Kūpinātavas

Jurčik, uz malkas visos katos var nokūpināt, man arī tās neinteresē, tamdēļ caur skaidu un strāvu -ātri, ērti un ar garantiju!!! Kūpināšanas izmaksas 40 eurocenti-toks +skaida. Za ribalku!!!
P.S. Bilde, darbībā!
5.aprīlis 2015, 13:30 | links
 
Seedoo! Benzopirēna līmeni ar studijā! :)

Abas (tās kas uz malku) vairs nav modē? Tobiš jamās nav tas labākais risinājums? Sākuninteresēties par 100l versiju - padalieties ar fīdbeku!
5.aprīlis 2015, 07:49 | links
 
Raihs- sūtīju caur EE kantori, sanāca lētāk ar visu piegādi nekā pirkt uz vietas Somos. Uz PM vēlāk nometīšu adresi. Priecīgus visiem svētkus.
5.aprīlis 2015, 07:43 | links
 
seedoo
Nu un kā to krematoriju pasūtīt? Īpaši dziļi neiedziļinājos,bet kaut kā tajā webā nemanīju pogu "PIRKT"
5.aprīlis 2015, 00:46 | links
 
350
4.aprīlis 2015, 10:05 | links
 
http://www.narvi.fi/upload/asennusjakayttoohjeet/tulisijat/electric-smoker.pdf
Aizvakar beidzot saņēmu paciņu. Notestējām , nekā labāka nav redzēts. Čakars 0. IESAKU!

seedoo, 3.aprīlis 2015, 12:30


Var cenu studijā, ja nav noslēpums (iekļaujot sūtīšanu)?
3.aprīlis 2015, 19:51 | links
 
Ar speķi ir tā, ka piemēram desas kūpinot temperatūru jātur 70-75 grādi jo pāri 80 grādiem speķis no desām kūst arā un sanāk ceptas desas. A par stori - vienreiz kūpināju, negaršoja kā zivs.
3.aprīlis 2015, 17:36 | links
 
Bebrs
Aizvakar izmēģinājām jauno kūpinātavu, žāvējām speķi. Mucā iekšā virs trubas slīpi iemontējām skārda gabalu ar izliekumu, lai tauki smuki notecētu. Var teikt, viss izdevās diezgan labi. Kurtuvi paplašinājām augstumā. Vākam arī bērza dēļus uzlikām. Malkā likām sausu alksni ar zaļu alksni, pusi uz pusi un pa 2-3 pagalēm. Kūpiņa procesā tauki smuki pilēja ārpusē ieliktā bundžā. Nu koroče, nogriezām uguni drusku, pārāk jau pilēja :) Pēc 2 stundām bij gatafs. Bij drusku bailes, ka tie tauki uz tā skārda uzreiz svils un dūmos, bet nekā, normāli. Liekot iekšā gabalus, īsti nezinājām, kurā pusē būs lielāks karstums, izrādās daudz maz vienāds. Vienīgais secinājums, malku jāliek vēl mazāk, jo plānakajam speķītim āda bij cieta, tjipa izcepusies :), bet pēc garšas dikti lobs.
Uz Edgariem saldētavā store ap 1,7kg gaida savu kārtu, mēģināšu lēnām, varbūt ir kāds ieteikums?
3.aprīlis 2015, 17:10 | links
 
http://www.narvi.fi/upload/asennusjakayttoohjeet/tulisijat/electric-smoker.pdf
Aizvakar beidzot saņēmu paciņu. Notestējām , nekā labāka nav redzēts. Čakars 0. IESAKU!
3.aprīlis 2015, 12:30 | links
 
Paldies Bums!
3.aprīlis 2015, 09:46 | links
 
No prsonīgas pieredzes varu teikt ,ka ar dūmu ģenerātoru sanāk aukstā kūpināšana Karsto ar kuriņu kuram ir ieris
3.aprīlis 2015, 09:19 | links
 
Sveiciens visiem svētkos..:)

Vai kāds var padalīties ar reālo pieredzi ar to kūpināšanu ar dūmģeneratoru uzparikti kā Bums kaut kad par to bija ielicis info?

mani reāli interesē + - ja salīdzina ar "parasto" karsto kūpinātavu, ieskaitot garšas starpības.
3.aprīlis 2015, 07:26 | links
 
Pašlaik cepju no jauna savu kūpinātavu vecās vietā. 1 trubas vietā biju ieracis 4, diam. ap 7-8cm katra, bet pagājšgad pazuda karstums, vilkme un estētiskais izskats kūpiņam. Tagad pārtaisu no jauna. Rixtīga dzelzs truba ap 25cm diam., precīzāk kvadrātaina 5mm biezumā, ap 2m garumā, muca 200L paliks tā pati, kurtuve būs plašāka, lai šašliku var uzlikt uz oglēm un vēl piekombinēšu mucā tauku notecēšanas trubu. Visu mūrēju no ugunsdrošiem kurtuvē un sarkanajiem ķieģeļiem zem mucas. Tad jau redzēs kā būs.........

