tā ir laba, sena un klasiska marinādes recepte, ja vajag ātrāk labāk sašpricēt neka vistas turēt istabas temperatūrā, sevišķi vasarā:)
19.aprīlis 2015, 15:44 | links
Ui joptvai vai nu alus par daudz vai nu gļuks kautkads :D katrā ziņā baigais sorry.
ksrocker, 18.aprīlis 2015, 21:02
Nupat dabūju seedoo ieteikto kūpinātavu ar elektropiešprici. Jautājums tāds-tā kā zivju man nava,tad mēģināšu marinētu vistu svilināt uz tā elektriskā krēsla. Cik tad ilgi vista parasti kūpinās,salīdzinot ar zivi? Aptuveni 2x ilgāk ?
raihs, 18.aprīlis 2015, 19:16
Nezinu kā uz tāda verķa,bet man mucā zivij 30-40min,vista 2,5-3 stundas,lai tādas zeltaini brūnas un tad klāt 3-4 litri zeltaini putojoša šķidruma un vakars var sākties. :)
ksrocker, 18.aprīlis 2015, 20:44
Nupat dabūju seedoo ieteikto kūpinātavu ar elektropiešprici. Jautājums tāds-tā kā zivju man nava,tad mēģināšu marinētu vistu svilināt uz tā elektriskā krēsla. Cik tad ilgi vista parasti kūpinās,salīdzinot ar zivi? Aptuveni 2x ilgāk ?
raihs, 18.aprīlis 2015, 19:16
Nupat dabūju seedoo ieteikto kūpinātavu ar elektropiešprici. Jautājums tāds-tā kā zivju man nava,tad mēģināšu marinētu vistu svilināt uz tā elektriskā krēsla. Cik tad ilgi vista parasti kūpinās,salīdzinot ar zivi? Aptuveni 2x ilgāk ?
raihs, 18.aprīlis 2015, 19:16
Nupat dabūju seedoo ieteikto kūpinātavu ar elektropiešprici. Jautājums tāds-tā kā zivju man nava,tad mēģināšu marinētu vistu svilināt uz tā elektriskā krēsla. Cik tad ilgi vista parasti kūpinās,salīdzinot ar zivi? Aptuveni 2x ilgāk ?
raihs, 18.aprīlis 2015, 19:16
Paldies.. A kādā veikalā vinju varētu iegādāties?
..varbūt varat ieteikt kādus labu temometru, jo man kautkaa vinji netur?
ainars.dz, 10.aprīlis 2015, 21:59
Man stāv no apkures katla tikai uz ziemu jāņem ārā iet jau vairākus gdus maksāja kaut kādus 4 ls
Lauritio, 10.aprīlis 2015, 22:29
ainars.dz, 11.aprīlis 2015, 16:01
Jebkurā santehnikas veikalā kā arī buvmatriālu veikalos pie santehnikas precēm jābūt
Lauritio, 11.aprīlis 2015, 17:01
Paldies.. A kādā veikalā vinju varētu iegādāties?
..varbūt varat ieteikt kādus labu temometru, jo man kautkaa vinji netur?
ainars.dz, 10.aprīlis 2015, 21:59
Man stāv no apkures katla tikai uz ziemu jāņem ārā iet jau vairākus gdus maksāja kaut kādus 4 ls
Lauritio, 10.aprīlis 2015, 22:29
ainars.dz, 11.aprīlis 2015, 16:01
Ainar,200-ce truba būs par knapu,tad tā jāsaīsina.Paies laiks kamēr piešausies.Man ir divas kūpinātavas:būda un bedre.Būdai šlepe ir,kā jau te pieminēja,apakša un sāni no ķieģeļim,virsū metāla plāksne.Būdai virsa ir uz eņģēm,lai vēdinātu.Šlepes garums ir 1,2m.Tā saucamā pepiņbedre ir izmūrēta no ķieģeļiem,apakšā ,lai smilts netraucē ir ņerža plāksne.Virsū ir iemūrēta metāla kaste bez dibena,ar vāku uz eņģēm.Lietoju tikai alksni.Sausu,cenšos sataupīt,jo zaļš der piešpricei.Esmu mēģinājis fočēt,bet abi kuriņi no iekšas nokvēpuši melni,grūti saprast.Ja gadās atbraukt līdz KOLKAI,sameklējiet mani,parādīšu praksē,kā tas viss darbojas.Kūpinu jau gadus 40,minimāla pieredze ir iekrājusies.Aplauzienu ir bijis pietiekami daudz.
leonids, 11.aprīlis 2015, 15:51
varbūt varat ieteikt kādus labu temometru, jo man kautkaa vinji netur?
ainars.dz, 10.aprīlis 2015, 21:59
Man stāv no apkures katla tikai uz ziemu jāņem ārā iet jau vairākus gdus maksāja kaut kādus 4 ls
Lauritio, 10.aprīlis 2015, 22:29
varbūt varat ieteikt kādus labu temometru, jo man kautkaa vinji netur?
ainars.dz, 10.aprīlis 2015, 21:59