Kā mani augstās skolās mācīja,ar to gaļu ir tā.Zive protams labāka svaiga.Ja to sasaldē,tad obligāti celofānā lai nežūst un neuzsūc svešu smaku.Labāk saldēt vesalu,tad pie atkausēšanas mazāk iztek Jāatkausē ātri,vēlams aukstā ūdenī.
Siltasiņu lopiņi ar ir labi uzreiz pēc kaušanas,kamēr nav iestājies līķa stīvums.Pa krieviski to sauc-'parnoe mjaso'.Kad paliek stīvi,tad tie līķīši :) jānogatavina vēsumā opmēram 10 dienas,kamēr pienskābes ietekmē nesākas muskuļaudu noārdīšanās,tad tie paliek mīksti.
Labu apetīti! :)
Siltasiņu lopiņi ar ir labi uzreiz pēc kaušanas,kamēr nav iestājies līķa stīvums.Pa krieviski to sauc-'parnoe mjaso'.Kad paliek stīvi,tad tie līķīši :) jānogatavina vēsumā opmēram 10 dienas,kamēr pienskābes ietekmē nesākas muskuļaudu noārdīšanās,tad tie paliek mīksti.
Labu apetīti! :)
6.novembris 2014, 17:24 | links