Šamiem jau speciālas lopu šķirnes un speciāli barotas,tāpēc jau arī gardi un mīksti steiki...
6.novembris 2014, 18:19 | links
Ar to saldēšanu un zivīm jau tā ir. Bet par to cūciņu, gan, kad senāk braucu medībās, vecie mednieki teica, ka svaigi kauta lopiņa gaļai esot nedaudz jānostāvas vēsā vietā- dienu, divas, lai tā iegūtu labāku garšu!?
vitenahemots, 6.novembris 2014, 15:21
Varu piebilst, ka atkausēta zivs negaršo :)
6.novembris 2014, 13:14 |
Taa gan ir. Tie kuri nav eedushi tikko kautas cuucinjas cepeti, tie pat iisti nezin kaa galja garsho. :))
urmaas, 6.novembris 2014, 13:52
Varu piebilst, ka atkausēta zivs negaršo :)
6.novembris 2014, 13:14 |
Taa gan ir. Tie kuri nav eedushi tikko kautas cuucinjas cepeti, tie pat iisti nezin kaa galja garsho. :))
urmaas, 6.novembris 2014, 13:52
Ledusskapī kamerā plaukts izdomāja pārdalīties divās daļās.
Varbū kāds var ieteikt, kur varētu pa lēto izgatavot aizvietotāju?
Tā kā ledusskapis ir īrēta dzīvokļa sastāvdaļa, tad pašu krutāko rūdīto stiklu nemaz nevajag :)
martins_, 6.novembris 2014, 11:27
Ledusskapī kamerā plaukts izdomāja pārdalīties divās daļās.
Varbū kāds var ieteikt, kur varētu pa lēto izgatavot aizvietotāju?
Tā kā ledusskapis ir īrēta dzīvokļa sastāvdaļa, tad pašu krutāko rūdīto stiklu nemaz nevajag :)
martins_, 6.novembris 2014, 11:27