Brekši

Šogad pirmais kilogramnieks Gaujā...21.martā...Tik agri pirmo reizi,ņemot vērā,ka mūsu pusē Gauja nav tā labākā brekšu copes vieta...
22.marts 2009, 17:39 | links
 
Kāds ir keeris breksus Zebrus ezera, sodien biju aizbraucis pirmo reizi, nu taa, varetu teikt nekaaa, varbuut kaads zin kaa vinus atrak pievilinat, kuraa ezera galaa vairak ir ( vai varbuut pavidu, es sodien biju vidusdala) kadu mormisku labak izmantot???? varbuuut veel kko ieteikt ;)
20.marts 2009, 18:02 | links
 
Starp citu, par kaņepju sēklām runājot. Kādā proporcijā tās vajag lietot pret pamatbarību un vai var lietot veselas sēklas, pārstrādes produktu pēc eļļas izspiešanas, vai pašu eļļu?
20.marts 2009, 16:45 | links
 
Skaidrs ar jums viss. Es barību jaucu 1:1 ar zemi, tā kā tai zivij nav ko di...st - viņa pienāk uz smaržu nevis uz putras klimpu pieēsties!
20.marts 2009, 15:48 | links
 
Tāpēc lietoju kaņepju sēklas tas ir dabisks atvieglošanās līdzeklis.Kas iekšā tas ārā un zivis tik ātri nepieēdās.Citreiz velkot breksi ārā tas jau pa ceļam lidz sačokam visu iz..irš.
20.marts 2009, 12:25 | links
 
Vairāk brekšu copei pievērsos pagājušajā vasarā. Izmantoju veikalā pirktās piedevas ar marcipāna garšu + dobeles dzirnavnieka zivju papildbarība + spraukumi + melnzeme + kukuruza. Labākais rezults divi brekseni 1,5kg un 2,0kg. Uz āķa mēslu sliekas + baltie + kukurūza.
20.marts 2009, 11:37 | links
 
Vajadzētu vispār izlaist likumu ka stāvošā ūdenī nedrīgst bator ar putrām. Es pats keru pārsvarā plūstošā ūdenī. Bet ir gadijies aizbraukt uz ezeru kur vietējie ka traki baro ar putrām., tad nākās tīrīt jaunas copes vietas, kur kert. Jo putru vietās zivis nāk, bet retāk.
20.marts 2009, 11:28 | links
 
Cik pats esmu meeginaajis, protams pieturos pie veikala barības. bet peedējā laikaa to jaucu kopaa ar auzu pārslam. Kaa esmu novērojis veikala barība izvilktajām zivīm iz vēderā bet pie izvilkšanas nenāk ārā pa pa... Ilēnāk pārstrādājas) bet līdzko ir klāt auzu pārslas, tā tas notiek daudz ātrāk. Kā izvelc zivi, tā pa otru galu viss ārā.
20.marts 2009, 11:23 | links
 
Es esmu eksperimentējis un mēģinājis visādas barības,un visādus salikumus!Rezultāts!!!Aizbraucu ar čomu copēt,es ar speceni-šis ar parastiem šķeltiem zirņiem(PROTAMS PUTRA),viņš velk es nē.Un tā ne vienu reizi vien.Protams pārbarot nedrīkst un arī nevajag.Kādreiz vāriju uz nakti 4kg,tagad tikai 1-1,5kg.Starpības nekādas tikai kad sagrūž 4kg un tā katru otro nakti,tad pēc nedēļas tur vairs nav ko darīt!
20.marts 2009, 09:53 | links
 
Krastā
20.marts 2009, 08:43 | links
 
Paldies, tika nopirkti karposhanas pludi(markjeri) un sagatavota atseviskja makskjere, dziljuma meeriishanai, Kungi ir viens svariigs jautaajums, kursh neljauj man aizmigt, kur Breksi iebarot: bdree, izejot no bedres saanaa, galos , vai paceekuma saakumaa, vai paseeluma viduu?
19.marts 2009, 22:47 | links
 
visu penteri neizlasīji-tad izlasi.
19.marts 2009, 22:39 | links
 
Bvakar kungi,sveetdien jaakjer brekseens, ko labaakie copmanji man ieteiktu pevienot pamat bariibai, kjerot brekshus no krasta ar fideri un grunteni, kaadu piedevu? Vasaraa kjert man ir skaidrs, varat apskatiit profilaa, bet ko tagat, kjiploks der?
19.marts 2009, 22:31 | links
 
iemesto grunteni pāris reižu paraujot,massa izbirst.ja vēlos lai massa barotavā turētos ilgāk-vairāk apviļāju.tā var regulēt iebarojamās massas daudzumu coppes placī.lieki teikt,ka no sākuma iztaustu grunti,lai atrastu vēlamo dziļumu un attālumu no krasta,lai nevajadzētu nodarboties ar kastinga treniņiem.
19.marts 2009, 22:30 | links
 
recepte,prastā-auzu pārslas+kukurūzas putraimi+kaņepju spraukumi+melnzemi.masai paredzēto auzu pārslu daudzumu izmērcē ūdenī un nospiež.klāt pievieno pārējo,daļu atstājot sausā veidā,lai varētu regulēt masas liptspēju vai irdenumu.
iegūtajai massai jāturas knapi kopā.

lai iemetiena brīdī massa neizjuktu barotavu iemērc ūdenī un apviļā.
19.marts 2009, 22:22 | links
 
ar gruntenēm un pludiņmakšķerēm sen vairs neaizraujos,bet ar čomiem starplaikā no ledus līdz spiningošanas sezonas sākumam ar gruntenēm vēl pasēžam.no protams vēl ir 8-ņu gadu tradīcija grunteņot 24.jūnijā no pēcpusdienas līdz nākamās dienas pusdienlaikam.ar gatavajām paikām neesmu sevišķi aizrāvies,jo brīžiem radās pārliecība,ka tās ir aizbaidījušas zivis.godīgi sakot sensas un traper neesmu lietojis.
19.marts 2009, 21:36 | links
 
Es te pagājušo vasar ievārīju labu katliņu putraimu, no rīta. Uzvārījās, sabrieda. Pieliku garšvielas, eļļiņu, visu, kā nākas... Ieliku plastmasas 12l spainī, un uzliku vāku. Aizbraucu līdz ezeram, noņemu vāku, aizdomīgs smačuks... Bitīt - matos! Izbaroju namamātes vistām, un joka pēc pāris saujas ūdenī pie laipas iemetu...

Labi, ka līdzi paņēmu arī veikala barību, spraukumus, raušus... Sajaucu ar smiltīm, vakarā iebaroju... No rīta tāda cope, veči, kā bērnībā. Rudulīšus vilku kamēr brokastīs sauca.
Starp citu, arī, pie laipas iemestos, putraimus kaut kas noēda, bet ierasto zivju bariņu es tur tā arī ne reizi neieraudzīju.
19.marts 2009, 21:00 | links
 
andza
Bija man pēc vienas copes barība palikusi spainī. Pāc kādas nedēļas tikai apskatījos. Zini, paostīt gan nepaostīju, bet pelējums gan bija. Par auksto ūdeni Tev taisnība, tur visi procesi notiek lēnāk, bet vasarā barot ar putru ir noziegums, it īpaši, ja tā putra ie klīstera paskatā!!!
19.marts 2009, 20:31 | links
 
GatiBB
Es ari esmu loti daudz dzirdejis par sabojatam brekshu vietam tieshi putras del. Var gaditis noshaut greizi un parbarot, bet auksta udeni ta putra skabst stipri lenak, ka vasara, vasara pus diena un putra jau ir saskabusi, tieshi tadel vasara es to neizmantoju. Putraimi ir ari ta bariba no kuras gruti uztaisit klisteri, jo vini ir irdeni un samera rupjaka, ka mana. Skabst veikalu bariba, paturi majas vienu bumbu kadu nedelu un redzesi, ka saskabs! +udeni vis tas proces noris atrak! Pec manam domam, ja to baribu neaped, tad kadu 5dienu laika ta ir saskabusi un atbaida zivis. Es galvenokart ar putram baroju tadel, ka tas ir samera lets variants. Bet veikala baribu tomer uzkatu par labaku.
19.marts 2009, 20:26 | links
 
Pareizi mariz, tieši šo vārdu es nevarēju atcerēties - rūgšana. Putras rūgst, bet barības ne!
19.marts 2009, 20:00 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager