Līņi un to cope

ļoit interesanti. tā kā līnis ir viena no mīļākajām zivīm būs arī kādreiz jāpamēģina/jāpaeksperimentē )
6.maijs 2015, 17:27 | links
 
Negribēju neko reklamēt,ja izdomajat pameģinat, tad dariet kur to vēlaties, es tikai pēc pieredzes, ka Rimi/Maxima u.t.t tām klāt kkāda ķīmija nedaudz,redz jau ūdeni. Viņas bildē izskatās lielas varbūt, dzīvē ir ļoti mazas,tapēc teicu kaltētas,viņās vel tā pašķīst udeni. Grūti aprakstīt, nakamo reizi uztaisīšu vairāk foto,ka tas izskatās. Esmu gatavs uzņemteis atbildibu,ja kadam nestrada :) :) Ok,tagad Go,Go Latvia
6.maijs 2015, 17:13 | links
 
Tikai cena ir baigi kkur lielā,, Es gemoss.lv Sveramās 500g pērku par 7eur ar atlaižu karti, Tas ir uz 5 Kārtīgām copēm, vai arī 10 rita/vakara copēm.

Marlboro, 6.maijs 2015, 16:54


Kāda godži ogām konsistence? Blenderēt tās nevar? Manuprāt, nepareizi ir iebarojamā likt tādus lielus gabalus.
6.maijs 2015, 17:10 | links
 
Baidos, ka Gemosā godži rīt jau būs izķertas:)
6.maijs 2015, 17:07 | links
 
Tikai cena ir baigi kkur lielā,, Es gemoss.lv Sveramās 500g pērku par 7eur ar atlaižu karti, Tas ir uz 5 Kārtīgām copēm, vai arī 10 rita/vakara copēm.
6.maijs 2015, 16:54 | links
 
Kas ir godži ogas?
Godži ogas 280/50 500g
€ 18.50
Līņi jau nav muļķi!,...tie arī grib notievēt. www.maminuklubs.lv/.../tievejot-bez-piepules-213421
6.maijs 2015, 16:36 | links
 
Es tikai un vienīgi MĒSLA slieku ar to dzelteno smirdigo sullu, neko citu jau divus gadus neizmantoju. Bet nu iespējams tas tikai galvā un parastā slieka būtu tāda pati. Es arī agrāk pavasrī skatijos uz to visu nu taa.. Bet tagad esmu 100% parliecināts,ka arī pavasarī rulle perfekti

Marlboro, 6.maijs 2015, 15:47

Sūdu slieciņas, jau dikti labas, bet ruduļi manā vietā pa 10 min noklapē nost.
Starp citu vakar uzliku uz vienas makšķers fļuriku 0,18 mm - copes 4:1 par sliktu 0,22mm monofilam. Mošk sakritība. Blakām opapam uz 0,35 mm nevienas copes.
6.maijs 2015, 15:51 | links
 
Es tikai un vienīgi MĒSLA slieku ar to dzelteno smirdigo sullu, neko citu jau divus gadus neizmantoju. Bet nu iespējams tas tikai galvā un parastā slieka būtu tāda pati. Es arī agrāk pavasrī skatijos uz to visu nu taa.. Bet tagad esmu 100% parliecināts,ka arī pavasarī rulle perfekti
6.maijs 2015, 15:47 | links
 
Šovakar 4 līņi - 1,2 kg, 1,2 kg, 1,8 kg, 2,00 kg + breksis ap kilo. Uz naktstārpa bez barošanas. Viss populārā pierīgas ezerā.

apelsins, 5.maijs 2015, 23:49

Kas par ezeru nepateiksi?:)
Tikko nomocījos Lielupes attekā cerībā noķert līni.. Sabaroju, uzreiz sākās līdakas medības:( līņi tā arī nepaspeja pienakt.. Atpeldeja tikai milzu ūdrs un gulbji:)

ever, 6.maijs 2015, 12:42



Līņi ir visos pieRīgas ZA puses ezeros. Tagad viņi pa seklumu peras, dziļumā ne vairāk par metru. Vajag atrast lēpju malu ar neleiliem līcīšiem iekš lēpēm. Līnis šurpu turpu tur kursē. Liec ēsmu uz pašas lēpju malas.
Kā Lielupē tas jādara, nezināsu teikt
6.maijs 2015, 15:45 | links
 
Ja visu veselu, bet nevar parak daudz arī likt, tad nebūs interese par āķa ēsmu. Un izvairos pirkt kkādus visslētākos variantus tieši godži un sēklām kur vel kāda ķīmija klāt, tapēc laižu tagad uz Gemoss. Karpa,Līnis,Breksis noķerot vienmēr ir Godži un sekliņas pilns kuņģuks. Nezinu vai tā ir sarkanā krāsa vai arī smarža, garša, jo garšo jau viņas baigi saldi un nesalidzināmi ar kko citu. Un tagad pavasarī arī strādā, bet nu šī recepte nedomāju,ka iemantos popularitāti, jo tomēr sanāk dargāk
6.maijs 2015, 15:43 | links
 
Vienkarši Bariba 50/50 ar zemi un klāt Godzi ogas 100g 150g jauktās seklās un divas tejkarotes ELLA, visu tapatas,ka parasto baribu taisa, tikai pievieno so. Es pērku Gemossa, bet gan jau ir arī citur. Ella pietiek praktiski visai sezonai, nesanak arī nekas dārgs. Bet nav mana recepte, tas tiešām no Ungāra, kompānijas priekšnieka, kurš atkal kkur citur bijis noskatījis. Nezinu kas tur sanāk, bet nu stradā vnk perfekti. Ieliku pats udeni pie krasta un tad ta bumba izdala tādu baigo virpulīti no tās eļļas un sēklas ar godži baigi labi redzamas. Un liniem nokerot vienmer vederi pilni ar godzi un seklām. Tpatas taisu,kas braucu uz karpiņām un parasto grunteni, tas pats. Liekas,ka tieši tās godzi ogas zivim baigi pievelk/garso. Pirms tam par tadam nebiju pat dzitdejis, lidz pedejos divus gadus vispar neko citu neizmantoju un stradajis no latgales lidz vidzemei, dunains,smilsains,malains,zalains,, Viss viens.

Marlboro, 6.maijs 2015, 13:40


Bet ko tu uz āķa spraud un vai spricē virsū arī ko?
Es par iebarošanu pavasarī mazliet skeptiski, jo nav man pareizās receptes. Pamēģināšu Godži maisījumu.
6.maijs 2015, 15:37 | links
 
Intereses pēc, skatoties dažādu britu makšķerēšanas sižetus, daudzos tika minēts, ka līņiem patīk sarkana krāsa. Nezinu, kāpēc. Tajos sižetos tika uzskatāmi parādīts, ka sarkanā krāsa tiešām pozitīvi ietekmē līņu copi.
Bet nu galīgi neorientējos līņu copē, interese ir, pieredze praktiski nekāda.
Marlboro, Tu tās ogas un sēklas veselas mauc klāt barībai?
6.maijs 2015, 15:12 | links
 
Vienkarši Bariba 50/50 ar zemi un klāt Godzi ogas 100g 150g jauktās seklās un divas tejkarotes ELLA, visu tapatas,ka parasto baribu taisa, tikai pievieno so. Es pērku Gemossa, bet gan jau ir arī citur. Ella pietiek praktiski visai sezonai, nesanak arī nekas dārgs. Bet nav mana recepte, tas tiešām no Ungāra, kompānijas priekšnieka, kurš atkal kkur citur bijis noskatījis. Nezinu kas tur sanāk, bet nu stradā vnk perfekti. Ieliku pats udeni pie krasta un tad ta bumba izdala tādu baigo virpulīti no tās eļļas un sēklas ar godži baigi labi redzamas. Un liniem nokerot vienmer vederi pilni ar godzi un seklām. Tpatas taisu,kas braucu uz karpiņām un parasto grunteni, tas pats. Liekas,ka tieši tās godzi ogas zivim baigi pievelk/garso. Pirms tam par tadam nebiju pat dzitdejis, lidz pedejos divus gadus vispar neko citu neizmantoju un stradajis no latgales lidz vidzemei, dunains,smilsains,malains,zalains,, Viss viens.
6.maijs 2015, 13:40 | links
 