orbit, 19.marts 2015, 23:07

Uz tādas trubas diametru un garumu Tev raus dzīvu uguni iekšā, ja tā atstāsi tad jādomā mucā iekšā par liesmu slāpētāju. Savādāk būs ceptas, ne kūpinātas zivis
19.marts 2015, 23:11 | links
 
Pašlaik cepju no jauna savu kūpinātavu vecās vietā. 1 trubas vietā biju ieracis 4, diam. ap 7-8cm katra, bet pagājšgad pazuda karstums, vilkme un estētiskais izskats kūpiņam. Tagad pārtaisu no jauna. Rixtīga dzelzs truba ap 25cm diam., precīzāk kvadrātaina 5mm biezumā, ap 2m garumā, muca 200L paliks tā pati, kurtuve būs plašāka, lai šašliku var uzlikt uz oglēm un vēl piekombinēšu mucā tauku notecēšanas trubu. Visu mūrēju no ugunsdrošiem kurtuvē un sarkanajiem ķieģeļiem zem mucas. Tad jau redzēs kā būs.........
19.marts 2015, 23:07 | links
 
Tas gan. Bet varbūt no ķieģeļiem labāk sakraut kūpinātavu. Nu labi, kas pie rokas tas labs, nestrīdos.
19.marts 2015, 22:38 | links
 
Gribu uztaisīt kūpinatavu no 200l mucas,bet viņā kādreiz bija motoreļļa,kā lai viņu dabon tīru lai viņa man derētu?

EDIS77, 17.marts 2015, 16:39



Ja negribi uzlidot gaisā, tad pirms vāka daļas nogiežšanas, labāk, iepriekš to pielej ar ūdeni!
Pat nelieli eļļas tvaiki mucā ļoti labi var eksplodēt no mazākās flekša dzirksteles...!
19.marts 2015, 22:08 | links
 
Davidson ! Ja pareizi sapratu,kad izdosies zivju un cūku kūpināšana,tad nākamie būs suņi un kaķi ???

Arvids8, 19.marts 2015, 21:41

bizness jau kkā jāattīsta:) belašam vajadzīga evolūcija:)
19.marts 2015, 21:46 | links
 
Davidson ! Ja pareizi sapratu,kad izdosies zivju un cūku kūpināšana,tad nākamie būs suņi un kaķi ???
19.marts 2015, 21:41 | links
 
labvakar kūpināšanas spečukiem! Mans jautājums būs par temperatūras rādītāju kūpinātavām-vai kūpinot var paļauties uz (čuju,ņuhu,un poņu)vai labāk,ka tāds agregāts tomēr ir,un ja tomēr baigi vajadzīgais tad kur un kādu labāk būtu iegādāt? Jā,varbūt kāds varētu pastāstīt par temperatūras režīmiem kūpināšanas procesā kūpinot dažādus gaļus :) tip fish,chiken un ruk,ruk moš ja aiziet bizness tad arī vau,vau un ņauuu...:) Jau iepriekš paldies par izsmeļošajām un(arī kā jau Latviešiem pienākas)izsmejošajām atbildēm!!!

davidsonsd, 19.marts 2015, 21:09

sākumā velti stundas 2-3 kaut vai krievu lapām, tur nedēļām var lasīt, tās vispārīgās 2 teikumu atbildes šeit neko nedos , bet pa lielam pirmās divas cūkas kūpinot jāsabojā , jo kūpināšana ir visa procesa tikai viena daļa.
19.marts 2015, 21:32 | links
 
labvakar kūpināšanas spečukiem! Mans jautājums būs par temperatūras rādītāju kūpinātavām-vai kūpinot var paļauties uz (čuju,ņuhu,un poņu)vai labāk,ka tāds agregāts tomēr ir,un ja tomēr baigi vajadzīgais tad kur un kādu labāk būtu iegādāt? Jā,varbūt kāds varētu pastāstīt par temperatūras režīmiem kūpināšanas procesā kūpinot dažādus gaļus :) tip fish,chiken un ruk,ruk moš ja aiziet bizness tad arī vau,vau un ņauuu...:) Jau iepriekš paldies par izsmeļošajām un(arī kā jau Latviešiem pienākas)izsmejošajām atbildēm!!!

davidsonsd, 19.marts 2015, 21:09




Es tikai un vienīgi,paļaujos uz čuju,ņuhu un poņu,neizmantoju nekādus temperatūras rādītājus.
19.marts 2015, 21:12 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager