
kadas tiesi piedevas?
16.marts 2009, 21:49 | links
 
Un mazliet piedevu!!!
16.marts 2009, 20:52 | links
 
Miezu putraimus, var ari kvieshu, parbauditas vertibas!
16.marts 2009, 20:44 | links
 
He, he... tas no sērijas kāds jautājums, tāda atbilde :))
16.marts 2009, 20:22 | links
 
Vislabāk skābu kāpostu. Ar sīpoliem :)
16.marts 2009, 19:57 | links
 
Iesakat kādu putru var breksim uzvārīt?
16.marts 2009, 19:44 | links
 
nu tas jau ir atkarigs no brekshu daudzuma apaksha, piemeram Alauksta apakshklases brekshu ir loti daudz un tos viegli var pievilinat ari ar miezu putraimiem un kert taja pasha diena, bet parasti ja baro ar putram ta ieber 5kg un brauc pec 3 dienam lukoties.
12.marts 2009, 21:19 | links
 
nja, ziemaa motilis efektiivaakais!
12.marts 2009, 17:27 | links
 
kaut kur arī biju tādu recepti pamanījis, bet tas man vairāk liekas vasaras pasākums.
Es gan tomēr ieteiktu pagaidām ar saldajiem aromatizatoriem neaizrauties, bet kā jau minēju - ņemt jau gatavās barības, atjaukt ar motili vai kapātām sliekām - un uz priekšu.
'visas šīs putras ar grūbām, spraukumiem utt. domātas ilgstošai iebarošanai, bet kā sapratu Rolis grib brekšuku piemānīt jau pēc pāris stundām
12.marts 2009, 13:23 | links
 
Es šajā vai citā saitā atradu šādu recepti:
brekšu barība - saulespuķu spraukumi bik kanēlis bik grūbas(tvaicētas) ķiplokdaiva vaniļas cukurs bik sliekas un melnzeme un pie upes visu samaisu.
12.marts 2009, 10:52 | links
 
2 Rolis

Ja gibi breksi piebarot ātrajā variantā, tad būs vien jābaro ar motili (dārgi, bet efektīvi). Bet pirmkārt derētu noskaidrot vai tajā vietā brekšu papi un mammas vispār uzturās. Vari protams mēģināt arī parastās jau gatavās brekšu barības (tik neaizraujies ar saldinātājiem), bet lai ar tām piesaistītu un noturētu brekšu baru būs nepieciešams biki ilgāks laiks.
12.marts 2009, 10:31 | links
 
Sveiki! Vai kāds zina ko varētu iebarot priekš brekšiem? Iebarot taisos vakarā bet ķert taisos nākamā rītā.Kas derētu ātrajā variantā ko iebarot?
12.marts 2009, 10:08 | links
 
Es biju un noķēru 1gb. 300 gr uz fīderi bija vējšun lietus es biju paņemis līdz arī fideri makšķerēju ar pludiņmakšķleri bezcope un fideris mani izglaba 2minušu laikā breksis.
25.septembris 2008, 11:50 | links
 
vini visu laiku paarsvaraa tuseejas pa bedreem!
24.septembris 2008, 20:44 | links
 
tur jau taa lieta kad nekaada bet tagad ir jaacopee bedrees tur vinja tagad tuseejas .
24.septembris 2008, 20:34 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager