Vēlos paprovēt reņģes un lucīšus nokūpināt, kādā karstumā un cik ilgi būtu optimāli?
5.jūnijs 2015, 13:36 | links
Caurule 3 m gara.
Alex, 20.maijs 2015, 22:03
Paldies. Taisās marināde, visu garšvielu nav. Termometra nav, būs jākūpina pēc intuīcijas, pirmā reizi vistu kūpināšu...
Alex, 19.maijs 2015, 22:17
Kūpinātavā armatūra salikta, drīkst tos aptīt ar alumīnija vadiem, lai vistas gabaliņi, zivs nekristu cauri?
Alex, 17.maijs 2015, 22:51
Mucai obligāti jāizgriež ārā dibens? Nepietiek ka izgriež caurumu sānā priekš caurules?
Depo var nopirkt termometru priekš kūpinātavas?
Alex, 16.maijs 2015, 18:34
pagasgad divas reize meginaju kupinat rezultats nekads pec tam pargaju atpakal uz mucu,sogad jamegina problemu atrisinat, slipums minimals uz tiem divim metriem vārbut pamainīt slīpumu lielaku, lielaks slīpums (saprāta robežās) droši citas problēmas nevaretu radīt,
karusa112, 11.maijs 2015, 10:19