Līņi un to cope

Jo mazāk novāra, jo labāk uz gruntenes?
5.jūnijs 2009, 20:25 | links
 
janchuks;var copēt gan uz pluda gan grunteni atkarīgs kā novāriti makaroni
5.jūnijs 2009, 20:20 | links
 
Hooked;aizmirsi pašu galveno-pirms bēršanas ūdeni,katrs kārtīgi jāizpūš,lai trubā nebūtu kāds sīkums.Kā krievu kambuzā(flotē).
5.jūnijs 2009, 20:11 | links
 
Jūs copējat ar grunteni vai ar pludeni?
5.jūnijs 2009, 19:56 | links
 
Mannā vietā var kukurūzu arī ir ļoti efektīvi.
5.jūnijs 2009, 19:18 | links
 
paldies par informāciju :) Hooked
5.jūnijs 2009, 19:16 | links
 
Es parasti izvēlos ITALPASTA taisnos radziņus-vieglāk griezt gabalos. Ieberu verdošā ūdenī, vāru vienu minūti. Tad sietā noskaloju ar aukstu ūdeni un ļauju notecēt , bet lai tie nebūtu sausi. Trauciņā ar vāku ieberu nedaudz mannā, beru virsū makaronus un, viegli kratot trauku, panāku, ka makaroni aplīp ar mannā, kas neļauj tiem salipt kopā.Var pievienot arī dažādas smaciņas-to pašu sauso barību no pakas granulētos ķiplociņus vai kādas citas piešprices. Kamēr tieku pie upes ,makaroni ir vajadzīgajā kondīcijā. Tad ņemu tos pa 2-3 rociņā un ar šķērēm sagarinu .Traukam visu laiku jābūt ciet, jo makaroni diezgan ātri paliek cieti, bet tādi nevienam nav vajadzīgi. Āķus makaroniem izvēlos ar apaļu liekumu ,tad verot makaronus kā krelles,tie nedrūp.
5.jūnijs 2009, 19:02 | links
 
Tas ir atkarīgs no makarona lieluma. Man čomaks ņem lielos "ragus", navāra, sagriež un apvaļā rīvmaizē. Bett tas tev pašam jāmēģina, kā ir labāk!
5.jūnijs 2009, 13:19 | links
 
paldies un kaa tie makaroni uz aaka ir jaaliek? vn jaaliek mazs gabalinjs vai taads paliels?
5.jūnijs 2009, 13:12 | links
 
Aimirsu piebilst- vārošā ūdenī ieber un vāra 1 min
5.jūnijs 2009, 12:58 | links
 
Es uz karpām makaronus vāru ne ilgāk par 1 min, lai vidus ir nedaudz kraukšķīgs
5.jūnijs 2009, 12:57 | links
 
taisi makaronus tādus kā tu ēd
5.jūnijs 2009, 12:00 | links
 
pastāstiet kādi makaroni un kā viņi ir jāpagatavo, lai varētu uzlikt uz āķa un mest ar grunteni :)
5.jūnijs 2009, 11:47 | links
 
kā daram ar kukurūzas puraimiem- vienkārši applaucējam , vai vāram tipa biezpurtā lai sajauktu ar pamatbarību.....
5.jūnijs 2009, 11:15 | links
 
KILKA,
SORRY, aizmirsu komatu ielikt, pareizi būs šādi:

pa ceļam uz "ūdensrozēm" (Milmēnu dīķis), jau ir Viņaudu ezers.

Zemāk ieliktajā karte to jau var rēdzēt.
5.jūnijs 2009, 10:49 | links
 
Vairis30 - nemāni tautu un skaties kartē pats - Viņaudu ezers ir Viņaudu ezers jeb Vilciņu ezers, Milmēnu dīķism ir Milmēnu dīķis jeb Ūdensrozes!
5.jūnijs 2009, 10:27 | links
 
Vairis30-Skaties vēstuli.
5.jūnijs 2009, 10:07 | links
 
Orest,
pa ceļam uz "ūdensrozēm" - Milmēnu dīķis jau ir Viņaudu ezers, paskaties kartē!
5.jūnijs 2009, 09:16 | links
 
AAKKIS, passtāsti KĀDĀ veidā. (Info ieliec pie bildes)
5.jūnijs 2009, 09:14 | links
 
Orest
Vecie vīri un kartēs vecās ir Vīņauda ez-bet vietējie per Vilciņa ez sauc.Jā tur ir smuki līņi.Goglē uzsit Straupes pagasta padome.Ir telef.nr-uzzvani un pajautā.
4.jūnijs 2009, 20:08 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager