Kungi, un visi pārējie copmaņi,skatos Vitiņa ielika smuku bildi ar auksti kūpinātā butēm, visai ziemai būšot ko ēst.
Tad man jautājiens, kā veic to auksto kūpiņu? Es parasti uzkarsēju kūpinātavu, sakarinu butes, apžāvēju, vāku virsū un 30-45 min kārtīgu žaru virsū i gatavs, ir bijis ka ar mazāku karstumu 2-*3 stundas, rezultats vienāds, kā to parastā kūpinātāvā neadvancētā, bez termometriem ir vispār iespējams veikt?
Tad man jautājiens, kā veic to auksto kūpiņu? Es parasti uzkarsēju kūpinātavu, sakarinu butes, apžāvēju, vāku virsū un 30-45 min kārtīgu žaru virsū i gatavs, ir bijis ka ar mazāku karstumu 2-*3 stundas, rezultats vienāds, kā to parastā kūpinātāvā neadvancētā, bez termometriem ir vispār iespējams veikt?
21.oktobris 2015, 15:29 | links