Brekši

Tajā "putrā" var būt 101 komponents, kā dzīvības eleksīrī :DDD ...Katram sava recepte - sākot ar medu un beidzot ar ķiploku un anīsu eļļām ,sieviešu smaržas arī redzi ka liek klāt ....
19.marts 2009, 16:17 | links
 
andza
Tu pats vāri putras?
19.marts 2009, 16:15 | links
 
Nevajag jau pirkt visu, kas veikalā ir, bet pieturēties pie pārbaudītām vērtībām. Un tam obligāti nav jābūt SENSAS, bet arī ekonomiskās klases barības strādā ļoti labi.
aakkis
Nu Tu gan salidzini pirkstu ar pi...pi! Protams, ka māju labumi pārtikā ir labāki par veikala, bet barības arī taisa no dabīgām vielām, nevis no smiltīm un akmeņoglēm. Un ja Tu to lauku maizīti sametīsi ūdenī, tad jau pēc pāris dienām tā būs saskābusi, jo tāda maize ūdenī nešķīst. Un cits copmanis, kas copēs Tev blakus ar pareizi sagatavotu veikalā pirktu barību noteikti noķers vairāk nekā Tu ar maizīti.
19.marts 2009, 16:14 | links
 
nu nezinu gan, laika zina neko daudz neprasa, lai izvaritu putru.. ar 1pacinu valdo putraimu var 3 brekshu vietas piebarot uz nedelu, ja ir ieprieksh barots! Ja nav ta gan ap vienu paku putraimu aiziet uz vienu brekshu vietu, bet jazin ari udenstilpnes zivju populacija, jo nejau tikai brekshu papi to putru rij..
19.marts 2009, 16:11 | links
 
He, he....laikam vienādi domājam ....
19.marts 2009, 16:04 | links
 
Ne jau viss , kas veikalā pārdodās darbojās .... ir pat bijis ka veikalā pirktā poļu manta zivis ir turējušas pa gabalu ilgu laiku, pie tam grūti pateikt kādas krāsvielas tai barībai pieliktas klāt , ka pat rokas nevar atmazgāt !
Tajā pašā brīdī ko pats sataisi zini ka dabīgs .... Vecie pieredzējošie copmaņi ne par ko nesamainīs savu putru pret veikala ! Svarīgi jau arī kā baro un kur baro, pats es arī tās putras vairs netaisu , bet tas vairāk slinkuma un laika pēc ...
19.marts 2009, 16:02 | links
 
Pareizi-kas labāks,mājas sviests,piens speķis..... vai veikala? Tā putras-pats vārīji,pašam ticība ka nāks zive.Veikala jau ar ķīmiju palīdzību pievilina.Ir jau putrinieki kas vāra un met bez saprašanas.Iebaro ar laukos ceptu rudzu maizi,tad varēsi salīdzināt ar veikala maisījumiem.
19.marts 2009, 16:00 | links
 
Katram sava taisniba...
19.marts 2009, 15:41 | links
 
andza
Es jau nerunāju par to, ka kaut kur zivju ir vairāk vai mazāk, bet gan par to, ka ar tām putrām čakarē potenciāli labas copes vietas. Un vēl vienu lietu es nesaprotu par putriniekiem - vai nav slinkums to visu vārīt un ņemties pa virtuvi? Beigu beigās parēķinot patērētos līdzekļus un putras izejvielām, gāzi (elektrību) un pats galvenais laiku, sanāk dārgāk, nekā nopirkt barību veikalā! To nu es nekad nesapratīšu - tērēt laiku putras vārīšanai, nevis makšķerēšanai!!!
19.marts 2009, 15:39 | links
 
GatiBB
ar putram ta pat vel var loti labi pievilinat zivis, nevajag tik parmerigi daudz putru gazt ieksha, lai ta saskabtu! un zivis ta pat vel ir daudz, kur diezgan liela populacija, tik japrot atrast pareiza udenstilpne :)
19.marts 2009, 15:03 | links
 
Vienkārši visvairāk kaitina tas, ka ar tām putrām sačakarē labas copes vietas. Un gāž tās putras āliņģos nejēgā un pēc tam paši brīnās, kur gan palikuši brekši un kāpēc neņem pat ķīši!!!
19.marts 2009, 15:01 | links
 
GatiBB,
Nu Tu pateici - kā kulaks uz ac, pilnīgi pareizi. Es šo variantu izmēģināju Engures ezerā, jauktā ar rīvmaizi un saulespuķēms izšķīst un zivs vieglāk barojas, vārītā tā arī neizjuka.
19.marts 2009, 11:43 | links
 
Un ja tie brekši nepienāk, tad šīs bumbiņas, kuras ir tik biezas kā mannā, neizšķīst un saskābst, un tad šī vieta ir sačakarēta. Cik ilgi, tauta, Jūs barosiet ar tām vārītajām putrām - nav vairs tik daudz zivju, lai tās visas tās klimpas apēstu. Tad jau labāk nopirkt veikalā kādu barību, pašķaidīt ar saulespuķu spraukumiem vai rīvmaizīti, kā atraktoru var likt ķiplokus, sīpolus, mārrutkus vai jebko citu, sajaukt ar ūdeni līdzīgā konsistencē kā vasarā, piejaukt vēk kādu bišku motili un iebarot nevis ar bumbām, bet ar barotavu. Tad uz grunts stāv nevis 4 bumbas, bet izveidojas barības laukums, kurā brekši var baroties. Pie tam, ja grunts vēl dūņaina, tad tās bumbas pazūd dūņās un tur saskābst, kas nu nekādi pozitīvi copi neietekmē! Tāpēc domājiet, ar ko barojiet - putru laiks ir pagājis, tāpat kā pagājis diskešu laiks datortehnikai!
19.marts 2009, 08:52 | links
 
Tie kuri grib lielu breksi noķerti varu ieteikti izvārīt prosu, tik biezu kā mnnā. bet vienu saujiņu nevārīt, to piejaukti pēc tam kad izvāritā pārējā. tad piejaukti to saujiņu un pus daiviņu ķiploka. atstāt uz 30min lai uzbriest. iebarot katru dienu pa 3-4 bumiņām. pēc trīs dienām būs jau smuki brekši:)

ceru ka noderēs kādām.
18.marts 2009, 20:44 | links
 
Par tīru motili gan nepiekritīšu - tīrs džokeris vēl vēl. No tīra motiļa breksis var pieēsties un arī barošana ar tīru motili ir diezgan dārgs prieks. Cita lieta ir barība, kurai piejaukts motilis - ticiet man, strādā daudz labāk par tīru motili. Neskaitāmas reizes pats esmu pārliecinājies - arī sacensībās!
18.marts 2009, 18:33 | links
 
Ja nav gatavas receptes,tad tikai eksperimenti!!!Pilnībā piekrītu Brekam. Gan jau panākumi neizpaliks:)
17.marts 2009, 18:50 | links
 
Galvenais noteikums ir breksi barot tur kur viņš ir nevis tur kur viņa nav. Reeptes ir daudz un dažādas. Vislabākais ir ziemā tīrs motilis vai vasarā paikai klāt motili vai kapātas sliekas. Vēl jau arī rīki ir pareizi jāsataisa.
17.marts 2009, 18:48 | links
 
Baidziet nīdēt, kā tādi pīksyiļi, nebaidieties eksperimentēt un meklējiet savas receptes, neviss lūdzaties lai iedod gatavu recepti! Podaiķe bednomu!
17.marts 2009, 17:43 | links
 
kas ta nu.....večiem āķis lūpā pēc "brīnumputras"!!!!!!!! :):):):)
17.marts 2009, 17:40 | links
 
zuja.
varbūt vari arī man pastastīt šo recepti.
Vetule var atsūtīt.
17.marts 2009, 17:25 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager