Pateicoties atsaucīga copmaņa labajai sirdij un ieteikumam, vakar pabiju uz ledus, kurš gan nebija nekāds superbiezais (no ~ 5 cm uz augšu), bet, ja nelēkāja, tad tā prātīgi pārvietoties bija iespējams;))
Drusku vairāk kā 4 stundās uz bļitku, cītīgi apstrādājot vienu pleķīti, salasīju kādu duci asaru pannai, lielākie varēja būt uz ~ 120 g. Cope diez kāda labā nebija, vīri, kas bija copējuši arī sestdienā, teica, ka tad ņēmiens bijis labāks, bet, pacietīgi un metodiski darbojoties, ik pa brīdim kādu gastronomiskiem nolūkiem lietojamu zivtiņu uz ledus dabūt varēja. Apmēram to procesu varētu raksturot tā - vidēji no 3 caurumiem kādi 4-5 strīpaiņi, no izvilktajiem katrs ceturtais liekams uz pannas, nu kaut kā tā. Vakara copi negaidīju, ap pustrijiem metu mieru, man šai reizei pietika.
26.janvāris 2015, 10:19 |
links