Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
šitā nav Latrex laiva? :D

Bebrs, 14.novembris 2014, 22:34

Laiva - nē, bet tas varonis gan ir no Latrex!... ;-)
15.novembris 2014, 16:13 | links
 
Drunk_Gnom,
saki, vai tas 'copes knifu seans' ir zem narkozes paredzēts vai kā?

14.novembris 2014, 17:24 | citēt | nosūdzēt | links


Toni> man domāt jāiet ar savu tad moš i leitāk sanāk:)
14.novembris 2014, 22:41 | links
 
šitā nav Latrex laiva? :D
14.novembris 2014, 22:34 | links
 
Drunk_Gnom,
saki, vai tas 'copes knifu seans' ir zem narkozes paredzēts vai kā?
14.novembris 2014, 17:24 | links
 
-Elementāri,tā pat kā slieku,-izlaid caur zobiem,un ja aizķerās tad ...:)
14.novembris 2014, 17:17 | links
 
Pasniedzu makšķernieka privatstundas.
- Makšķerēšanas pamati 10EUR/h
- Makšķerēšanas pamati ar priekšzinašanām 15EUR
- Copes knifu atklāšana 50EUR viens copes seans

+Dāvanā boilu izgatavošanas kurs profesionāļiem

drunk_gnome, 10.novembris 2014, 22:54

Tu par tādu cenu taisies mācīt ķert šitās zemmēra siļķītes?:)
14.novembris 2014, 17:16 | links
 
... ir kāds kurš zin, kā var dzīvu līdaku papu atšķirt no dzīvas līdakas mammas?
14.novembris 2014, 16:31 | links
 
Pasniedzu makšķernieka privatstundas.
- Makšķerēšanas pamati 10EUR/h
- Makšķerēšanas pamati ar priekšzinašanām 15EUR
- Copes knifu atklāšana 50EUR viens copes seans

+Dāvanā boilu izgatavošanas kurs profesionāļiem

drunk_gnome, 10.novembris 2014, 22:54

Gribētu paņemt kalmāru ķeršanas kursu - kur un kad var sarunāt?... ;-)
11.novembris 2014, 22:40 | links
 
Pasniedzu makšķernieka privatstundas.
- Makšķerēšanas pamati 10EUR/h
- Makšķerēšanas pamati ar priekšzinašanām 15EUR
- Copes knifu atklāšana 50EUR viens copes seans

+Dāvanā boilu izgatavošanas kurs profesionāļiem

drunk_gnome, 10.novembris 2014, 22:54

Uz jautājumiem - dziļdomīgs skatiens - par Brīvu!:)
11.novembris 2014, 20:22 | links
 
drunk_gnome
Es gribētu tās nodarbības ar priekšzināšanām.Cik jāņem līdz 0,5 vai 0,7?
11.novembris 2014, 20:03 | links
 
sveiks visiem.dzirdeeju ka varkaala kanaala cemmereetaai panemti pie riekstiem,,,un diezgan nopietni,,,beidzot!vai kaads ir lietas kursaa?paldies.
11.novembris 2014, 19:59 | links
 
Pasniedzu makšķernieka privatstundas.
- Makšķerēšanas pamati 10EUR/h
- Makšķerēšanas pamati ar priekšzinašanām 15EUR
- Copes knifu atklāšana 50EUR viens copes seans

+Dāvanā boilu izgatavošanas kurs profesionāļiem
10.novembris 2014, 22:54 | links
 
Fotomakšķerēšanā http://fotka.lv/all/mhBIolpRJE.html
10.novembris 2014, 16:48 | links
 
Varbūt kāds var man uz pm. atsūtīt ( antonsb ) tel.nr. vai padot viņam ziņu,lai izlasa pm.!
Jau iepriekš Paldies!
9.novembris 2014, 17:40 | links
 
un ko - spuriņas atsevišķi grauzdēt?

Domaataajs, 6.novembris 2014, 20:47

nezinu, man spuras negaršo. Vispār es jau par butēm vispār nejūsmoju, filējis un sadalījis akmensbutes, zeltsbutes, paltusus gan lielā daudzumā.

Sulla, 6.novembris 2014, 21:06


Nu jā, katram savs ;)
6.novembris 2014, 21:17 | links
 
un ko - spuriņas atsevišķi grauzdēt?

Domaataajs, 6.novembris 2014, 20:47


nezinu, man spuras negaršo. Vispār es jau par butēm vispār nejūsmoju, filējis un sadalījis akmensbutes, zeltsbutes, paltusus gan lielā daudzumā.
6.novembris 2014, 21:06 | links
 
nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)

Sulla, 6.novembris 2014, 20:40

nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)

Sulla, 6.novembris 2014, 20:40

un ko - spuriņas atsevišķi grauzdēt?
6.novembris 2014, 20:47 | links
 
nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)
6.novembris 2014, 20:40 | links
 
es pamēģināju, saliecās kā veca miza un nevarēja kārtīgi izcept, varbūt vajadzēja vāku uzlika, bet nebija.:)

Juurasbullis, 6.novembris 2014, 20:05


svaiga bute vērpjas, arī menca un vēdzele. pastāv dienu, tad vairs ne.
Gaļai ir janobriest, tas gan ir atkarīgs no receptēm, bet piemēram, desās man zināmi meistari teikuši, ka tikko kautu neliek. Bet izcepiet tikko kauta suķa gabaliņu pat bez īpašām garšvielām, nu tā ir štelle, kur iespējams, ka Rītiņš nobāl.
Bet tikko ķerta bute protams, ka cepta garšo labāk nekā dienu pastāvējusi un tad cepta.
Tas ir mans subjektīvais viedoklis.
6.novembris 2014, 20:30 | links
 
es pamēģināju, saliecās kā veca miza un nevarēja kārtīgi izcept, varbūt vajadzēja vāku uzlika, bet nebija.:)
6.novembris 2014, 20:05 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager