sulla -tak nopērc to lasi veikalā, ja tik ļoti gribās to zivi noēsties.vaitad lielāku prieku nesagādā noķerto lasi atlaist?it īpaši ja zinam ka ar tiem lašiem švakāk paliek.ķeram un laižam vaļā bez LM,ēšanai pērkam veikalā.tā mēs daudz vairāk dosim lašu resursu saudzēšanai
cojs, 16.februāris 2015, 21:52
Nu vecīt,nesalīdzini-es ar kaut kad tā domāju,līdz pievērsu uzmanību garšai. Nu negaršo ne pēc kā tas norvēģu lasis. Mūsējam kā dabīgai mantai ir daudz labāka garša.Protams,ja tā ir svaigā zivs. Kaut gan reizēm gadās labi atkopušies vecie ar ļoti pat rozīgu gaļu-tad kā mazsālīts arī ļoti pat ok. Neesmu nekāds dižais zivju ēdājs(vienu reizi paēdu ar kaifu,ja jāēd otru dienu-tad ar gariem zobiem),bet smādēt mūsu zivi jau toč nevajag! Ja vēl ņem vērā,ka tas "norvēģis" ir viss piepičkāts ar antibiotikām un barots ar hvz ko,tad jau nu vispār ko salīdzināt!
16.februāris 2015, 22:00 | links