Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Daudzās lašu un taimiņu apdzīvotās latvijas upes....
Hei,vīri! .. Vai tiešām tā zivs ir garšīgāka par to brīvības garšu,kura baudāma to atlaižot ??

Bleiers, 21.februāris 2015, 11:34


Jā.
23.februāris 2015, 09:42 | links
 
Neisaku no audzētavām foreli ņemt noķērām domājām ar šņab uz maizītes ar pipariņiem bet miltaina taka no kombekorma... pat izfilēt nevarēja... sory sviests ...labāk palīdziet ar motor izvēli pagaidām esmu apstājies pie merkury 3,,5hp
22.februāris 2015, 01:55 | links
 
Ārprāc, kas šeit darās, kā mežā sauc tā atsaucās :)
Nekas izies ledus laidīsim vimbāas :)

opusums, 22.februāris 2015, 00:17

Vimbas jau nāk
22.februāris 2015, 01:49 | links
 
Nu runājot par gastronomiskajām vērtībām viss šeit tākā būtu skaidrs .. garšīgāks ir tas,kam piejaukts nātrija glutamāts (E 621)-bez variantiem !

Eko? Melnais stārķis arī pārtiek no eko,bet atliek tikai brīnīties,kā šamais vēl kāto ar tādu dzīvsudraba koncentrāciju organismā.Ko saknābājis eko vidē..vardītes,zivtiņas utt.

Runājot par lasi,kurš nāk uz nārstu un badojās.. šajā laikā esot īpaši (NOPs-Noturīgs organisma piesārņojums) uzņēmīgs. Proti arī sēnes uc augi ceļmalās aug labāk nekā mežā,taču ne par tos šis stāsts.

Lai nu tas paliek katra paša ziņā,kas garšiīgāks un kur labāk iegūstams.Pats arī neesmu nekāds svētais un gadās kādu nomušīt pa retam,taču to nevar salīdzināt ar to baudu,kura nāk zivi atlaižot.Es runāju par pārtiku smadzenēm..

Bleiers, 21.februāris 2015, 15:58
22.februāris 2015, 01:47 | links
 
Nopirku māju pie meža tur upīte,pareizāk sakot grāvis pamētājām ar draugu viena pieteicās, bet pie krasta izdomāja tālāk peldēt... tā laikam bija mana pirmā forele dzīvē izņemot vienu reizi kad biju audzētavā
22.februāris 2015, 01:46 | links
 
Ārprāc, kas šeit darās, kā mežā sauc tā atsaucās :)
Nekas izies ledus laidīsim vimbāas :)
22.februāris 2015, 00:17 | links
 
Nu bāc! Vienas galējības.. Rodas iespaids,ka dažiem prātiņā tikai izkāšana un citu nolikšana.Principā jau laikam var rēķināties,ka tādi mežoņi var arī upmalā paprasīt piemērīt hidrotērpu un aizņemties mob.tālruni.. iespējams gūs dubultu baudu no pasākuma .. būtu interesanti kādu brašuli satikt upmalā..
21.februāris 2015, 22:35 | links
 
nu viņam vairaak foreliites patiik copeet, .....:)
21.februāris 2015, 21:42 | links
 
Man viens viirs pie Gaujas upes teica, ka, ja viņš atlaiž zivi brīvībā, viņam notiek orgasms, ka pat sievu nevajag, bet smadzenes aizmirst vispār par pārtiku :)

opusums, 21.februāris 2015, 20:30

brivas dabas drochitajs.ta vinjam vaidzeja kadu brekseni aprecet.
21.februāris 2015, 21:34 | links
 
Man viens viirs pie Gaujas upes teica, ka, ja viņš atlaiž zivi brīvībā, viņam notiek orgasms, ka pat sievu nevajag, bet smadzenes aizmirst vispār par pārtiku :)
21.februāris 2015, 20:30 | links
 
Nu runājot par gastronomiskajām vērtībām viss šeit tākā būtu skaidrs .. garšīgāks ir tas,kam piejaukts nātrija glutamāts (E 621)-bez variantiem !

Eko? Melnais stārķis arī pārtiek no eko,bet atliek tikai brīnīties,kā šamais vēl kāto ar tādu dzīvsudraba koncentrāciju organismā.Ko saknābājis eko vidē..vardītes,zivtiņas utt.

Runājot par lasi,kurš nāk uz nārstu un badojās.. šajā laikā esot īpaši (NOPs-Noturīgs organisma piesārņojums) uzņēmīgs. Proti arī sēnes uc augi ceļmalās aug labāk nekā mežā,taču ne par tos šis stāsts.

Lai nu tas paliek katra paša ziņā,kas garšiīgāks un kur labāk iegūstams.Pats arī neesmu nekāds svētais un gadās kādu nomušīt pa retam,taču to nevar salīdzināt ar to baudu,kura nāk zivi atlaižot.Es runāju par pārtiku smadzenēm..
21.februāris 2015, 15:58 | links
 
Ir moderni audzēta produkcija, un produkcija kas iegūta dabīgā vidē, vai pietuvinātai dabīgai videi. Ne viena, ne otra nav rādītājs produkta ekoloģiskajai kvalitātei :)
Saku kā agronoms;)
21.februāris 2015, 15:15 | links
 
vislabaakaa briiviibas garša ir noķert lasi un nepalaist viņu vaļaa, bet gimenei labas vakariņas no viņa pagatavot.
Naakošās paaudzes, lai arii pašas domā, kur dabuut briivos lašus, viss ir tikai lozungi- ko atstaasim naakamajaam paaudzeem.
Ne asakas uz gruntenes garneli un uz Gauju.
21.februāris 2015, 14:54 | links
 
pauls:

Precizeesim - stikla desa :D:D:D
21.februāris 2015, 14:09 | links
 
Hei,vīri! .. Vai tiešām tā zivs ir garšīgāka par to brīvības garšu,kura baudāma to atlaižot ??

Bleiers, 21.februāris 2015, 11:34


Te diskusija bija biki pavērsusies uz kulinārām atšķiribām starp audzētavu un "dabīgo" zivi, C&R labums vai sliktums ir cita tēma. Tu taču nepiedāvā iegūt "brīvības garšu" spridzinot audzētavu dambjus, vai demonstartīvi mest saldētus lašus Daugavā :)
21.februāris 2015, 12:01 | links
 
...it sevišķi, ja to brīvības garšu papildina ar veikalā pirktām šprotēm!
21.februāris 2015, 11:49 | links
 
Hei,vīri! .. Vai tiešām tā zivs ir garšīgāka par to brīvības garšu,kura baudāma to atlaižot ??
21.februāris 2015, 11:34 | links
 
Garšīgākā zivs ir desa!
21.februāris 2015, 10:16 | links
 
Un frazeoloģismi ir vismaz tikpat jauki kā anekdote. Pamēģiniet iztulkot kādu no svešas mēles! Lai jums dzīve sit ar atslēgu! :D:D:D
21.februāris 2015, 00:18 | links
 
Un tieši tāpēc - gaumes lieta, teica suns, laizīdams kaķim pakaļu.
:D:D:D
21.februāris 2015, 00:13 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager