Pēc cūku bērēm jau parasti allaž gaļu kādu dienu notur, bet nu tā tāpat uzskatāma par gana svaigu. Taču arī saldētavā turētai lauku cūciņai būs daudz labāka garša un smarža par "industriālo brīnumu", ko pārsvarā visi ēd.
Par zivi īsti nepiekritīšu, ka ir TIK traki. Pats tak esmu makšķernieks un gana esmu ēdis svaigu zivi un jau iepriekšminētā līdaka saldētā veidā negaršo nemaz ne tik slikti, vien galvenais ir nenoturēt pārāk ilgi - ar laiku saldētā produkcija zaudē krietnumu. Tāpat ir svarīgi turēt kādā maisiņā un neizkaltēt.
Labprāt jau ēstu tikai svaigu mantu, diemžēl neesmu spējis dzīvi tā sakārtot, ka copēt tieku 3x nedēļā un katru reizi pie tam noķeru vēlamo zivi vēlamā apjomā. Tā ka allažiņ piedomāju par zināmu rezervīti nebaltai dienai, bet nu jāskatās, lai neuzkrājas par daudz, jo, kā jau teicu, pastāvot tā manta labāka netop.
6.novembris 2014, 16:11 |
links