Ir moderni audzēta produkcija, un produkcija kas iegūta dabīgā vidē, vai pietuvinātai dabīgai videi. Ne viena, ne otra nav rādītājs produkta ekoloģiskajai kvalitātei :)
Saku kā agronoms;)
Saku kā agronoms;)
21.februāris 2015, 15:15 | links
Hei,vīri! .. Vai tiešām tā zivs ir garšīgāka par to brīvības garšu,kura baudāma to atlaižot ??
Bleiers, 21.februāris 2015, 11:34
Diezgan cienot Guntaru Netenbergu, vēlos piebilst. Šveiku laikam jau lasījuši daudzi, dzirdējuši vēl vairāk. Ir tāda maza grāmatiņa (sen sen izdota), tipa šveiks par otro pasaules karu ("Mans ģenerālis"). Plāns tas būhens, bet aforismi skaistāki par pumpainiem pavasariem.
Piemēram: (tas par garšu) Gaumes lieta, teica suns, laizīdams kaķim pakaļu. :D
andreiko, 20.februāris 2015, 23:12
audzētavu lasis ir jāpērk citā laikā , nevis akcijas pēdējā dienā, par zemāko cenu, maximā pat ar daļēji izgrieztām žaunām:)
skotu lasis parasti būs garšīgāks, tam it kā nedodot dopingu.
usis, 20.februāris 2015, 20:50
A vot te Tev nav taisnība, akcijas laši kā reizi ir paši labākie, jo dēļ popularitātes fiksi nomainās un neuzspēj atsaldētā veidā iesmakt. A saldēta zivs ir saldēta zivs, ja pareizi (ātri) sasaldēta, tad nav ne vainas. Loģiski, ka paša ķerta, varbūt garšo labāk, bet nu man točņo ar karotīnu un hormoniem piedzītais norvēģis no kulinārā viedokļa patīk labāk, nekā pēcnārsta novādzinātias "lohs" un ja godīgi, arī svaigai "bālais", bet nu tas gaumes lieta... Par kavalitāti utt. nerunāju, tas vispār ir smieklīgs temats - "eko" - mūsdienu apstākļos, runāju kā garšo man personīgi...
JIG.LV, 20.februāris 2015, 21:49
audzētavu lasis ir jāpērk citā laikā , nevis akcijas pēdējā dienā, par zemāko cenu, maximā pat ar daļēji izgrieztām žaunām:)
skotu lasis parasti būs garšīgāks, tam it kā nedodot dopingu.
usis, 20.februāris 2015, 20:50