Bildē viss redzams.
6.maijs 2015, 13:25 | links
 
10. Gadu laikā eksperimentējot un 90% ejot tikai uz līni, esmu nonācis vismaz līdz savai perfektai zivs piesaukšanas metodei, protams daudzi te uzreiz atbildes, ka pietiek ar rupmaizi,bet nu lūdzu. Pie Līņa barības Salmo/NG vai kādas citas, pievienoju uz divām pakām 100g godzi,bet (kaltetas) aptuveni 150 jauktās sēklas un divas tējkarotes kokosrieksta ellu xtra virgin. Šo kokteili noskatījos no viena Ungāra. Esmu šeit arī apstājies, Pavasaris/Vasara/rudens strādā perfekti, sakot no dūņainas vietas līdz smilšainai. Biju apsolijies padalīties,

Marlboro, 6.maijs 2015, 11:20
Kas īsti ir domāts ar 'godzi' un 'kaltētām jauktajām sēklām'?

rpl2015, 6.maijs 2015, 13:22

daļēji atsaucu jautājumu, jo ieradzīju bildes ). Lai arī dikti skaidrāks nekļuva, kur tādus brīnumus tirgo un kā no šī pagatavo zivju iebarojamo )
6.maijs 2015, 13:24 | links
 
10. Gadu laikā eksperimentējot un 90% ejot tikai uz līni, esmu nonācis vismaz līdz savai perfektai zivs piesaukšanas metodei, protams daudzi te uzreiz atbildes, ka pietiek ar rupmaizi,bet nu lūdzu. Pie Līņa barības Salmo/NG vai kādas citas, pievienoju uz divām pakām 100g godzi,bet (kaltetas) aptuveni 150 jauktās sēklas un divas tējkarotes kokosrieksta ellu xtra virgin. Šo kokteili noskatījos no viena Ungāra. Esmu šeit arī apstājies, Pavasaris/Vasara/rudens strādā perfekti, sakot no dūņainas vietas līdz smilšainai. Biju apsolijies padalīties,

Marlboro, 6.maijs 2015, 11:20

Kas īsti ir domāts ar 'godzi' un 'kaltētām jauktajām sēklām'?
6.maijs 2015, 13:22 | links
 
Šovakar 4 līņi - 1,2 kg, 1,2 kg, 1,8 kg, 2,00 kg + breksis ap kilo. Uz naktstārpa bez barošanas. Viss populārā pierīgas ezerā.

apelsins, 5.maijs 2015, 23:49


Kas par ezeru nepateiksi?:)
Tikko nomocījos Lielupes attekā cerībā noķert līni.. Sabaroju, uzreiz sākās līdakas medības:( līņi tā arī nepaspeja pienakt.. Atpeldeja tikai milzu ūdrs un gulbji:)
6.maijs 2015, 12:42 | links
 
 


10. Gadu laikā eksperimentējot un 90% ejot tikai uz līni, esmu nonācis vismaz līdz savai perfektai zivs piesaukšanas metodei, protams daudzi te uzreiz atbildes, ka pietiek ar rupmaizi,bet nu lūdzu. Pie Līņa barības Salmo/NG vai kādas citas, pievienoju uz divām pakām 100g godzi,bet (kaltetas) aptuveni 150 jauktās sēklas un divas tējkarotes kokosrieksta ellu xtra virgin. Šo kokteili noskatījos no viena Ungāra. Esmu šeit arī apstājies, Pavasaris/Vasara/rudens strādā perfekti, sakot no dūņainas vietas līdz smilšainai. Biju apsolijies padalīties,
6.maijs 2015, 11:20 | links
 
Neticesi,M.Juglas augštecē,var teikt foreļupē.Dzirdēju ka Turkālnē pārplūda kautkāds dīkis,iespējams ka tas zivis nav vietejas

Alien, 4.maijs 2015, 19:50

Tas dīķis ir Suntažos.
6.maijs 2015, 11:17 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager